bana parfüm öneririr misiniz armani stronger with you aldım ama memnun değilim olan 1000 lirama oldu. mümkün olduğu kadar kalıcı ve hanımefendilerin beğeneceği bir parfüm arıyorum
sevgili mertis,
biraz daha acar misin - memnun ne yonden olmadin ? koku genel olarak mi hosuna gitmedi yoksa , kalicilik dolay mi problem yasadin ?
bahar,yaz,, sonbahar ,kis ozelinde ayri 'kokular bulunduruyosundur diye tahmin ediyorum...
armani konusuna gelirsem nacizane ,
*stronger'in 4 veya 5 versiyonu var yanilmiyorsam...
yazdigin gibi olan seklindekine yorumum:
cok baskin bir koku hatirladigim kadariyla... diplerde * tatli kestane sekeri / *kestane , vanilya,tarcin bayagi kendini belli ediyor...pek begenmedim bu yonunu....
* giris de ise kahve cekirdegi, nane vs ve orta notalarda kullanilan tropikal meyve elementleri ozellikle begenmistim ... * fakat > *son durak olan *dip nota elementler ozelinde benim adima sinifi gecmemisti, <> asirisi baskin tatli yonu ve barbekumsu tatli sosu andiran yonuyle...
kanimca bu koku klasik clubber kokusu veya hafif surumle bar kokusuna uygun.
karsi cinsten etkilesim alma konusunda. simdi , bu konu cok * goreceli takdir edersen. misal bu koku dan olumlu donusler alan da var, almayanda...
benzer cok baskin ve clubbing tarz ve soguk aylarda kullanima boss bottled edp ,,,jean paul guailtier ultramale , , joop homme, bilumum thier mugler baskin kokulari ayni aileden...
bu tur kokulardan kullandiklarim ,thiery mugler ve jpg le male serileri oldu. ki, bu iki marka cok basarili urunleri ile meshurdur.kult kokulari vardir.
armani markasi ozelinde ise, en begendigim koku, *prive serileri disinda, az once ustlerde eklenen
@Hakan Motz un da belirttigi > *profumo olan koku....
genel oneri olarak bu baglamda ise, ustlerdeki mesajlarda sevgili
@Ismail ARI 'e yazdigim valentino , givenchy , dolce gabbana markalarinda belirttigim nacizane kullandigim kokularini cok cok basarili buluyorum.
kullanim sezonu , yeri vs onemli kistas ayrica...
misal, yaz kokusunu gidip kis sezonunda kullanan birey, kokunun tende fazla kalamadigini fark edecektir.
ucu acik bir dunya koku konusu... her gun farkli koku onerisi getirilebilir.
goreceli.
tek tavsiyem: magazaya gittiginde hemen karar verme. ilk nota hemen ucar, orta nota az dinlenir , dip nota son durak senle bir kac saat teninde sana asil eslik edecek olandir. dolayisiyla tavsiyem < - >. net 1 saat deneme yapmandir. yani, magazada tende bilek vs dene, sonra biraz dolas , 1 saat sonra yanitini ver olumlu olumsuz magazaya....
diger turlu ilk goruste begendigin sey sonra hayal kirikligi yaratabilir. cogu kiside bu oluyor gozlemledigim ,okudugum,duydugum kadariyla...
kor/blind olarakta almak riskli keza. bekledigin gibi cikmamasi yuksek oluyor. anca referansla kokuyu kullanmis birinin yorumuna katilip deneyip almak veya *blind alip iyi veya kotu bir sonucla karsilasman olasi sonuc.
tercih meselesi. benim tavsiyem deneme suresini ustte belirttigim sekilde uygularsan, basari yuzdesi bayagi artar ,memnun olma konusunda....
diger arkadaslarda yardimci olacaklardir tahminim.
ne tarz kokulardan hoslandigini belirtirsen -fiyat vs keza - bu yonde ornekler cogalir uyeler tarafindan oneri olarak...
ps; tester konusu, sample deneme minik sise vs ,- sevgili
@Ismail ARI nin da dedigi gibi cok iyi fikir bence de.