- 21 Ocak 2010
- 73.065
- 51.455
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
varsa elinde başka bir parfümle takas yapabilirizGökhan Sancak
olur kargolaşırız da bu çok vasat bir parfüme benziyor sanki , kullanmadıüım için bilemiyorum kokusu nasıl ?Şuan Zara 8.0 kullanıyorum. Yedekte bu var, olur mu?
![]()
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
olur kargolaşırız da bu çok vasat bir parfüme benziyor sanki , kullanmadıüım için bilemiyorum kokusu nasıl ?
istanbul'a geleceğin bir vakit varsa görüşmüş oluruz.
Türkiye'ye bu aralar gelemem maalesef.adamı ülke sınırlarına sokamıyoruz arkadaşVasat mı? Şaka herhalde. Fransa'nın f/p ürünüdür kesinlikle. Pişman olmazsın.
Bu aralar işler çok yoğun ya. İnanır mısın haftasonu bile Marseille'den burnumu çıkaramıyorum. Çok yoğunluk varTürkiye'ye bu aralar gelemem maalesef.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Versace Eros oldukca iyi. Suan Prada Luna Rossa kullaniyorum.
Burada 2006'dan beri onerilenlerden sezon basina 2-3 oyuncu alinsaydi, suanda Riva elimizde, kasasi artida olan bir kulup olurduk. Bakin, televizyon basinda futbolcu scouting'i yapan profosyonel scoutlar calisiyormus kulupte. Biz tek kurus almadan da yapardik ama profosyonel degiliz, haliyle de iyi oyuncuyu kotusunden ayirt edemeyiz.Üstad parfüm yerine oyuncu önersene. Konopylanka ile zirvede mi bıraktın?
davidoff birkaç gün önce bim'de gördüm 95 tlye satıyorlardı ama EDT idi..Davidoff - The Game
Davidoff - Cool Water
Hugo Boss - Hugo Boss
Chanel - Bleu
YSL - La nuit