parfüm önerileri

*chanel'in - yillar sonra - homme kokusu cikarmasina , onculuk eden koku ; ilk cikan blue serisi - *edt idi...
basarili donusumler dolayli , edp, parfum vs cikmasi surpriz olmadi tarafim adina.

ilkini de basarili bulurum(edt). klas bir havasi vardir chanel dna'si tasiyan...
parfum olan versiyonu ise (resimdeki) nokta atisi ve de eksik olan halkayi tamamlayan -bir nevi tam parizyen, luks,fransiz kafasinda bir koku aurasi ile seruveni daha elitist bir duruma cekmis gozlemledigim kadariyla.

velhasil. 4/4luk bir koku
ps;
dip nota da ; *kremsi sandal agaci kullanimi tek kelime ile mu-kem-mel .

mis kokulu gule gule nice guzel gunlerde kullanman dilegiyle.

para varsa tom ford özel seriler, para çok yoksa tom ford black orchid para yoksa zara

Fresh çok baharatlı olmayan çikolatalı şekerli olmayan

300-400 TL'lik parfüm önerilerine hayvani like veririm direkt alacağım söylediğinizi.

ben bunun hastası oldum
+++++

bu kokuya yanilmiyorsam nacizane bir yorum getirmistim gecmiste - bu baslik altinda.

klasik 70lerin meshur givenchy g homme 'sinin modernize ve versatile edilmis hali olarak bulurum.

koku da en begendigim nuanslar ; iris ciceginin(cikolatamsi pudra kafasinda) basarili kullanilmasi ,kendisi ile beraber arka planda bastan bizi karsiyalan *kara biber golge gibi yolculukta sona kadar iris_*cikolatamsi siyah vanilya ,tonka cekirdegi ve tarcina eslik edip muthis harmanlama dolayli - *cekici ve de yakin cevresini etkileyen bir anlayisla~ kullanicisini memnun eden bir dna da . . .

kanimca gentlimen serisinin en basarili olani bu eklemis oldugun resimdeki koku.
gourmand/oriental hava da, ozellikle bahar,sonbahar,kis sezonlari icin cok iyi giden bir koku havzasi mevcut.
kaliteli bir is , marka nin cizgisi orantili referans kokulardan.

bu kokunun benzer rakiplerine daha once deginmistim basta dedigim gecmis mesaj dolayli.
<=> valentino uomo intense (muthis basarili bir kokudur) , dior homme intense(ben klasik olani begenirim) .

koku aslinda tarafima daha cok *guerlain markasini cagristiriyor DNA olarak. genelde bu tur kokular onlardan cikar. bilindik ve de referansi en guclu en kaliteli koklu parfumculerdendir... < *nish seviyesinde .
givenchy den guerlanvari bir koku olarak gordugum gentleman kokusunu herdaim listemde bulundurmaya calisirim.

saygi ve selamlarimla.

Paco Robanne - Invictus
Jean Paul Gaultier - Le Male
Issey Miyake - Intense
Bvlgari - Pour Homme

su an kullandiklarim. Fikir isteyen olursa hani yardimci olabilirim. Baska bir cok ayri parfumu de kullandim. Pek takili kalmiyorum genel olarak. Kenzo Air, One Million, Armani Aqua Gio vs.. en sevdiklerimden biri de Carolina Herrera 212 for Men. Klasiklerdendir. Sisesi biraz degismis tabi.

Abi teşekkür ederim. Ben de güncellemiş olayım, Nautica Voyage'ın yerine Azzaro Sport aldım çok memnunum. Ağır bir koku değil, fresh ve çoğu koku sıkan ben olmama rağmen beni bile bayarken bu koku çok hoşuma gitti.

5002714362_X_12_900_1254.jpg

*chanel'in - yillar sonra - homme kokusu cikarmasina , onculuk eden koku ; ilk cikan blue serisi - *edt idi...
basarili donusumler dolayli , edp, parfum vs cikmasi surpriz olmadi tarafim adina.

ilkini de basarili bulurum(edt). klas bir havasi vardir chanel dna'si tasiyan...
parfum olan versiyonu ise (resimdeki) nokta atisi ve de eksik olan halkayi tamamlayan -bir nevi tam parizyen, luks,fransiz kafasinda bir koku aurasi ile seruveni daha elitist bir duruma cekmis gozlemledigim kadariyla.

velhasil. 4/4luk bir koku
ps;
dip nota da ; *kremsi sandal agaci kullanimi tek kelime ile mu-kem-mel .

mis kokulu gule gule nice guzel gunlerde kullanman dilegiyle.

Hocam merhaba parfüm bilginizin derin olduğunuzu gördüm. Ben deniz, kumsal kokusuna bayılıyorum hani kumsala yaklaşırken denizden esen o koku vurur ya insana var mı böyle buna yakın bir koku. Teşekkürler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam merhaba parfüm bilginizin derin olduğunuzu gördüm. Ben deniz, kumsal kokusuna bayılıyorum hani kumsala yaklaşırken denizden esen o koku vurur ya insana var mı böyle buna yakın bir koku. Teşekkürler

hangi deniz olduğunu yazarsanız daha iyi sonuç alabilirsiniz

Versace dylan blue

tarif ettigin kokuya en yakin koku heeley - sel marin ama her yerde bulunmuyor.

zara sehir serisinden in tulum da ona benzer bir koku hatta bence cakmasi.

bulgari - aqua marine de onlara yakin bir koku.

genel olarak isminde marin, marine, vb gecen kokulari deneyebilirsin ama tam deniz kokusunu veren cok nadir cikiyor. bol sans.

tarif ettigin kokuya en yakin koku heeley - sel marin ama her yerde bulunmuyor.

zara sehir serisinden in tulum da ona benzer bir koku hatta bence cakmasi.

bulgari - aqua marine de onlara yakin bir koku.

genel olarak isminde marin, marine, vb gecen kokulari deneyebilirsin ama tam deniz kokusunu veren cok nadir cikiyor. bol sans.

Teşekkürler Ekin

Geri
Üst Alt