İlker Atasay
Parçalı Üye
- 24 Eylül 2017
- 4.048
- 2.822
- 1.198
Altın çıkarırken altınların yılana döndüğü hikayesi gelmemiş böyle paranormal kategori mi olur yav, Anadolu irfanının en büyük yalanı yok ortada kimse atmamış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünide iki kız arkadaşım vardı çok samimi olduğum ilkokuldanForumda yoktur öyle biri ,
Uyur Gezer vardır tahminimce
Bokunu çıkarıyorsun çünkü, terket konuyu.3 harfli yorumum neden silindi
E doğruları anlattım affettin mi hikayeler iyi mi admin beyÜnide iki kız arkadaşım vardı çok samimi olduğum ilkokuldan
İkisi de meraklıydı fal mal olaylarına, vazgeçiremiyordum
Neyse bir gün bir kadın geldi yanımıza fal mal bakıcam diye, işte ben onları kontrol edebiliyorum, onlar bana herşeyi söylüyor dedi bizim kızlar nasıl biliyorsun diye sorunca.
Sonra anlatmaya başladı kızlardan birine senin annenin kardeşi sizin evdeki dolabın şurasına bir muska yerleştirmiş, büyü yapmış falan diye. Ben tanımıyorum tabii aileleri o detayda, kız dedi evet araları bozuk falan.
Sonra gidip dolapların altını üstüne getirdiler hiçbir şey bulamadılar
Bokunu çıkarıyorsun çünkü, terket konuyu.
Bu Aleister Crowley denen adamın hakkaten varmış cinleri , bir ara bak herif ruh hastası,Ünide iki kız arkadaşım vardı çok samimi olduğum ilkokuldan
İkisi de meraklıydı fal mal olaylarına, vazgeçiremiyordum
Neyse bir gün bir kadın geldi yanımıza fal mal bakıcam diye, işte ben onları kontrol edebiliyorum, onlar bana herşeyi söylüyor dedi bizim kızlar nasıl biliyorsun diye sorunca.
Sonra anlatmaya başladı kızlardan birine senin annenin kardeşi sizin evdeki dolabın şurasına bir muska yerleştirmiş, büyü yapmış falan diye. Ben tanımıyorum tabii aileleri o detayda, kız dedi evet araları bozuk falan.
Sonra gidip dolapların altını üstüne getirdiler hiçbir şey bulamadılar![]()
Az işim var da birazdan bu konuyla ilgili net bir hikayeyi anlatacağım, kimsenin bilemediği şeyi bilmişti bir kere. Tesadüftür değildir orasını bilemiyorum.Bu Aleister Crowley denen adamın hakkaten varmış cinleri , bir ara bak herif ruh hastası,
Onları net görebilen kediler yaw , uçakla İsviçre'ye bırak kediyi yolu bulup geri geliyor , açıklaması yok resmen, yani daha önce gördüğü cinin peşine takılıp gelebilir ancak![]()
Babaannem ben 5 yaşında vefat etti . Hastalık sürecinden öldüğü güne kadar bizimkilerden daha net hatırlıyorum anlattığım zaman şaşırmışlardı. Görsel hafıza mı başka bir şey mi bilmiyorum bazen işe yaradığı oluyor ama kötü bi olay ise b.ktan hissettiriyor ortamdaki kişilerin üzerindeki kiyafetlerden tut geçen muhabbetlere kadar unutmuyorum.Aklıma gelmişken sorayım mesela
0-4 yaş aralığında yaşadıklarınızı hatırlıyor musunuz ya da kaçtan başlıyor
İlkkan gibi 11 yıl değildir herhalde kimse için
İyi ben bi tane daha patlatayım dönünce okursun, saat 12yi geçti zıcırtma saatleriAz işim var da birazdan bu konuyla ilgili net bir hikayeyi anlatacağım, kimsenin bilemediği şeyi bilmişti bir kere. Tesadüftür değildir orasını bilemiyorum.
Dur sana en kral hikayeyi anlatayım.once balkonda bi yürüyüş yapayım.hikayedeki kişi 3 üniversite mezunu bir gazeteciAz işim var da birazdan bu konuyla ilgili net bir hikayeyi anlatacağım, kimsenin bilemediği şeyi bilmişti bir kere. Tesadüftür değildir orasını bilemiyorum.
Şu ana kadar sana puanım 0E doğruları anlattım affettin mi hikayeler iyi mi admin bey
Nerde okumuştum hatırlamıyorum da güya doğmadan önce yaşayacağımız bütün hayat bize izletiliyormuş doğduktan sonra yaşadığımız olayları da bu yüzden hatırlıyormuşuz
@Emir Sato sen duydun mu böyle bir şey heis yoksa ben mi uydurdum
Hee sen benimkileri yaşa da hayat kolay miŞu ana kadar sana puanım 0