panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü

Gelecek ödüllerde %100 yapan ve bütün albümü kozmetikle yapanlarin ödülünü henüz açıklamamislar. Tahminim turnuva başlayınca açıklarlar
Butun albumu kozmik yapinca blockchainli panini guvencesiyle dijital versiyonu bedava.

25 tane deluxe acinca %50 indirim vs vs.

1000055691.webp

Daha fazlasi acik degil tabi, kilitli olan bir cok sey var album icinde de

evet biraz kaotik olacak ama sırayla düzgün yapmaya kalksak eray 72 saat swap işkencesi çeker

herkesten tek rica Mbappe olur - son fransızım (Terbiyesiz Meme'nin ronaldo Mbappe ahı var ) ama dert değil çıkar hepsi günün sonunda , hepberaber ayar çekeriz
Full stack acacagim da seninle takasimiz bitsin diye bekliyorum :D

Bir sey soracagim anlamak adina (ilerisi icinde referans olsun diye)

Eray mesela offer kismina full stack girip
I want kismina hic bir sey belirtmeden "allow duplicates" mi sececek? Boylece hepimize oyle dagilacak edecek vsvs

Guzel soru. Bilmiyorum.
Cunku o meme o sekilde yuruttu 2 karti gecen gun.

Ben allow duplicates dendiginde karsidakinin verdigi sende olsa bile kabul et gibi anliyordum hep.(Onu demezsen sende oldugu icin yapmiyor misal)

Gorcez bakalim biraz kaotik olacak gibi ama ogrenecegiz, ileride herkesin son fazlalarini nasil kullaniriz belli olur

Cunku o meme o sekilde yuruttu 2 karti gecen gun.

Ben allow duplicates dendiginde karsidakinin verdigi sende olsa bile kabul et gibi anliyordum hep.(Onu demezsen sende oldugu icin yapmiyor misal)

Gorcez bakalim biraz kaotik olacak gibi ama ogrenecegiz, ileride herkesin son fazlalarini nasil kullaniriz belli olur
Biz de sonlara gelelim full stack allow duplicates diye acariz olur biter :D

Bir sey soracagim anlamak adina (ilerisi icinde referans olsun diye)

Eray mesela offer kismina full stack girip
I want kismina hic bir sey belirtmeden "allow duplicates" mi sececek? Boylece hepimize oyle dagilacak edecek vsvs
Evet soldan full stack seçip Want kısmına allow duplicates diyeceğim.

Join my Collectors Team 'GSCimbom'! Team-Id: 724854, Password: gsc1905. #PaniniCollection #FIFAWorldCup #AllTheFeels

11 kişilik yer var sanırım.
girebiliyor muyuz hala

Geri
Üst Alt