Paranormal Olaylar Başlığı

Paranormal, cinler gibi seylere inanacagima gidip noel babaya, dis perisine falan inanirim, daha guzel seyler sahsen.

Sadri hoca senin eski nick ne ?

Abi siz bakmayın, paylaşmaya devam. Herkesin fikrine eyvallah.

Ben şahsen hem ilgi çekici bir konu diye hem de daha önce duymadığım bir şeyler çıkarsa karşıma (mesela rüya konuları bayağı derin) bu açıdan hiç bakmamıştım demek için bile okuyorum yazdıklarınızı.

Bi keresinde ABD tatili yapıyoduk eş dost ile Los Angeles'tan Vegas'a doğru gidiyoz bilen bilir Victorville istikametini geçince alabildiğince çöl Vegas'a gelene kadar. Biz de geze geze gidiyoz bi daha ne zaman gelcez diye ama havayı da kararttık iyice 20-30km'de bir araba falan görüyoz onun dışında dümdüz yol çöl dağlar ve yıldızlı gökyüzü. Gırgır şamata ilerliyoruz işte saat hakkaten gece yani 2-3 falan. Kafalar da güzel zaten. Neyse sonra trafiğimsi bi şeye takıldık ilerlemiyor. Ulan bu saatte iki şeritli kıytırık bi yerde Allahın çölünde ne trafiği falan diye düşünüyoz ama bi sis duman toz dumanı var öte de görünmüyor. Neyse indik biz arabadan 5 dakka sonra falan noluyo diye bakmak için. Tam o sıra gökyüzünden pervanesi olmayan dört tane köşesinde ışıkları olan eliptik bir cisim indi insanın da yüzüne hayvan gibi ışığı geliyor gözümüzü zor açıyoduk. Yere tam inmedi bile uçtu gitti. Trafik hemen açıldı biz de paramız yanmasın diye hemen yola düştük ama uzaylılardı muhtemelen

Geri
Üst Alt