- 3 Temmuz 2012
- 139.201
- 87.715
- 5.338
Hee sen benimkileri yaşa da hayat kolay mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hee sen benimkileri yaşa da hayat kolay mi
uydurmuş olma ihtimalin yüksek gibi görünmekte #Heis
Konuya bilimsel yorumlarınla katılım göstermiyor oluşuna tepkim:uydurmuş olma ihtimalin yüksek gibi görünmekte #Heis
Bu konuluk 3-4 hikayem var başımdan geçen ama ev yerleştiriyorum, PC başına geçince part part yazarımEn sevdiğim
Heyecanlı,merak uyandıran,ilgi çekici
Devamını bekliyoruz
@Murat Yanut da böyle sürükleyici yazardı
Uyku felci evetrüyada bağırmak istersin bağıramazsın bu karabasan mı oluyor, çok kez oluyor rüyada böyle yaratık gibi korkunç şeyler görüyorum üzerime doğru geliyor bağırmak istiyorum ses çıkmıyor, kaçmaya çalışıyorum slow motion koşuyorum yaklaşınca birden uyanıyorum ama o korku hissi vücudumda oluyor, biri üstüne oturmuş ağırlığı değil
satom benim lucid işinin bilimsel olayı nediruydurmuş olma ihtimalin yüksek gibi görünmekte #Heis
Sen oldun , harika buBiraz önce çok enteresan bişi oldu
Birisi dış kapıyı çaldı,çaldı derken zile basmadı kapıya tıklattı kapıyı açmaya gittim delikten baktım kapının önünde kimse yoktu,hareketle aktif olan lamba da yanmıyordu,kapının çalındığına ise %100 eminim çok yakındım net duydum