''Param hala yatmadı''

Kadroda oynatamayacagin 20 tane adama maas verirsen ödeyecek paran kalmaz. Türkiye liginde elde edilebilecek gelirler belli. Yönetim son 1 yilda transfer politikasi ile çok basarisiz oldu. Galatasaray'da kimsenin hovardalik yapma lüksü olmamali. Biz devlet ihalelerinden finanse edilen bir klüp degiliz.

Haklı diyenler neye dayanarak haklı diyor insanların 1000 tl için madenlerde can verdiği yerde bunlar bir imza attı diye yatıp yatıp milyon dolarları mı kaldıracak ödenmesin parası bu herifin mahkemelerde uğraşsın az ya da aldığı paranın hakkını versin

Kimse babasının hayrina oynamıyor

Yaptığın sozlesmenin sartlarini yerine getireceksin

Zorla mi aldırdı kendini adam

Kimse kızıp sinirlenmesinin tulun denen sahsiyet bu klupte oldukca burnumuz çıkmaz pislikten

Aysal baskan diyordu benim döneminde hicbir zaman futbolcular alacaklarını alamiyor diye haber olmayacak diyordu

3 yilin sonunda 100 küsür e inmis borc

Tıkır tıkır isleyen bir kurumsallik

Hangi sirketinden bahsetti acaba

Polatin dedigi cikti

Rivayi satsak borcu kapatmayacak duruma sokacak ve soktu

Simdi forma sponsorlugundan gelen parayi

Hayrovic ontivero salih gibi capsizlara akitir

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu başlığı değiştirsekmi gördükçe cinlerim kafama çıkıyor.örneğin hajrovicin isteği-dileği-temennisi-aslolan galatasaray ben sadece oyuncuyun gibi bişey olsa.

Yönetim derhal futbol ve diger branslar için uzman kisiler görevlendirmeli. Aziz gibi kafasina göre kadro kuran yönetimi bu kulüp kaldiramaz. Berbat oyuncularla doldu kadro. Türkiye'nin en pahali kadrosu hemde.

Konunun başlığı çok tehditkar.''Param hala yatmadı.'' Yatırmıyorsanız gidiyorum diyor.

150 bin alan adama yılda 1 milyon verirsen olacağı o işte

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Taraftarlar kendi aramızda 3-5 bişey toplayıp ödeyelim la şu çocuğun parasını harçlıksız kaldı Brezilyalarda :( Sana bi lafım yok Hayri, seni bu takıma oyuncu diye getirenlerin ben taaa........

adam sonuna kadar hakli

sen adami al sözlesme imzala sonra da parasni ödeme adam parasini isteyince de suclu olsun yok öyle dünya

son durum nedir tam olarak? bu adamda mi bedavaya kacacak yoksa?

menajer oyunuymuş.ama şunu da söyleyim.bu adamı yerli yapacaklarsa dursun,yoksa kiralık gitsin.arrascaeta dünya kupasında da ilk 11 oynayabilir ve hazır gelebilir bize.arrascaetayı tercih ederim.

Ünal aysal futbol cahili olabilir ama sende çok iyi bir NANKÖRsün.. Adam takım 8. sıradayken geldi 2 sene şampiyon olduk şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık 2. sene real madrid ve juvenin olduğu gruptan çıktık ama ligde 2. olduk eğerki 1. bitirseydik başkanı övmeye devam edecektiniz çünkü siz iyi gün taraftarısınız.... Ayrıca diğer branşlardaki başarılarıda unutma özellike bayan basketbolundaki Avrupa şampiyonluğunu.....

Ünal Aysal sampiyon yaptı falan filan demek ile olmuyor. 3 senedir para basan takım su an maddi krizde, bu mu başarı ??

Keza su anda takımda sürü ile cöp var ve yeni sezona muhtemelen bu cöpler ile girecez. 2 senelik şampiyonlugun yanında uzun yıllar ligde sefilleri oynayan bir Gs bırakmakta var ki su anda o sona doğru gidiyoruz. Takımda para yok ve çöp çok.

ben şu kafayı anlamıyorum; 'Bizde kimsenin parası kalmaz'.lan tamam kalmaz da hayrına da oynamıyor bu adam.sen bile bi işe girerken karşılıklı vaad edilen şeyler doğrultusunda sözleşme imzalıyorsun.kafasına silah dayayıpta almadık.bence izet bi kaç kez çınlatmış bizimkilere.baktı ses yok adam hakkını aramış.bunda anormal olan ne ?? bu adam iyi kötü senin topçun,işçin.sen işçine para vermezsen adam da senin işine özen göstermez,düzgün çalışmaz.adamla 7/24 beraber misin de zerre katkısı olmadı def olsun gitsin diyorsun? hani öyle bi savunma mekanizması var ki taraftarın senin 500.000 dolarına mı kaldı falan diyen var;ulan madem çekirdek parası ver öyleyse ??

Salih dursunua verilen 2,75 milyon Euro ile bu adamın 3 yıl maaşı ödenirdi..

adama kızalım ama asıl kızılması gereken yönetimdir başkandır..

hayrovic değil parasını isteyen x bir sevdiğimiz futbolcu olsaydı misal: muslera!!!

yüzde 99 oranında bu başlıkta yönetime küfür ediliyordu..

salih dursunu alırken kasadaki paranın futbolcu maaşlarına yetmeyeceğini göremeyen bir yönetimdir GSARAYın imajını zedeleyen bu ne idüğü belirsiz topçu değil..

Geri
Üst Alt