- 1 Ağustos 2009
- 45.335
- 44.047
- 4.258
Lucid mucid siz ne çekiyorsunuz agaOrhun o dönem astralden tanıştığı arkadaşlarını da getirmişti 5 hesabı falan vardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucid mucid siz ne çekiyorsunuz agaOrhun o dönem astralden tanıştığı arkadaşlarını da getirmişti 5 hesabı falan vardı
Rüyanı hiç kontrol etmedin mi mk konuşturma beni ya.Lucid mucid siz ne çekiyorsunuz aga
Astral falan vardır inanırım da bu yüzyılda kapanmıştır o kapılar , çok temiz günahsız olmak lazım diye biliyorumOrhun o dönem astralden tanıştığı arkadaşlarını da getirmişti 5 hesabı falan vardı
Onu hiç denemedim aslında lucid de denemedim nasıl yapılıyor falan diye o dönem çok konuşuluyordu.Astral falan vardır inanırım da bu yüzyılda kapanmıştır o kapılar , çok temiz günahsız olmak lazım diye biliyorum
rüyayı kontrol etmek de bir sanrı olabilir mi? enterasan geliyor. misal rüyayı ne ölçüde kontrol edebiliyorsun? biraz araştırmam lazımRüyanı hiç kontrol etmedin mi mk konuşturma beni ya.
Bunu bilinçsiz de yapabiliyor insan arada.
Ben gördüğüm rüyaları net hatırlarım acayip çıkmaz rüyalar da görüyordum bilinçaltına hükmetmekle alakalı bir şey bu.
En başta insan beynine hayal edileni gerçek sandırabilirsin orada farklı bir denklem var.
Bazı şeylerin olabilitesi var bazıları imkansız bazıları da realite
Rüya kontrolü realite
O konu şöyle.rüyayı kontrol etmek de bir sanrı olabilir mi? enterasan geliyor. misal rüyayı ne ölçüde kontrol edebiliyorsun? biraz araştırmam lazım
Lucid istemsiz çok başıma geldi ama , neyini kontrol edicen abi , aaa Rüya lan bu deyip uçmak falan aklıma hiç gelmedi veya görmek istediğim birini göreyim gibi , Rüya olduğunu anlamakla kaldım hepOnu hiç denemedim aslında lucid de denemedim nasıl yapılıyor falan diye o dönem çok konuşuluyordu.
Astral farklı bir mevzu lucid bir realite de astralin bildiğim kadarıyla bir karşılığı yok. Yaptığını iddia edenler var sadece
abi senaryo hazır geliyor zaten sen senaryoya müdahale ediyorsun, müdahale imkanları illaki sınırlı.Lucid istemsiz çok başıma geldi ama , neyini kontrol edicen abi , aaa Rüya lan bu deyip uçmak falan aklıma hiç gelmedi veya görmek istediğim birini göreyim gibi , Rüya olduğunu anlamakla kaldım hep
O konu şöyle.
REM uykusu senin uykunun % kaçını oluşturuyor bu önemli.
Diğer konu rüyaları hatırlıyor musun, çok fazla rüya görüyorsun aslında, genelde gece uyandığında hatırladığını insanlar sabah hatırlamaz.
Kontrol için özel bir şey yapmadım ama arada ettiğim oluyor, sebebini de çok araştırmadım.
Akıllı saatlerin uyku raporları sonrası derin, hafif, REM uykusu %lerini hep inceledim ama mesela yeterince uyuduğumda bile yorgun uyanıyorsam o gece REM uyku yüzdem yüksek oluyor yani rüya görüyorum sıklıkla muhtemelen. 6-7 yıldır kullanıyorum ve sıklıkla bu durum doğru oluyor.
Samiyi kara listeye almıştısergenle ugrasmaya devam edecekler başına geleceklere hazırlansın derim
sergenle ugrasmaya devam edecekler başına geleceklere hazırlansın derim
Astrale İbn-i Arabi , Piri Reis ne bileyim Einstein Tesla gibi deha adamlar yapmış olabilir, o iddia edenleride dinliyorum tabiki ama inanmam yani adamda iki koyun güdecek bile zeka yok , boyut değiştiriyor falan hikaye bana göreabi senaryo hazır geliyor zaten sen senaryoya müdahale ediyorsun, müdahale imkanları illaki sınırlı.
Astralde direkt boyut değiştirdiklerini iddia ediyorlar o açıdan saçma.
Lucid zaten ikinci söylediğin şey. İlki kapsamında değil. Yeni senaryo üretemezsin gördüğün senaryoya müdahale edersin.İstediğin rüyayı görebilmek mi yoksa gördüğün rüyada istediğin gibi davranabilmek mi kastettiğin
Lucid bi ara çok meşhurdu da millet kolpasına yazıp hypeliyordu sanki
senaryonun tamamen değiştiği durumlarda oluyor çok yaşadım. hatta şöyle rüyada senaryo değiştirdim kendim istediğim atmosferi yarattığım rüyaların oldu. geçen hafta misal. rüyaya zombi filmi ortamında başladım böyle kaçış, zombi öldürme. işte senle beraber olan insanlar filan aynı filmdeki gibi ölüyor sen kaçıyorsun sonra bir yerde rüyada olduğumu anladım böyle metruk bir binanın üstüne çıkıp elime silah alıp zombileri avlıyorum ama bir türlü bitmiyor en son bu bitmeyecek diyip o rüyada ölen arkadaşlarımla futbol maçı oynadığımı hayal edip maç ortamına geçmiştim.abi senaryo hazır geliyor zaten sen senaryoya müdahale ediyorsun, müdahale imkanları illaki sınırlı.
Astralde direkt boyut değiştirdiklerini iddia ediyorlar o açıdan saçma.