Paranormal Olaylar Başlığı

17-18 yaşlarında telekinezi ile uğraşmıştım. Telekinezinin gerçek olduğunu söyleyebilirim. Ama bir faydası olmadığı için bıraktım 😀

şimdi sen yazınca aklıma geldi. çocukken adeta gerçek bir sahne gibi aynı rüyayı sıklıkla görürdüm.

şehrin semalarından çok alçaktan yüzlerce çeşit çeşit uçak geçiyordu bombardımana tutuyordu her yeri. kafayı kaldırıp üstümüzden geçtiğini görüyordum. çeşit çeşit uçaklar. yıllar sonra yine benzerini görmüştüm.

umarım gelecekten bir görüntü değildir.
Ben baya saykodelik degilde abuk subuk.

Cok basit cizgifilm karakteri gibi bir aslan bir adami kovaliyor(admin ustunde mor gomlek koyun yesil pantalon) . Bu kovalamanin arkaplaninda devasa buyuklukte meyve resimleri geciyordu.

Sonra bir anda yazlik evde tek basima buliyordum kendimi, ingiliz muhafiz kiliginda uzakdogulu bir asker beni yakalamaya calisiyordu.(Ama salak salak taktiklerle- heykelmis gibi yapiyor mesela ben yaklasinca kovaliyor falan) Bir odaya girip ellerime bakiyorum, diken gibi uzantilar cikiyor. Sonra uyaniyorum

Sunu cocuklugumda heralde 1000 defa gormusumdur.

Klasik muzik beste vardir meshur bitane, haberlerin arkplaninada koyarlar hatta sozleri turkcelestirip dalgada gecilirdi, sarkida o

Isin daha garibine geleyim...her boyle korkutucu tarz ruya gordugumde mutlaka ruaydaki bir karakter mor gonlek yesil pantalon giyiyor

Son düzenleme:
84 doğumluyum 88in sonunda İstanbul'a taşındık , annemler bir anı anlatırken müdahil olurum lafımı bitirmeden sen nerden hatırlayacan Allah aşkına derler , hatırlatmakla kalmayıp ekstradan eklediğim şeyler bile var aaaa evet hakkaten öyleydi şimdi hatırladık diyorlar , ama buradaki asıl mevzunun travma olduğunu eklemem lazım, eğer İstanbul'a hiç tasinmamis olsaydık eminim hiçbirşey hatirlamiyacaktim , çünkü ilkokula başlayana kadar beni bırakın köye geri dönecem diyordum ağlayarak
Benim korkunç bir hafızam vardır, 15 sene önce bulunduğum mekandaki detayları bile hatırlarım ama 4 yaş öncesi hiç yok neredeyse, hayal meyal bir iki ayrıntı var o kadar. 4ten başlıyor herşey :asd:

Aklıma gelmişken sorayım mesela

0-4 yaş aralığında yaşadıklarınızı hatırlıyor musunuz ya da kaçtan başlıyor

İlkkan gibi 11 yıl değildir herhalde kimse için
Yemin ederim 1 sahne var baska hic bir sey yok

Annanemlerin evinin ust katinda doktor vardi, beni en eski usul oval bir tartiya koyup agirligimi olcmustu.

1.5 saniyelik bir sekans var, onun disinda hic bir sey yok.

Benim korkunç bir hafızam vardır, 15 sene önce bulunduğum mekandaki detayları bile hatırlarım ama 4 yaş öncesi hiç yok neredeyse, hayal meyal bir iki ayrıntı var o kadar. 4ten başlıyor herşey :asd:
Kaydetme olayı bendede çok iyi 13 yaşlarımda 1 saatte 10 sayfa ezberlerdim , ama 4 yaş öncesi hatırlamayan normal yani ancak tam o yaşlarda büyük bir değişim olacakki hatırlayasın benimki gibi 😁

Kaç yaş olduğunu net bilmiyorum. 0-4 olma ihtimali yüksek. Max 5 olmalı.

O zamanlar Antalyada yaşıyoruz. Bir arkadaşım vardı binanın önünde beraber yoldan karşı karşıya geçiyorduk gibi hatırlıyorum. Ben yola adımımı attım araba geldiğini gördüm durdum. O durmadı. Muhtemelen otoparka girmek üzere olan ve yavaş seyreden araba o arkadaşı altına almıştı. Kısa bir miktar da sürüklediğini hatırlıyorum. Sonrasında sahne biraz ileri atıyor. Babası çocuğu kucaklamış binadan çıkıyorlar ama çocuğun mühim bir şeyi yoktu.

Tramvatik bir şey olsa gerek o yaş diliminden hatırladığım bir olay. Tek olay.

Define hikayesi olan var mı
Bizim karşı köyde yarım akıllının biri yanlışlıkla buldu , altın suyunuda hep yerlere dökmüş parıl parıl parlatmış heryeri 🤓 ne olduğunu anlamamış , tek tek kuyumcuda bozdururken , kuyumcu şikayet ediyor bi 6 ayda cezaevinde falan yattı mal 😁

Ölüleri çok görüyorum.

Uykusuzluk hastalığı çektiğim bi dönem öleceğimi sandim.Rahmetli kerim tekin ve uzay hepariyi ruhlar aleminde gördüm ama kotu gördüm,bana doğru geldiler ve kaçtım

Bi rüyamda kerim tekin tekrar ölüyodu,abi diye başında duruyodum.annesi başında ağlıyordu.
Bir daha forumda astrolojinin a sından,satürnün s sinden,yıldızın y sinden,haritanın da h sinden bahsetmeyeceğine dair söz verirsen
25inde ceza alman için uğraşmıyıcam

Bak bugün artık inanmıyorum demişsin astrolojiye böyle ol canımı ye,inanıyosan da foruma yazma bizi bayma,ben seni aslında seviyorum gsmiz için ceza aldığında hep takdir de ettim ama şu astroloji kolpaların çekilecek gibi değil gerçekten

Dostum düşünüyorum da 0-4 arası hiç yok bende. 5 yaş halimi hatırlıyorum ayağım yanmıştı o günü iyi hatırlıyorum. Bir kere de altıma sıçmıştım hiç unutmam onu

Geri
Üst Alt