Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben baya saykodelik degilde abuk subuk.şimdi sen yazınca aklıma geldi. çocukken adeta gerçek bir sahne gibi aynı rüyayı sıklıkla görürdüm.
şehrin semalarından çok alçaktan yüzlerce çeşit çeşit uçak geçiyordu bombardımana tutuyordu her yeri. kafayı kaldırıp üstümüzden geçtiğini görüyordum. çeşit çeşit uçaklar. yıllar sonra yine benzerini görmüştüm.
umarım gelecekten bir görüntü değildir.
Ben 3 yasindayken uyanıp pazara gittim.annem gezer terlikciden terlik aliyoduAklıma gelmişken sorayım mesela
0-4 yaş aralığında yaşadıklarınızı hatırlıyor musunuz ya da kaçtan başlıyor
İlkkan gibi 11 yıl değildir herhalde kimse için
Benim korkunç bir hafızam vardır, 15 sene önce bulunduğum mekandaki detayları bile hatırlarım ama 4 yaş öncesi hiç yok neredeyse, hayal meyal bir iki ayrıntı var o kadar. 4ten başlıyor herşey84 doğumluyum 88in sonunda İstanbul'a taşındık , annemler bir anı anlatırken müdahil olurum lafımı bitirmeden sen nerden hatırlayacan Allah aşkına derler , hatırlatmakla kalmayıp ekstradan eklediğim şeyler bile var aaaa evet hakkaten öyleydi şimdi hatırladık diyorlar , ama buradaki asıl mevzunun travma olduğunu eklemem lazım, eğer İstanbul'a hiç tasinmamis olsaydık eminim hiçbirşey hatirlamiyacaktim , çünkü ilkokula başlayana kadar beni bırakın köye geri dönecem diyordum ağlayarak
hipokampustan gelen sinyalin frontal lobdan gelen sinyale karismasi. yeni deneyimledigin bir olayi sanki hafizandan geliyormus gibi hissediyorsun.Bir ara bana çok oluyordu şimdi hiç olmuyor. Sebebi nedir bunun?
Yemin ederim 1 sahne var baska hic bir sey yokAklıma gelmişken sorayım mesela
Kaydetme olayı bendede çok iyi 13 yaşlarımda 1 saatte 10 sayfa ezberlerdim , ama 4 yaş öncesi hatırlamayan normal yani ancak tam o yaşlarda büyük bir değişim olacakki hatırlayasın benimki gibiBenim korkunç bir hafızam vardır, 15 sene önce bulunduğum mekandaki detayları bile hatırlarım ama 4 yaş öncesi hiç yok neredeyse, hayal meyal bir iki ayrıntı var o kadar. 4ten başlıyor herşey![]()
Kaç yaş olduğunu net bilmiyorum. 0-4 olma ihtimali yüksek. Max 5 olmalı.Aklıma gelmişken sorayım mesela
Bizim karşı köyde yarım akıllının biri yanlışlıkla buldu , altın suyunuda hep yerlere dökmüş parıl parıl parlatmış heryeriDefine hikayesi olan var mı
Bir daha forumda astrolojinin a sından,satürnün s sinden,yıldızın y sinden,haritanın da h sinden bahsetmeyeceğine dair söz verirsenÖlüleri çok görüyorum.
Uykusuzluk hastalığı çektiğim bi dönem öleceğimi sandim.Rahmetli kerim tekin ve uzay hepariyi ruhlar aleminde gördüm ama kotu gördüm,bana doğru geldiler ve kaçtım
Bi rüyamda kerim tekin tekrar ölüyodu,abi diye başında duruyodum.annesi başında ağlıyordu.
Bayma
seni engellıyorum baslık gorunmez oluyorBayma
Atıcam şimdi seni konudan
Dostum düşünüyorum da 0-4 arası hiç yok bende. 5 yaş halimi hatırlıyorum ayağım yanmıştı o günü iyi hatırlıyorum. Bir kere de altıma sıçmıştım hiç unutmam onuAklıma gelmişken sorayım mesela
Forumda yoktur öyle biri ,Neyse esas soruya gelelim
3 harflilerle bağlantısı olan var mı
Neyse esas soruya gelelim
3 harflilerle bağlantısı olan var mı