Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.647
- 12.470
- 2.868
ben bunun hastası oldum
+++++
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bunun hastası oldum
ben bunun hastası oldum
+++++
Abi teşekkür ederim. Ben de güncellemiş olayım, Nautica Voyage'ın yerine Azzaro Sport aldım çok memnunum. Ağır bir koku değil, fresh ve çoğu koku sıkan ben olmama rağmen beni bile bayarken bu koku çok hoşuma gitti.
us.parfums-de-marly.com
*chanel'in - yillar sonra - homme kokusu cikarmasina , onculuk eden koku ; ilk cikan blue serisi - *edt idi...
basarili donusumler dolayli , edp, parfum vs cikmasi surpriz olmadi tarafim adina.
ilkini de basarili bulurum(edt). klas bir havasi vardir chanel dna'si tasiyan...
parfum olan versiyonu ise (resimdeki) nokta atisi ve de eksik olan halkayi tamamlayan -bir nevi tam parizyen, luks,fransiz kafasinda bir koku aurasi ile seruveni daha elitist bir duruma cekmis gozlemledigim kadariyla.
velhasil. 4/4luk bir koku
ps;
dip nota da ; *kremsi sandal agaci kullanimi tek kelime ile mu-kem-mel .
mis kokulu gule gule nice guzel gunlerde kullanman dilegiyle.
hangi deniz olduğunu yazarsanız daha iyi sonuç alabilirsinizHocam merhaba parfüm bilginizin derin olduğunuzu gördüm. Ben deniz, kumsal kokusuna bayılıyorum hani kumsala yaklaşırken denizden esen o koku vurur ya insana var mı böyle buna yakın bir koku. Teşekkürler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam merhaba parfüm bilginizin derin olduğunuzu gördüm. Ben deniz, kumsal kokusuna bayılıyorum hani kumsala yaklaşırken denizden esen o koku vurur ya insana var mı böyle buna yakın bir koku. Teşekkürler
toplu taşıma araçlarında bu tarz kokular süren kadınlara denk geliyorum hakkatenben ceplerime bunlardan koyuyorum dışarı çıkarken
Ekli dosyayı görüntüle 180424

tarif ettigin kokuya en yakin koku heeley - sel marin ama her yerde bulunmuyor.Hocam merhaba parfüm bilginizin derin olduğunuzu gördüm. Ben deniz, kumsal kokusuna bayılıyorum hani kumsala yaklaşırken denizden esen o koku vurur ya insana var mı böyle buna yakın bir koku. Teşekkürler
poşeti açılmamış 1 yıl falan götürürben ceplerime bunlardan koyuyorum dışarı çıkarken
Ekli dosyayı görüntüle 180424
tarif ettigin kokuya en yakin koku heeley - sel marin ama her yerde bulunmuyor.
zara sehir serisinden in tulum da ona benzer bir koku hatta bence cakmasi.
bulgari - aqua marine de onlara yakin bir koku.
genel olarak isminde marin, marine, vb gecen kokulari deneyebilirsin ama tam deniz kokusunu veren cok nadir cikiyor. bol sans.