Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.342
- 31.621
- 2.098
5 oyuncu+ 3 takım tek swapta seciliyor. 3 swapta 15 oyuncu + 9 takım seçebilirsinizTakim da acayim mi? daha fazla swap olur sanirim. Ya da full stack yapayim. Toptan degissin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 oyuncu+ 3 takım tek swapta seciliyor. 3 swapta 15 oyuncu + 9 takım seçebilirsinizTakim da acayim mi? daha fazla swap olur sanirim. Ya da full stack yapayim. Toptan degissin![]()
böyle daha heyecanlı kime ne gidecek belli değilBaya karambole döndü gibi ben de full stack yaptım ne gelirse artık. Algoritmayı patlatırsak 1 gün bekleriz sanırım![]()
üstad konu başında hepsi var bu arada![]()
FIFA Panini Collection codes for July 2026
Stock up on free sticker packs with these FIFA Panini Collection codes!www.vg247.com
geçmez ya aramızda çözeriz her şekilde. biri alsa yarın öbür gün ona fazlası gelecek nede olsaböyle daha heyecanlı kime ne gidecek belli değilhak da geçmez inşallah
Siz istekleri açın arkadaşlar gece yarısı açıp istekleri öyle yatarım zaten. Takas erken biterse bittiği gibi açarım birazdan biter inşallah 1 saati geçti bitmedi henüz

Valla bence artık hergün kopya açacağım için en az 1 swapınızı benimle eşleşmek için açın. Diğerlerini aranızda dönersiniz ben olsam öyle sabit 1 tane kesin açardımEkli dosyayı görüntüle 324908
3.swapim göktuğ ile 3 e 3 - zaten başka fazla kartım kalmıyor. ne denk gelirse artık.
şu an 3 ü de dolu işte - zaten fazla kartlarım dahasına yetmez - sonrasına bakarız . Panini serverları" NAPIYOR LAN BUNLAR " diye grubu karantinaya almasındaValla bence artık hergün kopya açacağım için en az 1 swapınızı benimle eşleşmek için açın. Diğerlerini aranızda dönersiniz ben olsam öyle sabit 1 tane kesin açardım

zaten ilk başlarda kopyası çok olan yaşar sonrasında da eksik listesi azalana baya kopya çıkacağı için onlar öne geçer. Ben bitirsem de hergun 20 tane kopyayı gruba salmaya devam edeceğim maksat hep beraber %100 yapalım grupçaşu an 3 ü de dolu işte - zaten fazla kartlarım dahasına yetmez - sonrasına bakarız . Panini serverları" NAPIYOR LAN BUNLAR " diye grubu karantinaya almasında
O olur ya muhakkak, daha turnuva baslamadi, her sey full servest degil gibi, ozellikle public swaplar .zaten ilk başlarda kopyası çok olan yaşar sonrasında da eksik listesi azalana baya kopya çıkacağı için onlar öne geçer. Ben bitirsem de hergun 20 tane kopyayı gruba salmaya devam edeceğim maksat hep beraber %100 yapalım grupça
Yok gerekmiyor galiba üstad şuanda gittiğim grupta 0 kozmetik olan birinde %100 yazıyorO olur ya muhakkak, daha turnuva baslamadi, her sey full servest degil gibi, ozellikle public swaplar .
Maclarda hediye verir ederler bilmem ne
Gunun sonunda %100 icin 16 delux acman gerekiyor ama stadlar icin.
25 deluxe acarsan dijital korumali kopyasinda yuzde 50 indirim falan yapiyorlar ediyorlar da ne kadar olur - neye yarar bilinmez![]()
Stadlar kozmik yapistirma mi ki yav? Oyle parlayam eden modlari yok halbukiYok gerekmiyor galiba üstad şuanda gittiğim grupta 0 kozmetik olan birinde %100 yazıyor
Gelecek ödüllerde %100 yapan ve bütün albümü kozmetikle yapanlarin ödülünü henüz açıklamamislar. Tahminim turnuva başlayınca açıklarlarO olur ya muhakkak, daha turnuva baslamadi, her sey full servest degil gibi, ozellikle public swaplar .
Maclarda hediye verir ederler bilmem ne
Gunun sonunda %100 icin 16 delux acman gerekiyor ama stadlar icin.
25 deluxe acarsan dijital korumali kopyasinda yuzde 50 indirim falan yapiyorlar ediyorlar da ne kadar olur - neye yarar bilinmez![]()
Valla ben dünden beri bir ton %100 gördüm. En fazlasında 36 kozmetik vardı. Yani o şehirleri tamamlamasi imkansız 36 ile zaten her pakette 1 tane veriyorStadlar kozmik yapistirma mi ki yav? Oyle parlayam eden modlari yok halbuki