- 22 Kasım 2008
- 15.002
- 592
- 1.908
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Armani gio essenza edp kullanan var mi ?
Kokusunu bilmiyorum ama yorumlara bakarak almak uzereyim.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Armani Mania kullanan var mı kalıcılığı nasıl? Yeni bir parfüm alıcam yazlık bir koku istiyorum Mania fena değil koku olarak ama kararsızım. Bir de Armani He baya övülüyor ama onu hiç denemedim.
Spice bomb
Sent from my iPhone using Tapatalk
İnvictus denedin mi Hiç Emrah ? Armani'den daha iyi tavsiye ederim. Fiyatı biraz yüksek ama yine de değer.
![]()
Inanilmaz derecede ilginc ve kibar bir Parfum
eger güzel bir parfum sayfasi arayanlar varsa, dil olarak almanca ve ingilizce mevcut
Popular Perfumes for Men - Parfumo
Müthiş bir parfüm ama daha çok kışa yönelik bir parfüm
asiri sicak olmadi süre daima kulanilacak bir parfum ama aksamlari icin ideal bir koku, zaten la nuit de l homme yanlis hatirlamiyorsam adamin gecesi anlamina geliyor
![]()
Gayet hoş, güzel bir kokusu var. 2 senedir bunu kullanıyorum. Fiyat olarak da gayet uygun.
Şu Dior Homme Intense bildiğin ruj kokusu nesi seviliyor anlayamadım hala alt notası iyi işte biraz.
Bu arada parfüm için ne tarz sevdiğini yazman lazım ona göre öneri yapılabilir.
Mesela ağır seviyorsan Just Cavalli EDP var yeni kahvr notaları var. 212 vip men var başı votka kokusu mesela onun da.
Hafif istiyorsan Acqua Di Gio, One Million ve Burberry iyidir.
Şu Hermes falan çok ağır kokular daha doğrusu özel günlerde kullanılacak kokular.
Tavsiyem git bol bol parfüm dene bileğinde yarım saatteki değişimi gör illaki beğeneceklerin çıkar.