Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.717
- 10.825
- 2.413
acil tavsiye renkdaşlar
Ne tür parfümlerden hoslanirsin? ona göre tavsiye verelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acil tavsiye renkdaşlar
Ne tür parfümlerden hoslanirsin? ona göre tavsiye verelim
sen öner hocam ben hepsini liste yapıp bakacam
Zara 9.0 testerini denedim biraz ağır kokusu var, asagi yukari 20 saat falan oldu hala kokusu uzerimde guzel kaliciligi var.
7.0 veya 8.0 ile alakasi yok ona gore dusun ağır bir koku ama biraz oturunca guzellesiyor gibi.Tavsiye eder misin? Sipariş vericem.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
7.0 veya 8.0 ile alakasi yok ona gore dusun ağır bir koku ama biraz oturunca guzellesiyor gibi.
Seviyorsan o tur kokulari al derim.
Ooo limon kolonyası muz kabuğu önerim güzelmiş GAYaz geliyor, şöyle hafif tatlar bırakan, kendim de halihazırda kullandığım parfümü öneriyorum.
Giorgio Armani Acqua Di Gio
arcturus sirius canopus
Vicdandan uzak bir yorum oldu diye düşünüyorumOoo limon kolonyası muz kabuğu önerim güzelmiş GA
Yaz geliyor, şöyle hafif tatlar bırakan, kendim de halihazırda kullandığım parfümü öneriyorum.
Giorgio Armani Acqua Di Gio
arcturus sirius canopus
Gürkan AkdenizKerim limon kolonyası dedi, hevesim kaçtı.Bana hediye olarak göndermek isteyeceğini düşünüyorum. Yanılıyor muyum?![]()
Kerim limon kolonyası dedi, hevesim kaçtı.
önermiyorum da göndermiyorum da
arcturus sirius canopus
Onu bunu bahane etme. O parfüm benim kısmetim.
Benim hatun JOOP 'u beğenmedi , ben beğendim oysa.
Şimdi sıkınca ufak çaplı bir kriz yaşanıyor haliyle , kim için sıkıyorsun neden beni takmıyorsun diye ..
Resmen çöpe gitti parfüm :38573:
İnsaf ama teyzemin evladı, ben burdan Marsilya'ya nasıl göndereyim![]()
Gökhan'a aktarıyorsun hemen![]()