- 1 Mayıs 2018
- 58.728
- 49.463
- 3.873
haklısın sıkıldım zaten renktaş.
give up doggie?
i did that to you
mine dink u low stamina doggie
never pipe up to mine again
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haklısın sıkıldım zaten renktaş.
ulan hakan. zihinsel engelli numarası yapıp kendine acındırdın. sende asperger sendromu falan yokmuş. düz almancıymışsın. baştan söylesene.dont crine to mine doggie
keep reply to mine
Hayırdır kardeş neye güldün?!!!
ulan hakan. zihinsel engelli numarası yapıp kendine acındırdın. sende asperger sendromu falan yokmuş. düz almancıymışsın. baştan söylesene.
herifle iki dalga geçelim dedik, ölü taklidi yaptı.ben ne okuyorum
herifle iki dalga geçelim dedik, ölü taklidi yaptı.
hakan adamdırherifle iki dalga geçelim dedik, ölü taklidi yaptı.
tanır mısın?hakan adamdır
*The one
*Dolce gabbana
cok ama cok basarili bir koku.... sonrasinda the one 'nin farkli versiyonlari cikti.
ben ilk *the one aldigimda inanilmaz etkilenmistim. luks ve kaliteli bir vibe'i vardi. bana, yaz mevsiminde kumsalda uzanmis keyf yapma hazzi vermisti ilk 10 ~15 dakika.... kapanis notalari ise cok kaliteli bir gece mekaninda veya luks bi hotelin lounge sin de keyf yapiyor hayali hissettirdi....
genel olarak ise; benim adima gece cikmasi ,yeme icme gibi durumlar icin birebir kokulardan.
basta da dedigim gibi ilk tepkim, giris yaz'i cagristirsa da, orta ve kapanis icerigi olarak zencefil ve kahve cekirdegi, derken
finalde kullaniciya amber ,tutun ,ve odunsu notalarla iz birakarak ayriliyor bunyeden......
ozetle:
the one; icerik olarak cok iyi ayar yapilmis ve de nokta atisi iceriklerin bir araya gelip ortaya hem guzel, hem de akilda kalan bir eser birakmasi takdiri hak etmisti tarafim adina...
benzer etkiyi valentino uomo ve intense kokularinda almistim.
cok guzelde performansi cok kotu
bunun icin iki secenek onerebilirim;
1- mini bir sise yanindan bulundurman ml olarak
2- EDP versiyonunu kullanmak. bu daha kalici.

Benimki nerde birader göndersene
1 günBenimki nerde birader göndersene