PAOK Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Jelert nerdee?

10 milyonluk adam yedek mi bekleyecek bu nasil takım yönetimi?

Fb yakaladıklarını atsa bugün başka şeyler konuşuluyordu.. yine orta sahasız çıktık yine rakip kontralarla bizi rahat geçip gidecek..

Bu orta saha ile avrupada başarı zor. Td bu işi kavrayamiyor..

Fener maçından önce de atıp tutuyordun.üstüne kalkıp bir laf edemedin.
bu maçtan önce yine salladın ve yine boyunun ölçüsünü aldın
aldım senin plakanı konuş bakalım

Fener maçından önce de atıp tutuyordun.üstüne kalkıp bir laf edemedin.
bu maçtan önce yine salladın ve yine boyunun ölçüsünü aldın
aldım senin plakanı konuş bakalım
Ölçü mölçu boş yapma devam et...

Şu milyonluk takım paok a üstünlük kuramıyor son dk ya kadar diken üstünde gidiyor neyin pesindesin

Ölçü mölçu boş yapma devam et...

Şu milyonluk takım paok a üstünlük kuramıyor son dk ya kadar diken üstünde gidiyor neyin pesindesin
boş yapanın sen olduğu ayan beyan ortada
maçı gözünle seyretmediğini belli etmeseydin keşke.sen şu oyuna üstünlük kuramadık diyorsan görme ve idrak konusunda ciddi sıkıntıların var demektir.böyle sallamaya devam edersen senin peşinde olduğumu söylemek isterim

boş yapanın sen olduğu ayan beyan ortada
maçı gözünle seyretmediğini belli etmeseydin keşke.sen şu oyuna üstünlük kuramadık diyorsan görme ve idrak konusunda ciddi sıkıntıların var demektir.böyle sallamaya devam edersen senin peşinde olduğumu söylemek isterim
Dostum boş yapiyorsun ve ısrar ediyorsun dakika 80 e kadar değişiklik yapmayan td den bir şey olmaz. Üzersin kendini

Dostum boş yapiyorsun ve ısrar ediyorsun dakika 80 e kadar değişiklik yapmayan td den bir şey olmaz. Üzersin kendini
Ee senden taraftar olmuş ya ben yine de son ana kadar ümidimi taşıyorum.siz hamaset ve nefretinize devam edin.yeri geldikçe gerekli karşılığı alırsın

Ee senden taraftar olmuş ya ben yine de son ana kadar ümidimi taşıyorum.siz hamaset ve nefretinize devam edin.yeri geldikçe gerekli karşılığı alırsın
Gerekli karşılığı bana değil okan buruk a verirsin dostum zira ben taraftarım tarafım da belli GALATASARAYLIYIM...

Geri
Üst Alt