Paranormal Olaylar Başlığı

Lucid mucid siz ne çekiyorsunuz aga
Rüyanı hiç kontrol etmedin mi mk konuşturma beni ya.

Bunu bilinçsiz de yapabiliyor insan arada.

Ben gördüğüm rüyaları net hatırlarım acayip çıkmaz rüyalar da görüyordum bilinçaltına hükmetmekle alakalı bir şey bu.

En başta insan beynine hayal edileni gerçek sandırabilirsin orada farklı bir denklem var.

Bazı şeylerin olabilitesi var bazıları imkansız bazıları da realite

Rüya kontrolü realite

1750795942786.webp

Trans bir hoca vardı tipi ayni behzat ç deki ismet gibiydi aslında ateisti ama babaannesi küçükken el verdiği için dünya dışı varliklarla iletisim kurabiliyordu.
Bir gün ben ve sevgilimin sirtina ve gobeğine dokunmuştu. Ilişkinize biri büyü yapmis demisti. Ikimizde korkmuştuk once beni bastan asagi elleyerek üff üff yapmisti. Sonra sevgilimi masaya uzatip ayni sekilde üff üff ellemisti. Siyah kot pantolonu trans olmasina ragmen sertlesmisti. Ustunuzdeki enerji o kadar yuksek ki bakin beni ne hale getirdi deyip pantolonu isaret etmisti.

Buraya kadar normal asil olay eve gidince oldu. Yüz üstü ve göz bandiyla uyurum. Gozumu acsam bile her yer zifiri karanlik olur. Gece 3.30 da bir karabasan geldi, uykumdan uyanmaya calistigimda bagirmaya calisiyorum ama sanki ses tellerirm alinmis yuz ustu uyudugum icin karabasan ustume boylu boyunca uzanmis ben bagirmaya calistikca sanki kolunu boynumdan dolamis ve daha fazla ustume bastiriyordu.
Karabasan bakmaya calisamda goremiyordum o gun son kez kullandigim uyku gozlugum buna engel oluyordu..
BEn karabasani itmeye calisiyordum kalcami havaya dogru sallayip firlatmaya calistim ama mumkun degildi. Yarim saatin sonunda dua etmek aklima geldi ve mucizevi bir sekilde karabasan kacmisti. Hemen isigi actim pijamami belime cektim ve toparladim.

Hani kuran kurslarina laf ediyorlar yaa moderniz biz diye siz bunlara inanmayon beni bildigim belkide 1 2 dua kurtardi.

Astral falan vardır inanırım da bu yüzyılda kapanmıştır o kapılar , çok temiz günahsız olmak lazım diye biliyorum
Onu hiç denemedim aslında lucid de denemedim nasıl yapılıyor falan diye o dönem çok konuşuluyordu.

Astral farklı bir mevzu lucid bir realite de astralin bildiğim kadarıyla bir karşılığı yok. Yaptığını iddia edenler var sadece

Rüyanı hiç kontrol etmedin mi mk konuşturma beni ya.

Bunu bilinçsiz de yapabiliyor insan arada.

Ben gördüğüm rüyaları net hatırlarım acayip çıkmaz rüyalar da görüyordum bilinçaltına hükmetmekle alakalı bir şey bu.

En başta insan beynine hayal edileni gerçek sandırabilirsin orada farklı bir denklem var.

Bazı şeylerin olabilitesi var bazıları imkansız bazıları da realite

Rüya kontrolü realite
rüyayı kontrol etmek de bir sanrı olabilir mi? enterasan geliyor. misal rüyayı ne ölçüde kontrol edebiliyorsun? biraz araştırmam lazım

rüyayı kontrol etmek de bir sanrı olabilir mi? enterasan geliyor. misal rüyayı ne ölçüde kontrol edebiliyorsun? biraz araştırmam lazım
O konu şöyle.

REM uykusu senin uykunun % kaçını oluşturuyor bu önemli.

Diğer konu rüyaları hatırlıyor musun, çok fazla rüya görüyorsun aslında, genelde gece uyandığında hatırladığını insanlar sabah hatırlamaz.

Kontrol için özel bir şey yapmadım ama arada ettiğim oluyor, sebebini de çok araştırmadım.

Akıllı saatlerin uyku raporları sonrası derin, hafif, REM uykusu %lerini hep inceledim ama mesela yeterince uyuduğumda bile yorgun uyanıyorsam o gece REM uyku yüzdem yüksek oluyor yani rüya görüyorum sıklıkla muhtemelen. 6-7 yıldır kullanıyorum ve sıklıkla bu durum doğru oluyor.

sergenle ugrasmaya devam edecekler başına geleceklere hazırlansın derim

Onu hiç denemedim aslında lucid de denemedim nasıl yapılıyor falan diye o dönem çok konuşuluyordu.

Astral farklı bir mevzu lucid bir realite de astralin bildiğim kadarıyla bir karşılığı yok. Yaptığını iddia edenler var sadece
Lucid istemsiz çok başıma geldi ama , neyini kontrol edicen abi , aaa Rüya lan bu deyip uçmak falan aklıma hiç gelmedi veya görmek istediğim birini göreyim gibi , Rüya olduğunu anlamakla kaldım hep

rüya kontrolü rüyada olduğunu anlıyorsun ve istediğin gibi yönetiyorsun rüyayı.

bir keresinde rüyamda silahlı adamlar kovalıyordu beni bir binaya saklandım sonra etrafıma kendi elime baktım lan ben rüyadayım bunlar bana bir şey yapamaz diye adamların karşısına çıkmıştım. adamları ellerimle parça edip gökyüzüne kadar yükselip yere çakıyordum. acaip zevkliydi sonra binaların üstüne zıplamaya başladım. nasıl olsa rüyadayım diye evlere filan girmeye çalışıyordum. bu işin süper kahraman boyutu. bazende rüyada olduğumu anlayıp rüyayı bitiriyordum.

bunun teknikleri var ama bende normal olan bir şey tabi bir süper güç filan değil ama milletin çeşitli ilaç, ot gibi şeylerle girmeye çalıştığı şeyi senin istediğin zaman yapman güzel bir olay.

Lucid istemsiz çok başıma geldi ama , neyini kontrol edicen abi , aaa Rüya lan bu deyip uçmak falan aklıma hiç gelmedi veya görmek istediğim birini göreyim gibi , Rüya olduğunu anlamakla kaldım hep
abi senaryo hazır geliyor zaten sen senaryoya müdahale ediyorsun, müdahale imkanları illaki sınırlı.

Astralde direkt boyut değiştirdiklerini iddia ediyorlar o açıdan saçma.

O konu şöyle.

REM uykusu senin uykunun % kaçını oluşturuyor bu önemli.

Diğer konu rüyaları hatırlıyor musun, çok fazla rüya görüyorsun aslında, genelde gece uyandığında hatırladığını insanlar sabah hatırlamaz.

Kontrol için özel bir şey yapmadım ama arada ettiğim oluyor, sebebini de çok araştırmadım.

Akıllı saatlerin uyku raporları sonrası derin, hafif, REM uykusu %lerini hep inceledim ama mesela yeterince uyuduğumda bile yorgun uyanıyorsam o gece REM uyku yüzdem yüksek oluyor yani rüya görüyorum sıklıkla muhtemelen. 6-7 yıldır kullanıyorum ve sıklıkla bu durum doğru oluyor.

İstediğin rüyayı görebilmek mi yoksa gördüğün rüyada istediğin gibi davranabilmek mi kastettiğin

Lucid bi ara çok meşhurdu da millet kolpasına yazıp hypeliyordu sanki

Bu karabasan olayını hayatımda bir kere yaşadım. Üniversite de gece 4'e kadar ders çalıştım sabah 8 gibi sınava gittim. Yurda dönüp tost yiyip yattım. Vücut çok aşırı kasılıyor ilginç bir deneyim idi.

abi senaryo hazır geliyor zaten sen senaryoya müdahale ediyorsun, müdahale imkanları illaki sınırlı.

Astrale İbn-i Arabi , Piri Reis ne bileyim Einstein Tesla gibi deha adamlar yapmış olabilir, o iddia edenleride dinliyorum tabiki ama inanmam yani adamda iki koyun güdecek bile zeka yok , boyut değiştiriyor falan hikaye bana göre

İstediğin rüyayı görebilmek mi yoksa gördüğün rüyada istediğin gibi davranabilmek mi kastettiğin

Lucid bi ara çok meşhurdu da millet kolpasına yazıp hypeliyordu sanki
Lucid zaten ikinci söylediğin şey. İlki kapsamında değil. Yeni senaryo üretemezsin gördüğün senaryoya müdahale edersin.

Lucid'in bilimsel karşılığı var, biyosensörlerle tepkileri ölçüyorlardı normal rüya/lucid rüyada verilen reaksiyonlar farklı.

Inception filminin olduğu dönem evet çok goygoyu dönüyordu, teknikleri falan tartışılıyordu.

Aslında bu konunun daha derin kısmı bilinçaltı kontrolü, hepsi ona dayanıyor.

rüya görürken rüya gördüğümü farkedip istediğim an rüyaya noktayı koyabiliyorum

bu bir skills mi

senaryonun tamamen değiştiği durumlarda oluyor çok yaşadım. hatta şöyle rüyada senaryo değiştirdim kendim istediğim atmosferi yarattığım rüyaların oldu. geçen hafta misal. rüyaya zombi filmi ortamında başladım böyle kaçış, zombi öldürme. işte senle beraber olan insanlar filan aynı filmdeki gibi ölüyor sen kaçıyorsun sonra bir yerde rüyada olduğumu anladım böyle metruk bir binanın üstüne çıkıp elime silah alıp zombileri avlıyorum ama bir türlü bitmiyor en son bu bitmeyecek diyip o rüyada ölen arkadaşlarımla futbol maçı oynadığımı hayal edip maç ortamına geçmiştim.

bunun etkisi rüyadan uyanınca vücutta garip bir his oluyor bir de hatırlıyorsun rüyayı ne oldu mk bu ne saçmalık modu oluyor.

Geri
Üst Alt