parfüm önerileri

Costume National Scent Intense unisex bir koku olduğu için erkekte feminen, kadında maskülen bir hava yarattığı söylense de ben seviyorum.

Parfüm konusunda hassas biri olarak çok koku denedim bana göre en iyi kokular

Günlük koku olarak Burberry -Bahar ve yaz ayları için mükemmel bir koku,çoğu kişi bilir bu kokuyu modası geçmez derler ya 100 kişide sıksa bıkmadan koklatır freshliği.

LR bilen var mı bilmiyorum çok Kaliteli bir Alman markasıdır B.Willsin de ortaklığı mevcut buraya 40 dan fazla parfüm çeşidi var bu markanın 135tl civarına LR Bruce Wills kokusu var odunsu kışlık koku seven varsa bir de Özel gece-yemek-toplantı-düğün günüyse hele vazgeçilmeziniz olur diye düşünüyorum koku 4 notalı sürekli değişiyor saatler geçtikçe bambaşka notalar çıkıyor gün yüzüne.

Abel Chrome-Diesel only bro- Dior Homme Intense diğer favorilerim

Ben de fresh kokuları pek sevmiyorum. Genelde ağır ve kalıcı kokuları seviyorum. onların da bir özelliği ilk sıkıldığı andaki koku daha sonra değişiyor ve ağır bir kokuya dönüşüyor.
Ben de buna bayılıyorum. Aşağıda bahsettiğim gibi buna en iyi örnekte kullandığım "Fahrenheit" Bana çok karizmatik geliyor kokusu. Yani tam benim gibi :H :oley:

Ben de fresh kokuları pek sevmiyorum. Genelde ağır ve kalıcı kokuları seviyorum. onların da bir özelliği ilk sıkıldığı andaki koku daha sonra değişiyor ve ağır bir kokuya dönüşüyor.
Ben de buna bayılıyorum. Aşağıda bahsettiğim gibi buna en iyi örnekte kullandığım "Fahrenheit" Bana çok karizmatik geliyor kokusu. Yani tam benim gibi :H :oley:
Ben özel gün harici pek ağır takılmıyorum,o yüzden daha aromatic veya fresh kokular günlük daha iyi geliyor bana, seviyorsan ağır koku olarak dediğim bruce wilss hoşuma gidiyor aromatic ve odunsu olan 2 türü mevcut,Diesel ffl'de fena değil

46364184358174081631.jpg

Biraz ögrenci işi önerilerde bulunalım lütfen, bir parfüme 250 lira versem aç gezerim :P

Parfüme verecek Paranız çoksa eğer Terre D'Hermes , Lacoste Essential, Versace-blue jeans , Jean Paul Gaultier ve D&G pour homme öneririm , Parfüme verecek çok paranız yoksa Avon-Gentle Man harika kokuyo tavsiye ederim ...

41Fb4xR-AyL.jpg

Gayet hoş, güzel bir kokusu var. 2 senedir bunu kullanıyorum. Fiyat olarak da gayet uygun.

lacoste essential'ın kokusunu çok beğeniyorum ama pek kalıcı bir parfüm değil. ondan dolayı pek tercih etmiyorum. jill sander sun, armani black code, bylgari homme edt (mavi şişe), davidoff hot water (genelde coll water daha çok tercih ediliyor ama ben bunu kullanıyorum) beğendiğim kokular

61sbbPWFPWL._SL1024_.jpg

hafif limonlu çok hafif bir yaz parfümüdür , serinlitici bir havası vardır.Tişörtünü giy çık modunda , ben seviyorum belki senin de hoşuna gider..

Jacques bugart One Man Show ruby edition

Taaa israelden siparis ettim burada kucuk bi testini vermislerdi ama magzalarin ne icinde nede dukkaninda vardi. Elin yahudisinde aldim :)
Muthis bi koku

Geri
Üst Alt