parfüm önerileri

varsa elinde başka bir parfümle takas yapabiliriz ;) Gökhan Sancak

Şuan Zara 8.0 kullanıyorum. Yedekte bu var, olur mu?

p_7710_b.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Şuan Zara 8.0 kullanıyorum. Yedekte bu var, olur mu?

p_7710_b.jpg

olur kargolaşırız da bu çok vasat bir parfüme benziyor sanki , kullanmadıüım için bilemiyorum kokusu nasıl ?

istanbul'a geleceğin bir vakit varsa görüşmüş oluruz.

Son düzenleme:
Davidoff - The Game
Davidoff - Cool Water
Hugo Boss - Hugo Boss
Chanel - Bleu
YSL - La nuit

olur kargolaşırız da bu çok vasat bir parfüme benziyor sanki , kullanmadıüım için bilemiyorum kokusu nasıl ?

istanbul'a geleceğin bir vakit varsa görüşmüş oluruz.

Vasat mı? Şaka herhalde. Fransa'nın f/p ürünüdür kesinlikle. Pişman olmazsın.

Bu aralar işler çok yoğun ya. İnanır mısın haftasonu bile Marseille'den burnumu çıkaramıyorum. Çok yoğunluk var Türkiye'ye bu aralar gelemem maalesef.

Vasat mı? Şaka herhalde. Fransa'nın f/p ürünüdür kesinlikle. Pişman olmazsın.

Bu aralar işler çok yoğun ya. İnanır mısın haftasonu bile Marseille'den burnumu çıkaramıyorum. Çok yoğunluk var Türkiye'ye bu aralar gelemem maalesef.

adamı ülke sınırlarına sokamıyoruz arkadaş :D

Terre D'Hermes öneririm, çok sağlam.

Son düzenleme:
One summer arıyorum hala türk sitelerinde, yardımcı olabilecek?

Üstad parfüm yerine oyuncu önersene. Konopylanka ile zirvede mi bıraktın?
Burada 2006'dan beri onerilenlerden sezon basina 2-3 oyuncu alinsaydi, suanda Riva elimizde, kasasi artida olan bir kulup olurduk. Bakin, televizyon basinda futbolcu scouting'i yapan profosyonel scoutlar calisiyormus kulupte. Biz tek kurus almadan da yapardik ama profosyonel degiliz, haliyle de iyi oyuncuyu kotusunden ayirt edemeyiz. ;)

Perşembe günü Zara 9.0 sipariş etmiştim. Bugün geldi. Baya sağlam kokusu var :ka21: Tuna Köse

Birkaç tecrubemi paylaşayım.

Joop classic çok güzel bence ama hanım sevmedi fazla baharatliymis

Chanel Blue ben cok sevdim biraz hafif bir koku ,bayandan bayana tepki değişiyor

Invictus çok ilgimi çekmedi

Hermes en çok beğendiğim koku oldu kesinlikle alacağım

Azzaro now bulamadım kimse sorsam sapikmisim gibi suratıma baktı ?

♤ fap fap ♤

Invictus güzel ama kalıcılık seviyesi düşük 1 milliondan daha iyisini beklerken hayal kırıklığı oldu.

Bende bunlar var, hepsinin ayri ayri gorevi vardir benim icin.

Dior Sauvage Eau de Parfum: Her gun kullandigim parfumum, yani benim daily driver. Bayanlar bayiliyor buna

Aqua di Gio Profumo: Yaz aksamlari icin, dressed up yerlerde kullaniyorum.

Nautica Voyage: Spor parfumum

Armani Code Profumo: Kis sezonlar icin, Spicy dedigimiz parfum. Biraz Spicebomb veya 1 million tarzinda diyebilirim. 2 kere sprayledinizmi yeterdir.

Versace men eau fraiche: Yaz icin, sabah ve oglenleri cok sicak oldumu kullaniyorum, fresh kokusu var.

Jean Paul Ultra Male: Casual giyindigim zaman yaz veya cafelerde, nargile salonlarda kullaniyorum.

Geri
Üst Alt