panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

evet biraz kaotik olacak ama sırayla düzgün yapmaya kalksak eray 72 saat swap işkencesi çeker

herkesten tek rica Mbappe olur - son fransızım (Terbiyesiz Meme'nin ronaldo Mbappe ahı var ) ama dert değil çıkar hepsi günün sonunda , hepberaber ayar çekeriz

Siz istekleri açın arkadaşlar gece yarısı açıp istekleri öyle yatarım zaten. Takas erken biterse bittiği gibi açarım birazdan biter inşallah 1 saati geçti bitmedi henüz

ya allah yazdık bir şeyler - zaten 3 swapta maximum dolduracak kadar fazla kartım yok (goktuğ ile 3lü swap ta duruyor) fazlalarım yettiği kadar doldurdum kalanı kısmet

Siz istekleri açın arkadaşlar gece yarısı açıp istekleri öyle yatarım zaten. Takas erken biterse bittiği gibi açarım birazdan biter inşallah 1 saati geçti bitmedi henüz
1780259599331.webp
öyle gözüme ilk ilişenleri yazdım detaylı bakmadan - kendi eksik listem var notepadde - orda enk getirdiklerimi bastım geçtim.
3.swapim göktuğ ile 3 e 3 - zaten başka fazla kartım kalmıyor. ne denk gelirse artık.

Valla bence artık hergün kopya açacağım için en az 1 swapınızı benimle eşleşmek için açın. Diğerlerini aranızda dönersiniz ben olsam öyle sabit 1 tane kesin açardım
şu an 3 ü de dolu işte - zaten fazla kartlarım dahasına yetmez - sonrasına bakarız . Panini serverları" NAPIYOR LAN BUNLAR " diye grubu karantinaya almasında

@Meme bu da sana he
1780259798456.webp

şu an 3 ü de dolu işte - zaten fazla kartlarım dahasına yetmez - sonrasına bakarız . Panini serverları" NAPIYOR LAN BUNLAR " diye grubu karantinaya almasında
zaten ilk başlarda kopyası çok olan yaşar sonrasında da eksik listesi azalana baya kopya çıkacağı için onlar öne geçer. Ben bitirsem de hergun 20 tane kopyayı gruba salmaya devam edeceğim maksat hep beraber %100 yapalım grupça

zaten ilk başlarda kopyası çok olan yaşar sonrasında da eksik listesi azalana baya kopya çıkacağı için onlar öne geçer. Ben bitirsem de hergun 20 tane kopyayı gruba salmaya devam edeceğim maksat hep beraber %100 yapalım grupça
O olur ya muhakkak, daha turnuva baslamadi, her sey full servest degil gibi, ozellikle public swaplar .

Maclarda hediye verir ederler bilmem ne

Gunun sonunda %100 icin 16 delux acman gerekiyor ama stadlar icin.

25 deluxe acarsan dijital korumali kopyasinda yuzde 50 indirim falan yapiyorlar ediyorlar da ne kadar olur - neye yarar bilinmez 🤣

O olur ya muhakkak, daha turnuva baslamadi, her sey full servest degil gibi, ozellikle public swaplar .

25 deluxe acarsan dijital korumali kopyasinda yuzde 50 indirim falan yapiyorlar ediyorlar da ne kadar olur - neye yarar bilinmez 🤣
Yok gerekmiyor galiba üstad şuanda gittiğim grupta 0 kozmetik olan birinde %100 yazıyor

Gelecek ödüllerde %100 yapan ve bütün albümü kozmetikle yapanlarin ödülünü henüz açıklamamislar. Tahminim turnuva başlayınca açıklarlar

Geri
Üst Alt