Pandev'in kariyeri bilinmeden ,Dzemaili'nin nasıl bir futbolcu olduğu bilinmeden konuşuluyor. Maksat muhalefet olunsun olumsuz bir durumda ben demiştim desin. Takımlar içinde artık oyuncularla yol ayrılması gayet normal bir durum. Geçen sene ikisi de yüksek oranda Napoli forması giydiler,bazılarının dediği gibi geçen sene yatmadılar.
Son ana kadar beklemek konusuna gelince maalesef o noktada para devreye giriyor. Mali açıdan zamanında fazla para verilerek yapılan gereksiz transferler şimdi bizi bir yandan borcumuzu kapamaya çalıştığımız için ayağımızı yorgana göre uzatmaya yani CL'den gelecek parayla birlikte hareket etmeye soktu. Bu devrede sponsor da bulunamayınca taze para problemi yaşandı. Biraz da Feyenoord eler diye bizimkiler bir dönem yüklenmişlerdi transfere,BJK üst tura geçince beklemeye koyuldular
Transferde son ana kadar beklendi ama görüşmeler son anda gerçekleşmedi.1 aydan fazla bir süredir görüşülüyordu. Arada istenilen bazı oyuncular vardı ama bazı sebeplerle gelemediler yine çoluk çocuk,hastalık,yenge okul falan derken
Yapılan transferler minimum bonservis bedeline nokta atış yapmayı sağlamaktı.Pandev bunun için biçilmiş kaftan,hem 1+1 olacak sözleşmesi büyük ihtimalle,2 sene kaldıktan sonra gerekirse nasıl göndeririz diye düşünmeyeceğin,performansı aynı kalitede devam ederse o zaman uzatılır.
Dzemaili'yi oynadıkça seveceğinizi sanıyorum.Prandelli orta sahayı daha zayıf gördü bizim Selçuk ve Yekta'dan sonra; hamleyi o bölgeye çevirdi. Eğer sağlam bir Türk defans dörtlüsü uyum sağlayarak oynayabilirse 12'den vurmuşuz demektir. Biraz ferahlayalım da çilek çikolata ananas falan önümüzdeki senelerde düşünürüz.
Bu transferler bize CL'de geri adım attırmaz,Drogba'nın olduğu senedekinden daha kötü durumda da olmayız.
Karamsarlığa yer yok. Eğer abuk subuk hamleler yapılıp üzerine bir de Burak ile Selçuk'a %100 oranda mahkum kalsaydık, game over insert coin for next season diyebilirdik.