parfüm önerileri

$(KGrHqIOKpcE4vbBTQtmBOUTw-bvc!~~48_35.JPG

Armani gio essenza edp kullanan var mi ?

Kokusunu bilmiyorum ama yorumlara bakarak almak uzereyim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Armani Mania kullanan var mı kalıcılığı nasıl? Yeni bir parfüm alıcam yazlık bir koku istiyorum Mania fena değil koku olarak ama kararsızım. Bir de Armani He baya övülüyor ama onu hiç denemedim.

Armani Mania kullanan var mı kalıcılığı nasıl? Yeni bir parfüm alıcam yazlık bir koku istiyorum Mania fena değil koku olarak ama kararsızım. Bir de Armani He baya övülüyor ama onu hiç denemedim.

İnvictus denedin mi Hiç Emrah ? Armani'den daha iyi tavsiye ederim. Fiyatı biraz yüksek ama yine de değer.

intenso-the-new-dolce-and-gabbana-fragrance-for-men-2015.jpg

Parfümlerin en yenisi en bebeğidir , kadife dokulu kutusuyla zaten kalitesini belli ediyor. Ateş eden bir parfümdür..

Şu Dior Homme Intense bildiğin ruj kokusu nesi seviliyor anlayamadım hala alt notası iyi işte biraz.

Bu arada parfüm için ne tarz sevdiğini yazman lazım ona göre öneri yapılabilir.

Mesela ağır seviyorsan Just Cavalli EDP var yeni kahvr notaları var. 212 vip men var başı votka kokusu mesela onun da.

Hafif istiyorsan Acqua Di Gio, One Million ve Burberry iyidir.

Şu Hermes falan çok ağır kokular daha doğrusu özel günlerde kullanılacak kokular.

Tavsiyem git bol bol parfüm dene bileğinde yarım saatteki değişimi gör illaki beğeneceklerin çıkar.

Şu erkek vücudu şeklinde olan da güzel Le Male miydi neydi.

Invictus o paraya değecek bir koku değil.

Şu Dior Homme Intense bildiğin ruj kokusu nesi seviliyor anlayamadım hala alt notası iyi işte biraz.

Bu arada parfüm için ne tarz sevdiğini yazman lazım ona göre öneri yapılabilir.

Mesela ağır seviyorsan Just Cavalli EDP var yeni kahvr notaları var. 212 vip men var başı votka kokusu mesela onun da.

Hafif istiyorsan Acqua Di Gio, One Million ve Burberry iyidir.

Şu Hermes falan çok ağır kokular daha doğrusu özel günlerde kullanılacak kokular.

Tavsiyem git bol bol parfüm dene bileğinde yarım saatteki değişimi gör illaki beğeneceklerin çıkar.

Fresh bir şey istiyorum ya. Bvlgari Aqva ve Zen White var ama başka koku bakıyorum artık. 4-5 parfüm denedim beğendiğim çıkmadı henüz Armani-Mania dikkatimi çekti bi. Burberry'den bakmadım ama.

Geri
Üst Alt