parfüm önerileri

bleu de chanelden bahsediyorsun galiba.

bu arada, parfumun nasil yapildigina dair ve cok guzel break-down yapan bir kanal var.

Adam bu arada kendi parfumlerine uretiyor, gayet basarili suan.

Aynen bleu

Sen ben de 2 ay eğitim alsak parfüm yaparız

Kokuyu tutturmaktan ziyade kalıcılık ve yaygınlık esas mesele.

Kalıcılık hala problem parfüm endüstrisinde üstüne ten uyumu konusundaki varsayımlar da kolpa gibi.

Aynen bleu

Sen ben de 2 ay eğitim alsak parfüm yaparız

Kokuyu tutturmaktan ziyade kalıcılık ve yaygınlık esas mesele.

Kalıcılık hala problem parfüm endüstrisinde üstüne ten uyumu konusundaki varsayımlar da kolpa gibi.

Mesela, Bleu'nun 'Parfum' versiyonu cikmisti, 15-40% concentration arasi olacakti. Fakat bende 2-3 saat sonra koku komple gitmisti, ve cok sikayet var fragranticada.

Eau de Parfum mesela cok rahat 4-6 saat suruyor bende.

Mesela, Bleu'nun 'Parfum' versiyonu cikmisti, 15-40% concentration arasi olacakti. Fakat bende 2-3 saat sonra koku komple gitmisti, ve cok sikayet var fragranticada.

Eau de Parfum mesela cok rahat 4-6 saat suruyor bende.
Sauvage'ın Perfum versiyonunu denedin mi?

EDT zaten hafif EDP iyi Parfum çok yoğun ve direkt farkettiriyor kendisini yani kalıcı yapmak için yoğunlaştırmışlar ama fazla yoğun olmuş.

İnsanların teni ve ter bezlerine göre parfümün durma oranı değişiyor zaten problemlerden birisi de o, bazılarında hiç durmuyor. O açıdan ben sorun yaşamıyorım da bazı parfümler çok çabuk gidiyor ve can sıkıcı.

Sauvage'ın Perfum versiyonunu denedin mi?

EDT zaten hafif EDP iyi Parfum çok yoğun ve direkt farkettiriyor kendisini yani kalıcı yapmak için yoğunlaştırmışlar ama fazla yoğun olmuş.

İnsanların teni ve ter bezlerine göre parfümün durma oranı değişiyor zaten problemlerden birisi de o, bazılarında hiç durmuyor. O açıdan ben sorun yaşamıyorım da bazı parfümler çok çabuk gidiyor ve can sıkıcı.

Sauvagenin Parfum versiyonuna almistim, ama begenemedim. Daha cok agir kokusu var EDTye gore, arti EDT daha cok yayiliyor ve burnuma daha hafif ve hos gelmisti, ustelik 100ml almistim, yarisi kaldi yegenime verdim.

Sauvage cok guzel kokuda, hemen hemen, herkes suan cakmasi/orjinali na kullaniyor ve ozellige kalmiyor. Bu Le Male ve 1 million da ayni senaryo olmustu.

Aslinda Designer kokulardan ziyade, Niche markalar cok orjinal ve guzel kokular cikariyorlar fakat Memlekette maalesef ulasmak cok ama cok zor, zengin degilsen. Parfums de Marly var mesela, butun kokulara asiri derece kalici ve yayiliyor ustelik cok guzel kokulari, Avrupada 75 ML 170 euro falan.

Sauvagenin Parfum versiyonuna almistim, ama begenemedim. Daha cok agir kokusu var EDTye gore, arti EDT daha cok yayiliyor ve burnuma daha hafif ve hos gelmisti, ustelik 100ml almistim, yarisi kaldi yegenime verdim.

Sauvage cok guzel kokuda, hemen hemen, herkes suan cakmasi/orjinali na kullaniyor ve ozellige kalmiyor. Bu Le Male ve 1 million da ayni senaryo olmustu.

Aslinda Designer kokulardan ziyade, Niche markalar cok orjinal ve guzel kokular cikariyorlar fakat Memlekette maalesef ulasmak cok ama cok zor, zengin degilsen. Parfums de Marly var mesela, butun kokulara asiri derece kalici ve yayiliyor ustelik cok guzel kokulari, Avrupada 75 ML 170 euro falan.
EDPyi demiyorum yalnız Parfum versiyonunu diyorum 3 tane var

Niche olayı artık yaş

Ofis:
Prada l'homme

Casual:
Aqua di Gio Profumo

Suit-up:
Tom Ford Tuscan Leather

Date:
Caroline Herrera CH Men

Yaz:
Dior Cologne

Kis:
Parfums de Marly Layton

Son Bahar:
Ysl L'homme

Ilk Bahar:
Dior Allure Homme
bu ne lan? 50 yıllık parfumleri tavsiye diye yazmışsın. futbolcu tavsiye başlığına messi yazan adam :asd:

Hayat görüşü olarak her türlü pahalı ve gereksiz ihtiyaca karşı bir kişiliğe sahibim. Gerek otomobil gerek akıllı telefon gibi şeylere yıllık gereksiz tüketim konusunda net bir şekilde karşıyım.

Mevcut kullandığım araç mesela 2004 model Ford Fiesta'dır, kullandığım telefon ise Xiaomi Redmi Note 10 Pro'dur bunu geçen yazın aldım Samsung Galaxy S5 2016vcihazım neredeyse 5 sene idare ettikten sonra. Bu telefon konularında özel bir tercihim vardır, kullandığım cihaz en az 4 sene takır takır çalışmalı.

Mesela bu konu özelinde parfüm konusunda da öyledir. Yıllar önce üniversite zamanında Bruno Banani diye bir parfüm markasına rastladım. Magic Man'dir parfümün ismi. Bu parfüme karşı o zamandan beri müthiş bir reaksiyon aldım karşı cins tarafından. 50ml şişe başı bana maliyeti 13€ civarı. Müthiş komik bir rakam, şu güne kadar bana yarattığı fırsatları hesaba katarsak. 32 yaşına geldim hâlâ işe yarıyor müthiş ucuz bir parfüm olmasına rağmen. Şu ana kadar hep pozitif karşılık aldım bayanlardan bu ne güzel bir koku diye.

Son düzenleme:
Bayanlardan tepki almalık parfüm söylemine gıcığım 😂

Pompacı ve garson neslin marka merakı
Ahhh
Yoksa Clive Christian -mperial majesty falan kullanmazdık

Geri
Üst Alt