Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.192
- 110.172
- 4.878
Yok reis sana iş çıkacak bu sefer ayarlarız burda ya bakalım birine yarar belkiBen de var ama su an az mesgulum eve gidince sana yarar diye yapariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok reis sana iş çıkacak bu sefer ayarlarız burda ya bakalım birine yarar belkiBen de var ama su an az mesgulum eve gidince sana yarar diye yapariz
Ekitike Nuri yarar mı hocam sanaKimmich ve Gvardiol var kopya takasları görelim
Olur muJaponya - Zion Suzuki
Japonya - Takumi Minamino
Özbekistan - Rustam Ashurmatov
Kolombiya - Luis Suarez
Panama - Andres Andrade
Ekli dosyayı görüntüle 323835

Request attım.
Hangi Nuri ait nouri mi bakayım bende var mı ekitike var amaEkitike Nuri yarar mı hocam sana
EvetHangi Nuri ait nouri mi bakayım bende var mı ekitike var ama
Nuri olur üstad kimi istiyosun aç istek bende açayım
Kimmich için açtımNuri olur üstad kimi istiyosun aç istek bende açayım
Japonya'dan Suzuki, Minamino, Kolombiya'dan Luis Suarez, Özbekistan'dan Ashurmatov var elimde. İşine yarayan varsa üçünü de alabilirim.Ekli dosyayı görüntüle 323823
23.05.26 fazlalari
Japonya'dan Suzuki, Minamino, Kolombiya'dan Luis Suarez, Özbekistan'dan Ashurmatov var elimde. İşine yarayan varsa üçünü de alabilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 323853
Buyrun bayim.
Japon cocuklar+luis suarez uyar
(Full stack dedigi elimdeki swapta duran 3lu, kolay oluyor boyle, hem de 1 yer kapliyor ayri ayri saatler beklemektense)

Olacak olmasi lazim

Nasıl aldın hepsini anlamadım bir daha bilale anlatır gibi reisEkli dosyayı görüntüle 323857
App icinde solda SCAN kisminda scan stickers kismini kullaninca ustteki Allthefeels sayfasindaki cikartmalari alabiliyorsunuz.(Cola logosu taramasi yapilan yerdeki seceneklerden biri)
Ayrica 1 tane album gorseli tarayinca da 1 paket geliyor
Ben reddit te gorsel buldum (avrupa/amerika farkli bu arada) . Ustteki benim albumun gorseli ise yararsa buyrun.
Beyler
Takimimizdaki bosna bayrakli MEME isimli arkadasimiz kim?
@Vasfi Vural kim bu Meme sayin kurucu
üstad bu yukarıdaki resmi PC de bir yerde forumda açNasıl aldın hepsini anlamadım bir daha bilale anlatır gibi reis