Paranormal Olaylar Başlığı

cinlerin nasıl göründüklerini merak ediorsanız:

images

kızılhaçla etiyopyaya gitmiştim kuyu açmak ve bir okul yapımı için meki diye bir şehirde kalıyoruz bir rahibin evinde kalıyoruz

oranın başrahibi bizi bilgilendiriyor işte ne yapmamamız gerektiğini anlatıyor
sakın işte yalnız başınıza gezmeyin kesinlikle yanınızda birileri olsun
etiyopyalı yardımcıları vardı
birşey istiyorsanız yada bir yere gitmek istiyorsanız bunlara söyleyin diye

45 derece filandı hava mekiye yakın kocaman bir göl var dedik oraya yüzmeye gidelim

neyse bizi götürdüler göl kenarında bir köye çok tehlikeli ama timsah yılan akrep ne ararsan var dediler girmeseniz iyi olur köyde bir tane büyücü gibi birşey vardı bize göle girmek uğursuzluk getirirdi dedi

bizde genciz kanımız kaynıyor
yinede girdik

hava kararmadan mekiye geri dönelim dedik
dönerken kaza yaptık araç devrildi kimseye birşey olmadı ama net uğursuzluk yaşadık ya

o gölden sonra o döndükden bir ay sonra büyük kazada avusturyada yaptım
benimle göle giren arkadaşda benden çok daha büyğk kaza yaşadı o hatta 2 hafts hastanede yattı

Bu arada yazılan hiçbirşeyi okumadım. Sadece veli nin yazdığı gözüme çarptı. Baya meraklı olduğunuzu farkettim. Hızla akıyor konu.

Paralel ve çoklu evren araştırırsanız, yaşanan tesadüfler daha fazla anlam kazanabiliyor. En azından cin demiyorsun her şeye.

Zamanında araştırırken şöyle bir şey okuumuştum.

Başka bir evrende senin aynın farklı kararlar vermiş olabilir. Bazı evrenlerde fizik yasaları aynı, ancak tarihsel olaylar farklıdır (örneğin, Hitlerin savaşı kazanması gibi).

Paralel ve çoklu evren araştırırsanız, yaşanan tesadüfler daha fazla anlam kazanabiliyor. En azından cin demiyorsun her şeye.

Zamanında araştırırken şöyle bir şey okuumuştum.

Başka bir evrende senin aynın farklı kararlar vermiş olabilir. Bazı evrenlerde fizik yasaları aynı, ancak tarihsel olaylar farklıdır (örneğin, Hitlerin savaşı kazanması gibi).

Evren 19657 de ben Burcu Özberk ve @Oğuzhan Sesko ahbertim grup yaptık. İnanmayan oradaki yansımasına sorar.

Geri
Üst Alt