- 1 Ağustos 2014
- 63.987
- 75.279
- 4.338
Hakan niye 50 yıllık parfümleri öneriyorsun kardeşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlamıyorsun galiba. neyse boşver. film önerileri diye bir başlık var oraya da godfather önerisi yaparsın.hangisi 50 yil?
anlamıyorsun galiba. neyse boşver. film önerileri diye bir başlık var oraya da godfather önerisi yaparsın.
sende asperger sendromu mu var?aglamayalim
sende asperger sendromu mu var?
çok ayıp. ben sana gerizekalı mı dedim? tam tersi asperger sendromu olanların iq'su oldukça yuksektir. belirtilerine internetten bak. tanıdık gelebilir.yokta sende iq sorunu oldugu bariz
çok ayıp. ben sana gerizekalı mı dedim? tam tersi asperger sendromu olanların iq'su oldukça yuksektir. belirtilerine internetten bak. tanıdık gelebilir.
bu kadar kafaya takacak bir sorun degil. gunluk hayatını fazla etkilemez. sosyal hayatta biraz dalga geçerler ama ona da alışıksındır.aglamaya devam
bu kadar kafaya takacak bir sorun degil. gunluk hayatını fazla etkilemez. sosyal hayatta biraz dalga geçerler ama ona da alışıksındır.

uzun cumleler kurunca kafan karışıyor mu?2016 de cikan parfumu 50 yil diyebilcek adam mi soyluyor bunu
listeledigim parfumleri koklamamis adamin boyle yorumlar yapmasi komik
uzun cumleler kurunca kafan karışıyor mu?
dediklerimi anlıyor musun hakan?sinirlendinmi
dediklerimi anlıyor musun hakan?
hakan. lutfen konuya odaklanmaya çalış.neden sinirinden agladin ve cevap veriyorsun suan
mindcontrolled by mine![]()
hakan. lutfen konuya odaklanmaya çalış.
senin için zor biliyorum ama kendini zorlamalısın.
şimdi tekrar soruyorum. dediklerimi anlıyor musun? lutfen sadece 'evet' ya da 'hayır' de.
anlamıyorsun ama kesinlikle gerizekalı degilsin. hatta yaşıtlarına göre oldukça parlak bir zekan var. sen özel bir çocuksun. seninle dalga geçenlere aldırış etme.keep replying doggie![]()
anlamıyorsun ama kesinlikle gerizekalı degilsin. hatta yaşıtlarına göre oldukça parlak bir zekan var. sen özel bir çocuksun. seninle dalga geçenlere aldırış etme.