Paranormal Olaylar Başlığı

Tekrar olayı püf nokta zaten ağabey. Aşina olduğun bir şarkı ya da akşam izledigin haberi loopa al kısık seste TV karsisinda uyu direkt anlıyorsun.

Benim rüyalar vasatlastigi için saldım biraz da. Eskiden süperman gibi uçup kaciyorduk şimdi araba sürüyorum pedala basıyorum gitmiyor cakmaktaslar gibi ayağımla ilerletmeye çalışıyorum direksiyonu sağa kiriyorum araba sola dönüyor forklift gibi hahahahahah

Geçen denizin dibine dalayim dedim suyun üstünde seke seke falan gittim :d
evet zaten gercekligin bitip ruyanin baslamasi gibi kesin bir cizgi olmadigini anliyorsun. ruya zaten uyanikken basladigin dusuncenin devami gibi oluyor. kendimi uyanik zannederken aslinda ruya gordugumu farkettigim cok oluyor.

İnsan zihni hala çözülemedik bir muamma. Bildiklerimiz belki de deve de kulak. Mr cihazları, ileri düzey görüntüleme falan sadece elektriksel dalgalanmalari görüyor. Zihinde ne oluyor? ne düşünülüyor? Hepsi bir giz. Yaşanan dejavular. Rüyalardaki astral seyahatlar. Bunların hepsi sebep sonuç ilişkisi içinde analitik bir şekilde açıklanamayan durumlar. Tek bildiğimiz herkesin bunları yaşadığı. Bu cin konusunda ise imanın bir gereği olarak varlığına inanırız. Bu konuda tanıdığım bir hoca şöyle demişti: Cinlerin varlığını bil ötesine kafa yorma diye. Kafayı sıyıran çok örnek var.
Eminim herkeste kesit kesit anlamlandirmadigi garip olaylar vardır. Benim de aklımda var birkaç tane konu bulanmasin sonra yazarım inşallah

Bu tür olaylara ilgi duyuyorsanız gerçekten samimi söylüyorum bu tür olaylardan gram tirsmayan biri olarak bu h talks kanalında korku gecesi serisi var 3 bölüm onları izleyin ama.gece izlemeyin fenaaa

İnsan zihni hala çözülemedik bir muamma. Bildiklerimiz belki de deve de kulak. Mr cihazları, ileri düzey görüntüleme falan sadece elektriksel dalgalanmalari görüyor. Zihinde ne oluyor? ne düşünülüyor? Hepsi bir giz. Yaşanan dejavular. Rüyalardaki astral seyahatlar. Bunların hepsi sebep sonuç ilişkisi içinde analitik bir şekilde açıklanamayan durumlar. Tek bildiğimiz herkesin bunları yaşadığı. Bu cin konusunda ise imanın bir gereği olarak varlığına inanırız. Bu konuda tanıdığım bir hoca şöyle demişti: Cinlerin varlığını bil ötesine kafa yorma diye. Kafayı sıyıran çok örnek var.
Eminim herkeste kesit kesit anlamlandirmadigi garip olaylar vardır. Benim de aklımda var birkaç tane konu bulanmasin sonra yazarım inşallah
Özkan seni severim ama yazdıklarin beni farkındalığa iten bir düsünceye sevk etti. Bende ilginç bir huy var anlamladiramiyorum ve kimseyle de paylasmadigim bir sir.
Telefonumda gezerken bir yiyecek falan göreyim dilimin ucuyla ekrani yaliyorum tadini da aliyorum aksi gibi ya da senin bahsettigin zihinimizi bize oynadigi bir oyun. Aşıri kirli ve hijyenik olmayan birr huy kedi gorsem parmagimla asagi yukari sevmeye basliyorum problem yok. Ama yalama huyumu sona erdiremiyorum.

Senin postunu gorunce mesela sasirdim cok fazla konusmazsin cunku o yuzden beynim tedirginlik sinyalleri yolladi ve bende postunu basta asagi kokladim. Sonra da avatarini da yaladim hakkini helal et.

Hatta bir tane hikayede hatun kaynanaydi hava aydınlandı kadar uyuyamadım. Gerçek hikaye olması insanı ürkütüyor

Hani gram tırsmıyordun
Evet tırsmiyorum halada ama gece evde tekken birde o hikaye hala tüylerim diken diken oluyor o an fena etkilemişti beni birde kapasitemi aşmışta olabilirim saatlerce öyle paranormal hikayeler dinleyince insan ister istemez gerlliyor

Evet tırsmiyorum halada ama gece evde tekken birde o hikaye hala tüylerim diken diken oluyor o an fena etkilemişti beni birde kapasitemiz aşmışta olabilir saatlerce öyle paranoyak hikayeler dinleyince insan ister istemez gerlliyor
Baktım şimdi tek bölümü 3 saat sürüyor, bayağı uzun soluklu

Ben de dün rüyamda Osimhen'in tekrardan Galatasaray'a gelişini gördüm. Karşılamaya gittim ve yanımda Sertab Erener vardı. Osimhen helikopterden inerken beraber selfie çekiyor bir taraftan da şarkı söylüyorduk. Helikopterden iniyor dediğim yerde Adapazarı gar meydanı. Nasıl bir bilinçaltıysa artık.

Neyse ben bir psikolog randevusu alayım hazır aklıma gelmişken.

acayip bir kabus gördüm

sene 2002 ayvalıkda yazlıkdayız
yoksul ama mutlu ve şerefli bir ülkede yaşıyoruz
denizden geldim duşa girdim annem yemek yapıyordu dedim uyuyayım yemek gelene kadar gecede bodruma otobusum var kuzenle bodruma geçeceğiz

neyse uyuya kalmışım salıncakda

abi bir kabus gördüm yok öyle birşey
bir adam ülkenin başına geçmiş fakir ama mutlu ve şerefli ülkeyi daha fakir daha mutsuz ve şerefsiz insanların çoğunlukda olduğu bir ülkeye çevirmiş
ülkeyi kara mura adamlar basmış milyonlarca suri paki afgan bamgladeşli afrikalı dolmuş ülkeye
bıyıklı adam tüm muhalifleri içeri atmış
tvlerde siyasetin s si kalmamış
levent kırcalar gitmiş tuhaf tuhaf bomboş konuların geçtiği kimsenin gülmediği sketchler yayınlanıyor
youtube diye birşey çıkmış dallama dallama tipler herkese gider yapıyor
gençler ülkeden kaçmaya çalışıyor fln

ha iyi şeylerde olmuş mesela gsmiz 5. yıldıza kavuşmuş

neyse ter kan içinde uyandım yemeğimi yedim gece otobuse binip bodruma gittim arkadaşlarla buluştuk
bodrumun tadını çıkardım

sanırım daha korkunç bir olsy okumadınız

ciddili korkunç birşey anlatayım

viyanada uniye gidiyorum sene 2010
uniye giderken ayriyeten barda barmen olarakda çalışıyordum
haftaiçi bir erasmus barda işe gidecektim
kışdı dışarda kar yağıyordu akşam 6 flndı çok geçde değildi
ozaman beraber oturduğum kız arkadaşım arkadaşlarıyla buluşmaya çıkacaktı
kucağımda laptop supernatural izleyeceğim bi iki bölüm işe gitmeden
kıza dedim gitmeden ışıkları kapat
neyse kapattı başladım izlemeye bi yandanda yemek yiyorum
baba birdenbire ışık kendiliğinden açıldı