Paranormal Olaylar Başlığı

Evet, Kur'an'da cinler geçmektedir. Kur'an'da cinlerin varlığı ve bazı özellikleri hakkında ayetler bulunmaktadır. Hatta cinlere özel bir sure (Cinn Suresi) bile vardır.
Kur'an'da cinlerle ilgili bazı bilgiler şunlardır:

• Yaratılışları:
    Cinlerin dumansız ateşten yaratıldığı söylenir.
  • Görevleri:
    İnsanlar gibi cinlerin de inanıp inanmadığı, iyi veya kötü olabileceği belirtilir.
  • Peygamberlik:
    Kur'an'a göre, Hz. Muhammed hem insanlara hem de cinlere peygamber olarak gönderilmiştir.
  • Cin Suresi:
    Cin suresi, cinlerin varlığı, özellikleri ve Kur'an'daki yerini anlatır.
  • Geleceği Bilememe:
    Cinlerin geleceği bilemeyecekleri, sadece Allah'ın bildiği gaybı bilemeyecekleri vurgulanır.
  • Şekil Değiştirme:
    Bazı inanışlara göre cinlerin farklı şekillere girebildiği söylenir.

Evet, Kur'an'da cinler geçmektedir. Kur'an'da cinlerin varlığı ve bazı özellikleri hakkında ayetler bulunmaktadır. Hatta cinlere özel bir sure (Cinn Suresi) bile vardır.
Kur'an'da cinlerle ilgili bazı bilgiler şunlardır:

• Yaratılışları:
    Cinlerin dumansız ateşten yaratıldığı söylenir.
  • Görevleri:
    İnsanlar gibi cinlerin de inanıp inanmadığı, iyi veya kötü olabileceği belirtilir.
  • Peygamberlik:
    Kur'an'a göre, Hz. Muhammed hem insanlara hem de cinlere peygamber olarak gönderilmiştir.
  • Cin Suresi:
    Cin suresi, cinlerin varlığı, özellikleri ve Kur'an'daki yerini anlatır.
  • Geleceği Bilememe:
    Cinlerin geleceği bilemeyecekleri, sadece Allah'ın bildiği gaybı bilemeyecekleri vurgulanır.
  • Şekil Değiştirme:
    Bazı inanışlara göre cinlerin farklı şekillere girebildiği söylenir.
yazıyı cinler mi yazdı hocam görünmüyorda

Fizik'te hani seslerin ve ışığın dalga boyları var ya, belki bizim şu anda bilmediğimiz, ölçemediğimiz dalga boylarında görüntüler olabilir. O hissedenler de bir şekilde o dalga boylarını ses, görüntü, koku, dokunma, sezme vs şeklinde hissediyor olabilirler.
bu aciklama tam olarak dolandiricilarin insanlari inandirmaya calistigi sey zaten. bizim diger insanlarin goremedigi seyleri gorme yetenegimiz var diyorlar. kralin yeni elbiseleri masalindaki yontem. dusmeyelim bunlara.

bu aciklama tam olarak dolandiricilarin insanlari inandirmaya calistigi sey zaten. bizim diger insanlarin goremedigi seyleri gorme yetenegimiz var diyorlar. kralin yeni elbiseleri masalindaki yontem. dusmeyelim bunlara.
Canım hiç tanımadığın etmediğin adamın teki gelip bu cümleyi kursa herhalde yürü git lan işine dersin. Ama bir yakının, güvenebileceğin biri gerçekten bu tip şeyleri gördüğünü, duyduğunu söylemeye başlarsa o zaman bu ihtimal üzerinde bir düşünmeye başlarsın. Benim söylediğim o. Yoksa ben cinci hocalara kendimizi emanet edelim demiyorum herhalde :crushed:

Cinniler var musallatda olurlar. Bu yüzden banyoda yalın ayak dolaşmamak üzerinizde peştamal olması sizin açınızdan iyi olur. Genelde yoğun oldukları yerler bu tarz yerlerdir. Bulaşıklık wc banyo gibi yerler. Aynı zamanda klozet varsa mutlaka kapağı kapatılmalı, sofrada yemek varsa ağzı kapatılmalıdır. Bazıları götüyle gülebilir ama 1e 1 şahit olduğum etrafımda çok olay var. Dalga geçmemeniz hayrınıza olacaktır

Tete'ye 3 harfli dedim diye MYC yemiştim bir keresinde paranormal sayılır mı bilmiyorum

Kuran'da sizden önce yaratılan cin toplulukları diye defalarca geçer, ayrıca tam iki sayfalık 571 572 cin süresi vardır , Kuran'da tek kelimeyi reddetmek ile tamamını reddetmek aynı şeydir inanan inanır , inanmayan inanmaz , ama kimse inananı veya inanmayanı aşağılayamaz

Cinniler var musallatda olurlar. Bu yüzden banyoda yalın ayak dolaşmamak üzerinizde peştamal olması sizin açınızdan iyi olur. Genelde yoğun oldukları yerler bu tarz yerlerdir. Bulaşıklık wc banyo gibi yerler. Aynı zamanda klozet varsa mutlaka kapağı kapatılmalı, sofrada yemek varsa ağzı kapatılmalıdır. Bazıları götüyle gülebilir ama 1e 1 şahit olduğum etrafımda çok olay var. Dalga geçmemeniz hayrınıza olacaktır
Şahit olduğunuz birtakım olayları paylaşarak ahalinin farkındalık seviyesini arttırsanız ne güzel olur sayın cüce.

yine insanların eğlencesine limonu sıkmışsınız

bırakın insanlar yazsın okusun

ben buraya 10 tane daha hikaye atmayı planlıyordum zamanla

evet arkadaşlar cinde yok hiçbirşey yok
müthiş ot gibi yaşayın mantık dolu hayatınızda
vay anasını ne kadar zekisiniz
iki goygoy bile döndürmeyeceksek bu hayatda ne için yaşıyoruz

Biraz önce çok enteresan bişi oldu

Birisi dış kapıyı çaldı,çaldı derken zile basmadı kapıya tıklattı kapıyı açmaya gittim delikten baktım kapının önünde kimse yoktu,hareketle aktif olan lamba da yanmıyordu,kapının çalındığına ise %100 eminim çok yakındım net duydum
Enteresanlık sabah da devam etti

Uyumadan kapıyı kilitlemiştim(cinin kapıyı çalacak hali yok da kendimi rahatlatmak için) ama sabah kilidi açmak için anahtarı döndürmek istediğimde kilit zaten açıktı,kapı hiç kilitlenmemişti

Enteresanlık sabah da devam etti

Uyumadan kapıyı kilitlemiştim(cinin kapıyı çalacak hali yok da kendimi rahatlatmak için) ama sabah kilidi açmak için anahtarı döndürmek istediğimde kilit zaten açıktı,kapı hiç kilitlenmemişti
aaa ne kadar ilginçmiş biraz daha anlatsana dostum..

edit: Alper Altun

Başlık daha açıldığında muhabbetin buralara geleceğini biliyordum , Kuran'da geçen Hz Süleyman kıssasında cinlerin gaybı yani geleceği bilemeyeceğini açık ifade etmiştir Allah CC. , yeri gelmişken şunuda belirtelim , sadece İslam'a tevcih ederek aşağılama yanlıştır, Yahudi Hristiyan bütün semavi dinler inanır cinlere, velhasıl konumuz bu değil, ayrı bir konu açılırsa donanımlı arkadaşlarımız kaynaklarını belirterek hep beraber tartışabiliriz ,
Varsa hikayeniz buyrun yazalım, yok ise boş muhalefet etmeyelim lütfen 😘

Başlık daha açıldığında muhabbetin buralara geleceğini biliyordum , Kuran'da geçen Hz Süleyman kıssasında cinlerin gaybı yani geleceği bilemeyeceğini açık ifade etmiştir Allah CC. , yeri gelmişken şunuda belirtelim , sadece İslam'a tevcih ederek aşağılama yanlıştır, Yahudi Hristiyan bütün semavi dinler inanır cinlere, velhasıl konumuz bu değil, ayrı bir konu açılırsa donanımlı arkadaşlarımız kaynaklarını belirterek hep beraber tartışabiliriz ,
Varsa hikayeniz buyrun yazalım, yok ise boş muhalefet etmeyelim lütfen 😘
“Süleyman`ın ölümüne hükmettiğimiz zaman, onun öldüğünü, ancak değneğini yiyen bir ağaç kurdu gösterdi. (Sonunda yere) yıkılınca anlaşıldı ki cinler gaybı bilselerdi, o küçük düşürücü azap içinde kalmazlardı.”(Sebe, 34/14)

Geri
Üst Alt