parfüm önerileri

Yaz için paco rabanne invictus (kokusu çok kalıcıdır çok sıkmamak lazım) lacoste kırmızı veya kırmızı kapakta deniyor,chanel allure sport,dior sauvage ,paco rabanne black x var o da harika kokudur ,dolge gabbana sport var mesela o da güzeldir ,piyasadan kalkan ve çok moralimi bozan muhteşem bi parfüm vardı armani attitude gümüş kapak.yaş kış her mevsimde muhteşem giden bi parfümdü.dolge gabbanın the one parfümüde güzeldir çok sıkmamak şartıyla ortama anında kendini kabullendiren kokulardan.mesela paco rabanne lucky edt çok sıkmamak şartıyla kısa sürede açılan bi koku ve çokta güzel kokudur ,hugo boss bottled var güzel kokudur spor giyinime çok uyan koku,yılların kokusu giorgio acQua di var o da harika kokudur çok sık amak şartıyla .bunları yazın kullanabilirsiniz. Ha birde pradanın eau de toilette parfümüde var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gecen hafta mini parfum aldim. valentino markasinin,,, daha once de bu markanin kokularindan kullandigim oldu. bu mini parfum cok basarili olmus - daha once bulamamistim denemek icin, simdiye kismet oldu muthis bir koku yapmislar. dort dortluk diyebilirim. sise tasarimi zaten basli basina sanat eseri....

ps: parfumun farkli ''ml'' leri mevcut ,ben mini 7.5ml olanini aldim,deneme amacli. bir ara 100ml temin etmeyi dusunuyorum.

dior homme/intense mudavimlerine ozellikle oneriyorum ,bir goz atin derim.

Eşinize sevgilinize parfüm arıyorsanız,
Thierry Mugler Alien alabilirsiniz.

Gscimbom mobil

81D9337D-535E-43FF-8001-7FD51EA0CB0D.webp
4 yildir bundan baska parfum almiyorum, tenden tene degisir tabii ama yaklasik 14-15 saat kaliciligi var

Dolce Gabbana The One Eau de parfum
Yaklasik 3 senedir bunu kullaniyorum. Kokusunu cok begenirim ama One Million kadar kokusu kalici degil.

Eşinize sevgilinize parfüm arıyorsanız,
Thierry Mugler Alien alabilirsiniz.

Gscimbom mobil
* edt,edp ; kult bir koku.
*turunde ilklerden...
* genel pencere de tatli pudramsi yasemin kokusu az birazda odunsu yonu dna olarak gorunse de- ciceksi siyah uzum hafiften mentholsu da bir hava veriyor tatli esintide....

seveni cok sevmeyeni de. kimine groe sert intense bir koku olarak geliyor kimine ise pudramsi ciceksi tatlimsi karanlik sonbahar kis kokusu...

goreclei tabiki.

bir gercek var; yasemin ve odunsu nun birlesimini sevenlerin tutulacagi bir koku alien...
ps; sise tasarimi mukemmel bence....

ben sevenlerdenim.
ayni markanin pure malt ve pure havane kokulari muthistir keza. mutlak denemeli koku severler.

Dolce Gabbana The One Eau de parfum
Yaklasik 3 senedir bunu kullaniyorum. Kokusunu cok begenirim ama One Million kadar kokusu kalici degil.
ben ilk ciktiginda edt olarak almistim vakti zamaninda. muthis bir koku. markaya yakisan tur...
pudramsi ve tatlimsi ,odunsu,tutunsu yonu cok iyi harmanlanmis bir koku... edt olani kult olabilecek cizgide kanimca.

edp denk geldim fakat denemedim. edt olani her kokladigimda bana tropik tatil havasi veya sahil bolgesi tatil beldesinde renkli ciceklerin arasindan gecerkenki mahosluk hissiyati veriyor...
tabiki goreceli bir durum.

eminim edp de ayni klasliktadir.

bana gore bu markanin kult kokusu gelmis gecmis en iyi kokusu
* BY dolce gabbana (1997) dir.
yapimdan kalkali yillar oluyor...bulmasi neredeyse imkansiz bir durum.
yuzlerce dolara ebay da alanlar vardi vakti zamaninda....

marka kanimca hata etti boylesine kult klas bir kokuyu raflardan uzaklastirarak...

Ekli dosyayı görüntüle 131561
4 yildir bundan baska parfum almiyorum, tenden tene degisir tabii ama yaklasik 14-15 saat kaliciligi var

sise tasarimi aykiri ve dikkat ceken turde..koku olarak ozellikle gece cikmasi ve klubbing icin bayagi populerdi ilk ciktigi vakitler... pudramsi tatlimsi turincgil karisimi guzel bir kokudur.

ben yine de bu markanin en basarili kokusunun;
* black xs oldugunu dusunuyorum.
one million gibi bu da gourmad sinifinda bir kokudur.kulttur. sonbahar kis icin kullandigim kokular arasindadir her daim......

* edt,edp ; kult bir koku.
*turunde ilklerden...
* genel pencere de tatli pudramsi yasemin kokusu az birazda odunsu yonu dna olarak gorunse de- ciceksi siyah uzum hafiften mentholsu da bir hava veriyor tatli esintide....

seveni cok sevmeyeni de. kimine groe sert intense bir koku olarak geliyor kimine ise pudramsi ciceksi tatlimsi karanlik sonbahar kis kokusu...

goreclei tabiki.

bir gercek var; yasemin ve odunsu nun birlesimini sevenlerin tutulacagi bir koku alien...
ps; sise tasarimi mukemmel bence....

ben sevenlerdenim.
ayni markanin pure malt ve pure havane kokulari muthistir keza. mutlak denemeli koku severler.
Ben o kadar detayına girmedim renktaş.
Bir kız arkadaşım vardı 2006 da, ona almıştım.
Onun üzerinde efsane kokuyordu.
O gün bugün her kız arkadaşıma aldım.
Birisi hariç hepsi bayıldı, benim de çok hoşuma giden bir parfüm.
Hatırası ayrı kokusu ayrı güzel.
Bazen kokusunu içime çekip o güzel anıları yaşıyorum içimde.

Gscimbom mobil

Ben o kadar detayına girmedim renktaş.
Bir kız arkadaşım vardı 2006 da, ona almıştım.
Onun üzerinde efsane kokuyordu.
O gün bugün her kız arkadaşıma aldım.
Birisi hariç hepsi bayıldı, benim de çok hoşuma giden bir parfüm.
Hatırası ayrı kokusu ayrı güzel.
Bazen kokusunu içime çekip o güzel anıları yaşıyorum içimde.

Gscimbom mobil
ayni turde kokuyu cagristiran tavsiye edebilecegim ilk koku;
*YSL markasinda; la nuit de l'homme parfum.

bunun disinda ustte yazdigim
*mugler pure havane

ve daha once yazdigim ,kendimde bu ay temin ettigim,bulabilirsen;
*valentino uomo intense.
<inanilmaz bir kokudur, nish bir havasi var. mini sise almistim, yakinda 100ml olani alacagim firsat bulursam.

ayni turde kokuyu cagristiran tavsiye edebilecegim ilk koku;
*YSL markasinda; la nuit de l'homme parfum.

bunun disinda ustte yazdigim
*mugler pure havane

ve daha once yazdigim ,kendimde bu ay temin ettigim,bulabilirsen;
*valentino uomo intense.
<inanilmaz bir kokudur, nish bir havasi var. mini sise almistim, yakinda 100ml olani alacagim firsat bulursam.

la nuit de l homme cok severdim ama bozdular

la nuit de l homme cok severdim ama bozdular
edt olani mi ?

sahsen edt olani ilk ciktiginda temin etmistim kullanmistim cok cok basarili bir koku idi...
sonradan edt bozuldu,, ustte yazdigim edp ise kullanmadim fakat the one 'a benzedigi icin ekledim.
*re-formulations olayinda dengeyi tutturamiyorlar kalite ve icerik ozelinde, bir cok marka da bu mevcut malesef. nichler de bile oluyor.... batch konusunda da ayrica nishler problemli .

*la nuit ailesinin ust segment ve de iyi olan benzerlerinden biri kanimca > margiela jazz club. iyi bir kokudur kullanmistim yakin gecmiste.

02092681-4FD9-4AFA-8B93-41D669B74306.jpeg
Fiyat ve performans olarak bence guzel bir kokuydu

35€ civarlarinda oluyor
Tabsiye ettigim iki kisi begenmemisti,kesin fiyattandir

@Deniz Kaya
Fikrin nedir

Ekli dosyayı görüntüle 131758
Fiyat ve performans olarak bence guzel bir kokuydu

35€ civarlarinda oluyor
Tabsiye ettigim iki kisi begenmemisti,kesin fiyattandir

@Deniz Kaya
Fikrin nedir

fresh baharatsi giris - ortalarda baharatsi hava devam ediyor kapanisa girmeden odunsu basliyor kapanista odunsu ve tatlimsi pudramsi dokunuslarla maskulen bir veda busesi ile ayriliyor tenden....

dedigin gibi fiyat performans bazli bakildiginda fena degil.
misal bu koku fresh baharatsi odunsu trendin diesel onely the brave'le beraber , > sonraki cikanlarina fikir vermis gibi bir bakima;
<> blue de chanel, dylan blue, sauvage,,vb gibi diger modeller....

ben calvin markasinda yaz kokularini begeniyorum.limited cikan orange serisi cok basarili idi 2005/006 civarinda cikan seri ozellikle.

bu marka ozelinde kult olarak ise calvin klein eternity ozel yeri vardir koleksiyonumda.
sasirdigim tepkiler almistim kullanirken.

ps;

ne tur kokulardan hoslaniyorsun bu modelin disinda ?

fresh baharatsi giris - ortalarda baharatsi hava devam ediyor kapanisa girmeden odunsu basliyor kapanista odunsu ve tatlimsi pudramsi dokunuslarla maskulen bir veda busesi ile ayriliyor tenden....

dedigin gibi fiyat performans bazli bakildiginda fena degil.
misal bu koku fresh baharatsi odunsu trendin diesel onely the brave'le beraber , > sonraki cikanlarina fikir vermis gibi bir bakima;
<> blue de chanel, dylan blue, sauvage,...

ben calvin markasinda yaz kokularini begeniyorum.limited cikan orange serisi cok basarili idi 2005/006 civarinda cikan seri ozellikle.

bu marka ozelinde kult olarak ise calvin klein eternity ozel yeri vardir koleksiyonumda.
sasirdigim tepkiler almistim kullanirken.

ps;

ne tur kokulardan hoslaniyorsun bu modelin disinda ?
Parfüm yorumlayamam açıkcası
Müsrifim bu konuda ,beğenmediğim çoğu parfümü hediye ettim.
Gerçeğin zıttına ilk aldığım kokuyu beğenmez isem mesafeli kalıyorum ,sonraki notaları beni ilgilendirmiyor

Başlıkta ki mesajlardan vazgeçilmezlerim
gucii ii ama üretilmiyor
Ysl nuit
Blue
Dior homme

uzun uzun yıllar 212 ve ch sport kullandım
Markanın giysilerinden kaynaklı da olabilir

eternity daha güzel 👍

Geri
Üst Alt