Sene 2000lerin başı ufağız tabii o zamanlar hayat da çok tatlıydı Türkiye'de. Her yaz tüm sülale köye gidiyor okul tatil olunca on tane kuzen toplaşıyoruz köyde. Kuzenlerin en havalısının Playstation'ı var doksanlar sonu Crash Tekken falan ile geçmiş artık PS2 çıkmış onu da hemen almışlar lavuğa. Sabahtan akşama Winning Eleven oynanıyor. Bunun babası artist bi tipti garip gurup işleri vardı ama o dönem epey paraları vardı ama dolandırıcı bi herifti sonradan battı. Ama o zengin dönemleri işte köyde Volvo'ylan falan geziyor her gün 20km yol yapıp cips falan alıyor lavuğa biz de abi bize de biraz versene abi biraz da biz oynayak mı falan diye yalvarıyoz. Lavuk da hiperaktif ayağına herkese dayak atan bi tipti neyse sonradan hayatın sillesini yedi aslında saf bi çocuktur.
Neyse köy yeri göt kadar ev on tane çocuk kardeşler yengeler enişteler giden gelen misafirler falan derken ev curcuna oluyodu paso. Biz de gün içinde gelen giden varken Playstation oynayınca anamız babamız köpürüyodu biz işte gençliğimizde şurayı şöyle gezerdik burayı böyle gezerdik diye. Çıkın gezin diye bizi darlıyolar paso.
Neyse en son Playstation yasak masak dediler cihazı topladılar biz de mecbur bozkıra aktık. Tabii köyün diğer evlerinin de oğlanları benzer durumlardan muzdarip böyle bi futbol ekibi kuruldu lavuğun babası iki üç top çözdü hiç unutmuyom o dönem Shell eşantiyon DK topu veriyodu DK 2002 topu falan biz dokunmaya kıyamazdık köyde taş toprak toz pisliğin içinde hırpalanıyodu top. Tabii maç falan kör döğüşü gibi her yer patates tarlası kimse de orada olmak istemiyor o an onu kesebiliyosun. Bizim bu zengin kuzen iyi de top oynardı. Bi tane çakal biraz daha yaşça büyük biri, büyük dediğim de 13 yaşında falandır ha, bunu kafalamaya çalışıyor pasa seks hikayesi yazıyor. Yok işte olm sen de büyüyünce şöyle götürürsün, bak ben kavunlu karpuzlu kondom kullanıyom karılar yemek istiyo falan gibi salak saçma hikayeler anlatıyodu.
Konudan sapmiyim. Bu ergen herif önce dedi ki a sizlen Playstation oynamaya ben de gelim akşam. Biz dedik ki işte topladılar falan oynayamıyoz. O zaman olm dedi ben sizi öyle bi yere götürcem ki işte kızları da alın köyün gençleri olarak gidek fln dedi. Köyde de o dönem bikaç güzel kız vardı hakkaten ya da işte klasik azgınlık bize öyle gelmiştir. Yaş ortalaması 9-10 olan yirmi kişilik bi ekip olarak akşam yemeğinden sonra buluşuldu.
Akşam yemeği erken yeniyodu zaten hava aydınlıktı yani. Bi de yaz olduğu için hava da tatlı oluyodu. Hayvancılık daha ölmediği için her yerde köpek falan da var güvenli oluyodu. Köyün etraf da düzlük yürüdüğümüz istikamet evlerden falan gözüküyo o yüzden millet rahattı salıyodu bizi. Köyün içinden de geçen ve dibindeki tepelerden aşağı doğru giden bir pınar var, orada da ufak bi vadi var. Sabahları keklik avlamaya falan da gidilirdi oraya. O vadinin önce dibine inip sonra öbür tarafından çıkıp uçurum gibi bir yamaca vardık.
İçimizde 6-7 yaşında çocuklar falan da var şen şakrak ama erkenden yorulan bir ekip olduk dolayısıyla bir de acayip gürültü yapıyo veletler. Bu vadinin tepeye doğru çıkarken daha uçuruma gelmeden köyün bitiminin hemen orada bir ev var. Onlar işte nereye gidiyonuz falan dediler bu 13 yaşındaki sapık herif dedi ki ben bunları çakırın çeşmesine götürüyom. Buna bi sövdüler lan it bu saatte sübyanlan oraya gidilir mi lan zibidi falan diye. Hadi olm siz de evlerinize gidin çocuğum dediler bize.
Yoruldum kalanı sonra anlatırım