Paranormal Olaylar Başlığı

Başlık daha açıldığında muhabbetin buralara geleceğini biliyordum , Kuran'da geçen Hz Süleyman kıssasında cinlerin gaybı yani geleceği bilemeyeceğini açık ifade etmiştir Allah CC. , yeri gelmişken şunuda belirtelim , sadece İslam'a tevcih ederek aşağılama yanlıştır, Yahudi Hristiyan bütün semavi dinler inanır cinlere, velhasıl konumuz bu değil, ayrı bir konu açılırsa donanımlı arkadaşlarımız kaynaklarını belirterek hep beraber tartışabiliriz ,
Varsa hikayeniz buyrun yazalım, yok ise boş muhalefet etmeyelim lütfen 😘
İnanmayanı da anlamak lazım ama islamda yoktur vs demek çok yanlış olmuş

İnsan bizzat kendi yaşamayınca bu muhabbetlere hep hurafe olarak bakıyor

Etmek istiyorum da içimde kıvılcım yok bir şeylere inanıp içimi rahatlatmak istiyorum ama kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor bilmiyorum kafam çok karışık
O kıvılcım Kur 'an 'ı Kerim 'i okumaktan ve doğru anlamaktan geçiyor. Ben Türkçe mealini okuyorum. İkinci kez okurken gözden kaçırdığım kısımlar fark ettim. Yani şunu demeye çalışıyorum, okudukça taşlar yerli yerine oturuyor. Vesvese, kaygı, endişe gidiyor, kayıtsız şartsız Yüce Allah 'a teslimiyet ve huzur geliyor.

Benim bu tarz böyle paranormal olaylar yaşamışlığım yok ama bugün hala tam çözemediğim bir olay yaşamıştım çocukluğumda onu anlatayım (forumda yıllar önce bir kere daha anlatmış olabilirim emin değilim).

10-11 yaşlarında bizimkilerin mağazasının oradaki çocuklarla takılıyoruz. Apartmanın yanında arka bahçedeki otoparka inen bir yokuş vardı. Yokuşun ortalarında da binanın eksi 1 katında bulunan ve terk edilmiş pastane imalathanesinin büyük penceresi duruyordu. O pencereden içerideki eşyaları görebiliyorduk ama tabii ışık olmadığı için bayağı karanlıktı ve tam olarak ne nedir seçilemiyordu.

Bir gün bizim çocuklar bakkala mı ne gittiler ben yalnızdım. Dalgınlıkla içeriye bakarken tam odanın en uzak noktasında acayip bir şey fark ettim. Bir kelle gördüm orada. Sakallı ama uzun değil, 5-6 günlük sakal bırakmış, hatta yanaklarındaki sakallar nizami kesilmiş, gözünde bir güneş gözlüğü olan bir erkek kafası. Yani bayağı net tasvir edebileceğin kadar gerçek duruyor. Sabit duruyor, hareketsiz şekilde. Lan diyorum herhalde bende bir sorun var. Çocuklar geldi, olm dedim şuraya bir baksanıza siz de görüyor musunuz dedim. 5-6 kişiyiz hepimiz bire bir aynı şeyi gördük. Bayağı bir kelle var abi orada. Abimi çağırdım o da gördü hatta. Herkes aynı şeyi görüyor.

Neyse pastanede anahtar olan bir abiyi bulduk, aşağıya indik, kellenin durduğu yere gittik. Orada kocaman bir hamur yoğurma makinası. Klasik işte aletin kazanı, hamuru yoğuran, çırpan büyük blenderı var, sapı mapı var. Biz işte o biraz yukarıda kaide gibi duran sap kısmını nasıl oluyorsa o kelle olarak görmüşüz. Acayip bir şey.

Bugün o youtube'da paylaştığım kanalda da eleman bazen söylüyor, böyle durumlar olabiliyor diye. İnsan alakasız nesneleri insan suretine benzetme eğiliminde oluyor ya o durum. Bunun bilimde de bir adı varmış "Pareidolia" adında bizim gördüğümüz buymuş meğer.

İnanmayanı da anlamak lazım ama islamda yoktur vs demek çok yanlış olmuş

İnsan bizzat kendi yaşamayınca bu muhabbetlere hep hurafe olarak bakıyor
İnanmayan diye bir şey yok, inanmak ve sakınmak istemeyen ve veya şuan için işine gelmeyen, hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayanlar var. Burada ebeveyn faktörü çok önemli, çocukken evladının elini tutup onu cuma namazına götüren babanın, vakit namazlarında evde namaz kılan anne ve babasını gören çocuk ile bunları hiç deneyimlememiş bir evlat bir olur mu ? Kur 'an 'ın bir sayfasını bile okumamış işte Hz. Adem ile Hz. Havva ağaç dalından elmayı koparmış, yemiş ve olanlar olmuş gibi kulaktan dolma bilgilerle insanları manipüle edenlere inanan ile Kur 'an okuyan bir olur mu ?

Genel anlamda herkese tek tavsiyem; Kur' an'ı Kerim'i okuyun, gerisi kendiliğinden gelecektir. Yüce Allah 'ı anlamak isteyenlerin yapması gereken tek şey budur.

Kur 'an 'ı Kerim 'i okumadan önce kaygı, vesvese, endişe, telaş ile doluydu hayatım. Taa ki Kur 'an 'da tüm bunların şeytan oyunu olduğunu idrak edene kadar. Mutluyum, huzurluyum, okudukça okuyorum, kimi zaman gözüm yaşlı kimi zaman tatlı tatlı tebessümlerle, bitince de Kur 'an 'a sarılarak okuyorum.

Üzerimdeki yükler gitti, kuş gibiyim, Allah var, gam yok ❤️

Bu arada paranormal kategorisine girer mi bilmem ama evrende bazı fenomenlerin olduğuna inanıyorum eşzamanlılık bunlardan biri, Carl gustav jung' da bu konuyla çok ilgilenmiştir kısaca özetleyeyim.

iki ayrı olayın birbirleriyle bağlantılı bir biçimde aynı anda gerçekleşmesine eşzamanlılık adı verilir.

örneğin;bir arkadaşımızı düşündüğümüz anda telefon etmesi, kitap okurken “bomba” kelimesini gördüğümüzde,etrafımızda ya da tv ‘de vb...) patlama sesi duymamız, tesla bobini üzerinde düşünürken bir yandan da açık olan radyoda tesla grubunun müziğini işitmek gibi...

İnsanların yakınlarının ölümlerini sezmesi, öncesinde rüyalar görmeleri gibi. Aslında katı bir materyalist sayılırım ama çok eşzamanlılık yaşadım 10 yıl hiç görüşmediğim bir arkadaşımı düşündükten 10 saniye sonra beni araması, bir gün önceden rüya da birilerinin ölümlerini görmem gibi şeyler yaşadım ama bunları hep denk gelişe bağladım ben sanki adını koyamadığımız fenomenler cirit atıyor evrende ama hala üzerinde net bilgi sahibi değiliz gibi.

Şu kuantum meselesi çözülürse bilim adamları ve şarlatan yan yana gelecek gibi görünüyor.

Orada şeytanla ilgili bir ima var.
Yaz korkma illuminati de tanıdıklarımız var bişi olmaz @Okan Mason

İlluminati de ruhunu şeytana satanların emrine bazı cinlerin verildiği söyleniyor mesela bilgin var mı

Bu uzaylı muhabbetleri de cinleri uzaylı ayağına insanoğluna tanıtmakmış yazılanlara göre,uzaylı dedikleri cinlermiş esasen

Olaylar 2 rüya gördüm, bir ses duydum,karabasan geldi kadar basit değil psikolojiyi darmadağın edecek durumlar var

Benim merak ettiğim durumlardan biri acaba karşılaşılan varlıkların hepsi aynı grup mu yani cinler mi alkarısı,karabasan vs

Ya da bu bize beynimizin bir oyunu da,
uyku felcinden dolayı mı karabasan geldi diyoruz belki vücut kasıldığı için öyle oluyodur ya da alkarısı kadınların hormonal bozukluklarından dolayı halisünasyon görmesinden kaynaklı bir şey de biz mi x bir varlık diye tanımlıyoruz

Bu rüya olayı da aynı,sen yönlendirme yapmıyorsun da yaptığını mı zannediyorsun

@Sami Karakoç mesela kanka sen hiç ameliyat oldun mu,narkozluyken rüyanı yönlendirdin mi ya da denedin mi,ben hiç okumadım narkozlu birinin rüyamı yönlendirdim dediğini ,ikisinde de uyku halindesin ama sadece birinde yapabiliyosun o da yapabiliyosan bunda farklı bir durum var belli ki belki fizyolojik belki psikolojik

Yaz korkma illuminati de tanıdıklarımız var bişi olmaz @Okan Mason

İlluminati de ruhunu şeytana satanların emrine bazı cinlerin verildiği söyleniyor mesela bilgin var mı

Bu uzaylı muhabbetleri de cinleri uzaylı ayağına insanoğluna tanıtmakmış yazılanlara göre,uzaylı dedikleri cinlermiş esasen

Olaylar 2 rüya gördüm, bir ses duydum,karabasan geldi kadar basit değil psikolojiyi darmadağın edecek durumlar var

Kur'an 'ı Kerim 'de bizim bilmemiz gerekenler teker teker anlatılıyor. Onun dışındaki şeyleri merak etmiyorum.

Herkesin bir evi var eğer başkasının evine gidip onları rahatsız etmezsen, onlarda seni rahatsız etmez.

Eğer kapını çalarlarsa da, sen onları değil, onlar seni manipüle edecektir.

Kur'an 'ı Kerim 'de bizim bilmemiz gerekenler teker teker anlatılıyor. Onun dışındaki şeyleri merak etmiyorum.

Herkesin bir evi var eğer başkasının evine gidip onları rahatsız etmezsen, onlarda seni rahatsız etmez.

Eğer kapını çalarlarsa da, sen onları değil, onlar seni manipüle edecektir.
Çok farklı telden çalıyorsun

-büyü nedir
-ooo yeğenim boşverin hiç bulaşmayın

Abi bulaşmadık,islamiyete savaş açmadık,dinden çıkmadık,sadece sorduk,merak ettik,sorgulamak ve konuşmak istedik hepsi bu

Konuyu kitleyip forumu satıp sahil kasabasına yerleşip balık mı tutalım ne diyon

Benim merak ettiğim durumlardan biri acaba karşılaşılan varlıkların hepsi aynı grup mu yani cinler mi alkarısı,karabasan vs

Ya da bu bize beynimizin bir oyunu da,
uyku felcinden dolayı mı karabasan geldi diyoruz belki vücut kasıldığı için öyle oluyodur ya da alkarısı kadınların hormonal bozukluklarından dolayı halisünasyon görmesinden kaynaklı bir şey de biz mi x bir varlık diye tanımlıyoruz

Bu rüya olayı da aynı,sen yönlendirme yapmıyorsun da yaptığını mı zannediyorsun

@Sami Karakoç mesela kanka sen hiç ameliyat oldun mu,narkozluyken rüyanı yönlendirdin mi ya da denedin mi,ben hiç okumadım narkozlu birinin rüyamı yönlendirdim dediğini ,ikisinde de uyku halindesin ama sadece birinde yapabiliyosun o da yapabiliyosan bunda farklı bir durum var belli ki belki fizyolojik belki psikolojik
Knk üç defa ameliyat oldum ama küçük operasyonlar lokal anestezi ile(tirnak batması) kışa doğru burun ameliyatı olacağım ama orda genel anestezi yapacaklar (kemik eğriliği)

Adam şeytan yazdığı mesajı editlemiş ya :)

Forumu okumuyolardır aziz baphomet gelip alıntı yapmayacak adres verişmeyeceksiniz rahat ol

Geri
Üst Alt