Paranormal Olaylar Başlığı

Forumda yoktur öyle biri ,
Uyur Gezer vardır tahminimce
Ünide iki kız arkadaşım vardı çok samimi olduğum ilkokuldan

İkisi de meraklıydı fal mal olaylarına, vazgeçiremiyordum

Neyse bir gün bir kadın geldi yanımıza fal mal bakıcam diye, işte ben onları kontrol edebiliyorum, onlar bana herşeyi söylüyor dedi bizim kızlar nasıl biliyorsun diye sorunca.

Sonra anlatmaya başladı kızlardan birine senin annenin kardeşi sizin evdeki dolabın şurasına bir muska yerleştirmiş, büyü yapmış falan diye. Ben tanımıyorum tabii aileleri o detayda, kız dedi evet araları bozuk falan.

Sonra gidip dolapların altını üstüne getirdiler hiçbir şey bulamadılar :asd:

3 harfli yorumum neden silindi
Bokunu çıkarıyorsun çünkü, terket konuyu.

3 Harfi değil de bazen evrenlerin karıştığına inanıyorum. Eğer görünen bir şey varsa, diğer çoklu evrendekinin yansımasıdır.

Keramettin adminin psikozlu üye avlamak için açtığı postlardan biri düşmeyin beyler

Hem başımdan geçen hem de kabuslardan hem de erotik rüyalarımdan bahsedeyim. Erotik dediğim de 10 yaşında filan.
Başlayalım

Neyse bir gün bir kadın geldi yanımıza fal mal bakıcam diye, işte ben onları kontrol edebiliyorum, onlar bana herşeyi söylüyor dedi bizim kızlar nasıl biliyorsun diye sorunca.

Sonra anlatmaya başladı kızlardan birine senin annenin kardeşi sizin evdeki dolabın şurasına bir muska yerleştirmiş, büyü yapmış falan diye. Ben tanımıyorum tabii aileleri o detayda, kız dedi evet araları bozuk falan.

Bokunu çıkarıyorsun çünkü, terket konuyu.
E doğruları anlattım affettin mi hikayeler iyi mi admin bey

Bu Aleister Crowley denen adamın hakkaten varmış cinleri , bir ara bak herif ruh hastası,
Onları net görebilen kediler yaw , uçakla İsviçre'ye bırak kediyi yolu bulup geri geliyor , açıklaması yok resmen, yani daha önce gördüğü cinin peşine takılıp gelebilir ancak 😁

Bu Aleister Crowley denen adamın hakkaten varmış cinleri , bir ara bak herif ruh hastası,
Onları net görebilen kediler yaw , uçakla İsviçre'ye bırak kediyi yolu bulup geri geliyor , açıklaması yok resmen, yani daha önce gördüğü cinin peşine takılıp gelebilir ancak 😁
Az işim var da birazdan bu konuyla ilgili net bir hikayeyi anlatacağım, kimsenin bilemediği şeyi bilmişti bir kere. Tesadüftür değildir orasını bilemiyorum.

Aklıma gelmişken sorayım mesela

0-4 yaş aralığında yaşadıklarınızı hatırlıyor musunuz ya da kaçtan başlıyor

İlkkan gibi 11 yıl değildir herhalde kimse için
Babaannem ben 5 yaşında vefat etti . Hastalık sürecinden öldüğü güne kadar bizimkilerden daha net hatırlıyorum anlattığım zaman şaşırmışlardı. Görsel hafıza mı başka bir şey mi bilmiyorum bazen işe yaradığı oluyor ama kötü bi olay ise b.ktan hissettiriyor ortamdaki kişilerin üzerindeki kiyafetlerden tut geçen muhabbetlere kadar unutmuyorum.

Bir kere bir rüya görmüştüm o gece altıma sıçtım, korkudan uyuyamadım.

Yarı uyanık gibiydim hiç rüya gibi değildi, evdeyim kapı çaldı kapıya baktım siyah çarşaflı biri yüzü de kapkara birini gördüm zaten o an bağırarak uyandım. Öyle etkiledi ki gidip kapının dürbününden baktım hala orda mı diye

Az işim var da birazdan bu konuyla ilgili net bir hikayeyi anlatacağım, kimsenin bilemediği şeyi bilmişti bir kere. Tesadüftür değildir orasını bilemiyorum.
Dur sana en kral hikayeyi anlatayım.once balkonda bi yürüyüş yapayım.hikayedeki kişi 3 üniversite mezunu bir gazeteci

Nerde okumuştum hatırlamıyorum da güya doğmadan önce yaşayacağımız bütün hayat bize izletiliyormuş doğduktan sonra yaşadığımız olayları da bu yüzden hatırlıyormuşuz

@Emir Sato sen duydun mu böyle bir şey heis yoksa ben mi uydurdum

uydurmuş olma ihtimalin yüksek gibi görünmekte #Heis

yakın arkadaşımızı mezarlığa yakın bir yere götürmüştük, tabi planı daha önceden yapmıştık bunu kandıracaktık.

Arkadaşı alıp mezarlığa doğru yürürken böyle cin min olayları anlata anlata hafiften asıl hikayeye hazırlamaya başladık. Bunu cinli filan hikayelerle tedirgin ettik daha sonra mezarlığa yaklaşınca ıssız bir yerde buna asıl olayı anlatmaya başladık.

Sen bizin yakın arkadaşımızsın sana bir gerçeği söylememiz gerek diye olaya başladık. Biz ölümsüzüz geceleri evlerimizin balkonundan göğe bir merdiven uzanıyor biz gidip geliyoruz bize yazılı görevler veriliyor onları yapıyoruz filan ciddi şekilde anlatıyoruz. Tabi bu herkes gibi taştaş mı geçiyorsunuz filan diyip sırıtıyor ama biz role iyi girdik sıfır gülümseme öncesinde cinli minli işlerle avı hazırlamışız. Bu güldükçe biz anlatmaya devam ettik işte geçen hafta şu kişi öldü bunu biz yaptık filan diye ciddi ciddi anlatıyoruz, bu yavaştan kıvama geldi ama ikna edecek bir durum lazım bizde sıkıldık o an sokak lambası aklıma geldi dedim bize inanmıyorsun bak şimdi şu lambayı nasıl söndürüyorum diye blöf attım ama tutmazsa şaka yaptık diyecektim. neyse lamba pat diye söndü, arkadaş hafiften beyazladı. ben de fırsat bildim iyice abarttım içimden arapça bir şeyler sallıyorum sonra bunun kolunu sıkıca tuttum bu noluyor filana döndü. biz bunları sana niye gösterdik sanıyorsun hepsi seni aramıza almak için sende ölümsüz olacaksın diye buna bağırıyorum. diğer anlaştığımız arkadaşda bir yandan bastırıyor bu iyice korktu. Nolur bana zarar vermeyin, bırakın beni diye ağlama başladı. biz gülmemek için zor tutuyoruz kendimizi. sen bizi öğrendin seni öldürmemiz lazım bizi herkese anlatırsın diye söylenmeye başladık. Arkadaş cebinden bıçağı çıkardı dayadı boğazına canın acımayacak acısız olacak diye, bu bir hamle bizi itip kaçmaya başladı ama mahalleyi yıkıyor bunlar ölümsüzmüş beni öldürecekler diye. peşinden koştuk şaka diye, "inanmıyorum allah sizin belanızı versin siz cinsiniz" diyor.

hem gülüyoruz hem de ortalık ayağa kalkacak diye tedirgin olduk. Bunu yakaladık yeminler ederek şaka olduğunu söyledik zor sakinleştirdik ikna oldu. Daha sonra 1 hafta bize yaklaşmadı bu küstü sandık. Sebebini sorduk ben o gün sizden kurtulmak için şaka olduğuna ikna olmuş gibi yaptım sizi ölümsüz zannediyordum dedi. 1 haftadır gerçek mi acaba diye düşünüyorum demişti.

Ben küçüklüğümü çok iyi hatırlıyorum ama kesit kesit, bazı olaylar tamamen aklımda ama dün veya bir hafta önceki konuyu sorsa biri hatırlamam. Hatta hafızam çok kötüdür. Anneannemin öldüğü günü mesela sabahından akşamına kadar hatırlıyorum. Bana farkettirmemeye çalıştıklarını falan hep hatırlıyorum. Evden alıp daha önce hiç gitmediğim birinin evine bırakmışlardı, odanın tüm detayları aklımda. O zaman tam 4 yaşındaydım. Ondan öncesi de hatırladığım çok kesit var.

Geri
Üst Alt