Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Müge anlı videolarına geçtim rahatladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet zaten gercekligin bitip ruyanin baslamasi gibi kesin bir cizgi olmadigini anliyorsun. ruya zaten uyanikken basladigin dusuncenin devami gibi oluyor. kendimi uyanik zannederken aslinda ruya gordugumu farkettigim cok oluyor.Tekrar olayı püf nokta zaten ağabey. Aşina olduğun bir şarkı ya da akşam izledigin haberi loopa al kısık seste TV karsisinda uyu direkt anlıyorsun.
Benim rüyalar vasatlastigi için saldım biraz da. Eskiden süperman gibi uçup kaciyorduk şimdi araba sürüyorum pedala basıyorum gitmiyor cakmaktaslar gibi ayağımla ilerletmeye çalışıyorum direksiyonu sağa kiriyorum araba sola dönüyor forklift gibi hahahahahah
Geçen denizin dibine dalayim dedim suyun üstünde seke seke falan gittim :d
Bi kere üç harfli necin yerine üç harfliler deyince ne oluyor ya hu
zarfa mı getirionuz cinleri yani
cinler kendilerine üç harfliler dendiğini 100 yıldır anlayamayacak düzeyde aptal iseler korkacak ne var onu soruşturmalı I RECKON
Özkan seni severim ama yazdıklarin beni farkındalığa iten bir düsünceye sevk etti. Bende ilginç bir huy var anlamladiramiyorum ve kimseyle de paylasmadigim bir sir.İnsan zihni hala çözülemedik bir muamma. Bildiklerimiz belki de deve de kulak. Mr cihazları, ileri düzey görüntüleme falan sadece elektriksel dalgalanmalari görüyor. Zihinde ne oluyor? ne düşünülüyor? Hepsi bir giz. Yaşanan dejavular. Rüyalardaki astral seyahatlar. Bunların hepsi sebep sonuç ilişkisi içinde analitik bir şekilde açıklanamayan durumlar. Tek bildiğimiz herkesin bunları yaşadığı. Bu cin konusunda ise imanın bir gereği olarak varlığına inanırız. Bu konuda tanıdığım bir hoca şöyle demişti: Cinlerin varlığını bil ötesine kafa yorma diye. Kafayı sıyıran çok örnek var.
Eminim herkeste kesit kesit anlamlandirmadigi garip olaylar vardır. Benim de aklımda var birkaç tane konu bulanmasin sonra yazarım inşallah
Hani gram tırsmıyordunHatta bir tane hikayede hatun kaynanaydi hava aydınlandı kadar uyuyamadım. Gerçek hikaye olması insanı ürkütüyor
Evet tırsmiyorum halada ama gece evde tekken birde o hikaye hala tüylerim diken diken oluyor o an fena etkilemişti beni birde kapasitemi aşmışta olabilirim saatlerce öyle paranormal hikayeler dinleyince insan ister istemez gerlliyorHani gram tırsmıyordun
Baktım şimdi tek bölümü 3 saat sürüyor, bayağı uzun solukluEvet tırsmiyorum halada ama gece evde tekken birde o hikaye hala tüylerim diken diken oluyor o an fena etkilemişti beni birde kapasitemiz aşmışta olabilir saatlerce öyle paranoyak hikayeler dinleyince insan ister istemez gerlliyor
Aynen renktaş eğer bu tür olaylar seviyorsan dinle .Takipçilerinden gelen gerçek olayları okuyorBaktım şimdi tek bölümü 3 saat sürüyor, bayağı uzun soluklu
bu tur hikayelere tepkimAynen renktaş eğer bu tür olaylar seviyorsan dinle .Takipçilerinden gelen gerçek olayları okuyor
Çoğumuzun psikolojisini Sıcağı Sıcağına programı bozdu. Sansürsüz, 4-5 sene kendini asan, kesen ve öldürülen insanları çocuk yaşta izledik.
Büyü yapan kaynana olayı mı üstad?Hatta bir tane hikayede hatun kaynanaydi hava aydınlandı kadar uyuyamadım. Gerçek hikaye olması insanı ürkütüyor