Paranormal Olaylar Başlığı

Hee sen benimkileri yaşa da hayat kolay mi
Blog | Patricia Bracewell | Author of Shadow on the Crown | Page 9

Biraz önce çok enteresan bişi oldu

Birisi dış kapıyı çaldı,çaldı derken zile basmadı kapıya tıklattı kapıyı açmaya gittim delikten baktım kapının önünde kimse yoktu,hareketle aktif olan lamba da yanmıyordu,kapının çalındığına ise %100 eminim çok yakındım net duydum

rüyada bağırmak istersin bağıramazsın bu karabasan mı oluyor, çok kez oluyor rüyada böyle yaratık gibi korkunç şeyler görüyorum üzerime doğru geliyor bağırmak istiyorum ses çıkmıyor, kaçmaya çalışıyorum slow motion koşuyorum yaklaşınca birden uyanıyorum ama o korku hissi vücudumda oluyor, biri üstüne oturmuş ağırlığı değil

rüyada bağırmak istersin bağıramazsın bu karabasan mı oluyor, çok kez oluyor rüyada böyle yaratık gibi korkunç şeyler görüyorum üzerime doğru geliyor bağırmak istiyorum ses çıkmıyor, kaçmaya çalışıyorum slow motion koşuyorum yaklaşınca birden uyanıyorum ama o korku hissi vücudumda oluyor, biri üstüne oturmuş ağırlığı değil
Uyku felci evet

Yaşamayan yoktur herhalde

Tabi anlatırken herkes gibi cin hikayeleriyle büyüdük. Bizim oralara su depoları yapmaya başladılar. Işte bir evden hallice büyük depo yaklaşık 4/3'ü havuz diğer yerler giriş vs vs tümden kapalı, etrafı da telle çevrili ama bize vız gelir. Depo, bildiğin denizaltı gibi. Kapağı kapattığında zifiri karanlık, tabut gibi oluyor. Biz de 8 - 9 yaşındayız çocuk aklı filan oraya girip yüzüyoruz. Kimse görmesin diye mecburen kapıyı kapatıyoruz. Sulu yere girmen için de duvara tırmanıyorsun ve arada 60 70 cmlik boşluktan suya atlıyoruz. Çocuk aklı dedik ya, el feneri filan da yok.
Neyse bir gün 4 kişi girdik, kapıyı da kapatıp yüzüyoruz. 30 dakika sonra çıktık 10 metrekarelik alanda oturup sigara içiyoruz. Ulan sonra su olan yerden ses gelmeye başladı. Işte ya biri boğuluyor gibi veya yüzmeye çalışıyor gibi ama ince sesler, kahkaha desen kahkaha değil çığlık desen çığlık değil. Birimiz çakmağı yaktı ve birbirimizi saydık 4 kişi ama nasıl korkuyoruz. Sonra fısıl fısıl git sen bak, ben bakmam sen bak derken kapıya doğru kaçınnn diye fırladım. Tabi fırladım derken kapıyı döndürerek açıyorsun belki 10 saniye belki 20 saniyede çıkıyorsun. O 1 - 2 dakikalık korku efsaneydi. Zaten bir daha da girmedik. Çok uzun süreler arkamı kollayarak yürüdüm

Bu bilmem kaç harfliler , nişanlı yeni evli lohusa ve hamile kadınlarla çok ugrasirmis ,duymuşsunuzdur belki.
Ablam evlendikten 1 yıl sonra Ümraniye'den bir gece kondu satın aldılar, evde ben dahil eski sahipleri falan tuhaf birşeyler görmeyen yok , hemen önünde kocaman bir incir ağacı dalları çatıya uzanıyor, bütün odaların tavanı ahşap ortadaki oda hiç ışık görmüyor enteresan biterdi, hikayemize gelelim , sabah eniştem kalkıp işe gidiyor, Ablam yeğenim o zaman daha birkaç aylık bebek uyuyorlar beraber , ablamın anlatması, çocuk ağlayarak uyanıyor, kalkıyor karşı kanepede çocuk var ikilemde kaldım acaba çocuğu kanepeyemi yatırdım derken yelekten anlıyor hangisi gerçek çocuğu Pembe yelek giydirmistim dedi , kanepedeki çocukta daha kırmızımsı yelek var ikiside ağlıyor çocukların, o ara donup kalıyor tabi korkudan hemen birşeyler okumak aklına geliyor , nezamanki okumaya başlıyor kanepedeki çocuk düşüyor oradan yere ve gözleri masmavi ablama sanki okuma der gibi bakıyor, çocuk Ablam tabi arada bir kendi çocuğuna gidiyor gözleri o arada kaybolmuş, çocuğu kucağına aldığı gibi ağlaya ağlaya eniştemin halasina gidiyor , çokta küçük değildim 11,12 yaşlarındaydım hatırlıyorum ayağa kalkmıştı sülale ablam 1 hafta eve girmedi okuttular birşeyler yaptılar zaten çokta geçmeden eniştemin anne babası taşındı o eve , Ablam bunu bize birkere anlattı ikincisi yok beyler ne kadar ısrar etsek hatırlamak istemiyor , bildiğim en korkunç olaylardan biridir

Çocukluktan beri lucid dreaminge merak saldigim için ruyalarimi çoğu zaman kontrol edebiliyorum. Özelikle uniye gitmeden önce hemen hemen her rüyami kontrol ediyordum. Rüyada olduğumu anladığımda fantastik şeyler deniyordum bazen sadece kimi yakalasam yapistiyordum falan bir süre böyle devam etti.
Yine benzer bir deneyim yaşadığım rüyada sıkılıp uyanmak istemiştim. Genelde ya suya atlayıp uyandırıyordum kendimi ya da yüksekten atlayıp. Neyse rüyada herşeyi yaşadım dedim artık sıkıldım uyanayim önce yerdeki suyu yuzume çaldım uyanamadim. Sonra arabanın önüne attım kendimi baktım başka yerde uyandım. Yorgunum o yüzden uyanamiyorjm sandım takilmaya devam ettim rüyada. Sonra yine sıkılıp bu sefer uçurumdan attım kendimi. Yine başka bir yerde uyandım. Hafiften tirsmaya başladım ne denersem deneyeyim uyanamiyordum. Ağzımın içine silah bile tutup siktim surekli başka bir yerde uyanıyordum. İşin ilginç yanı kendimi öldürmeye çalıştıkça cevremdekiler ailem falan engel olmaya çalışıyordu ikna edemiyordum onları Rüya olduğuna. Öldugumu bir daha uyanamayacagimi kabul ettim bir yerden sonra saldım. Sonrasında ya odama sabah güneşi vurdu ya da annem uyandirdi tam hatırlamıyorum ama öyle uyanmıştım. Kaç yıl geçti hala hatırlayınca urperiyorum.

Yine başka bir rüyada yüzümü görmeye calismistim. Kafaya koydum nasıl gözüküyorum acaba diye baya uğraştım. Ne kadar çalışsam da bir şekilde Rüya izin vermiyordu ayna ya da su bulamiyordum goremiyordum kendimi. Baya uğraş verdikten sonra bir gün zor da olsa rüyada kendimi banyoya atıp yüzümü görmüştüm. Yüzüklerin efendisindeki orglar gibiydi aynı

Biraz önce çok enteresan bişi oldu

Birisi dış kapıyı çaldı,çaldı derken zile basmadı kapıya tıklattı kapıyı açmaya gittim delikten baktım kapının önünde kimse yoktu,hareketle aktif olan lamba da yanmıyordu,kapının çalındığına ise %100 eminim çok yakındım net duydum
Sen oldun , harika bu 😁

Geri
Üst Alt