parfüm önerileri

calvin klein euphoria aldım beyler. Bugggglari hoşuma gitti ama tanimde kalmadı koku. Hatta karar vermeden önce dur lan bu nasıl kokuyordu diye bakayım dedim kokuyu alamadım, sonra arkadaşa ben koku alamadım hele bi bak dedim o da alamadı daha sonra parfümcüdeki kız nasıl olur dedi ve kolumu burnuna soktu çıkardı o da alamadı. Ben de o zaman kalsın dedim ck aldım. Hele bi görüşlerinizi yazın.

Benim yazdigim parfumu almissin ve ciddi anlamda bir ekspere (bana) guvenerek akillilik etmissin :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Cevap: Parfüm Tavsiyesi

Burada parfum tavsiyesi yapabilecek en yetkili kisi benim.

DÉCANTShop adli sitenin sahibiyim.

Su burun binlerce parfum kokladi bugune kadar :)

Favorim: Armani Acqua di Gio (Herkese tavsiye ederim)

Digerleri: Jil Sander Sun, Chanel Allure Homme Sport, Paco Rabanne 1 Million

Jean paul'u denemedim ama bugun ck intense deneme fırsatım oldu. İlk başta bana ağır gibi geldi ama zaman ilerledikçe koku oturdu. Baharatli kokular seviyorsan fena değil ve kalıcıda sayılır. Öğlen 4 gibi koluma sıktım hala koku aynı şekilde duruyor.

Jean Paul Gaultier Le male severler eger fiyattan kacinmiyorsa Amouage Reflection Man deneyebilirler. Parfumun acilisi Le male gibidir ama orta notalarda tam bir solendir. Nis parfum oldugu icin Le Maleye gore daha rafinedir. Le Male gibi sentetik yani yapay koku hissi vermez.

Favorim: Armani Acqua di Gio (Herkese tavsiye ederim)

Digerleri: Jil Sander Sun, Chanel Allure Homme Sport, Paco Rabanne 1 Million

Hepsi guzel kokular ama pişti olma ihtimali yuksek. Paco Robbane one million Edt olmasina ragmen kaliciligi gayet iyidir. Sevdigim parfumlerden biridir.

Aqcua di Gio akuatik parfum severler icin birebir. Diger sevdigim akuatik ve marin parfumler Creed Erolfa, Millesime Imperial ve Heeley parfum evinin Sel Marin parfumleri.

Hepsi guzel kokular ama pişti olma ihtimali yuksek. Paco Robbane one million Edt olmasina ragmen kaliciligi gayet iyidir. Sevdigim parfumlerden biridir.

Aqcua di Gio akuatik parfum severler icin birebir. Diger sevdigim akuatik ve marin parfumler Creed Erolfa, Millesime Imperial ve Heeley parfum evinin Sel Marin parfumleri.

Haklisindir, benim parfum hakkinda okadar bilgim yok. Begendigimi alirim, sikarim uzerime ve bitti :D

Parfum sever arkadaslarin (eger fiyat onemli degilse) mutlaka denemeleri gereken parfumler

Creed Aventus

Creed Green Irish Tweed

Serge Lutens Chergui

Tom Ford Tobacco Vanille

Thierry Mugler Pure havane

Dior Homme Intense

Amouage Jubilation XXV

Acqua di Parma Colonia

Creed Millesime Imperial

Frederic Malle Carnal Flower

Nasomatto Black Afgano

Guerlain L'instant de Guerlain pour homme extreme

Bunlar benim kisisel favorilerimden bazilari :)

Parfum sever arkadaslarin (eger fiyat onemli degilse) mutlaka denemeleri gereken parfumler

Creed Aventus

Creed Green Irish Tweed

Serge Lutens Chergui

Tom Ford Tobacco Vanille

Dior Homme Intense

Amouage Jubilation XXV

Acqua di Parma Colonia

Creed Millesime Imperial

Nasomatto Black Afgano

hocam ne yaptın sen? 500tl'den aşşağıya parfüm yok. bunları 200tl'den bırakırsan alırım. madem parfüm satıyorsun bir güzellik yap kardeşine.:asd:

Creed Aventus

Creed Green Irish Tweed

Serge Lutens Chergui

Tom Ford Tobacco Vanille

Dior Homme Intense

Amouage Jubilation XXV

Acqua di Parma Colonia

Creed Millesime Imperial

Nasomatto Black Afgano

isimleri baya sekilmis :D

mat varmi mat matsuzski

hocam ne yaptın sen? 500tl'den aşşağıya parfüm yok. bunları 200tl'den bırakırsan alırım. madem parfüm satıyorsun bir güzellik yap kardeşine.:asd:

Hehe.

Ustam ben tam boy parfum satmiyorum. Dekant satiyorum. Yani numunelik boy dekant.

Malum internette bu parfumleri koklamadan onca paralara satin almak yani kor alis yapmak cok riskli. Iste boyle durumda benim sitem yani dekant satisi yapan sitelerden numunesini alip deneyebiliyorsun. Turkiye'ye dekant satisi yapan ilk ve tek siteyiz :)

Geri
Üst Alt