parfüm önerileri

@Suat Kara

2012 batchine buldum, inanilmaz sansliyim.

Yeni versiyonun hic kalicigli yok

Ekli dosyayı görüntüle 159673

Efsane kokusu var.

kanimca cok cok basarili bir secim. *gio nun *parfum olanini daha once deginmistim. klas bir kokudur ,kanimca markanin en basarili isidir. batch konusunda problemler oluyor son yillarda. guzel gunlerde kullanman dilegiyle.....

@Ismail ARI

cok iyi bir secim. sahsen, givency markasinda bos koku oldugunu dusunmuyorum. tipki guerlain markasinda oldugu gibi.. her tarza yonelik her tur kokusu mevcut. elit bi havasi var kokularinin...
benim bu marka da ilk kullandigim koku incense olani (mavi sivi)

givency *play ve *pi kokulari ise tercih olarak soguk aylarda kullanirim diger kokular arasinda.....
pi kult bi kokudur, cok cok basarili. gourmad/tatlimsi ama centilmen tarzda severlere tavsiye ederim sahsen....

konuya genel anlamda donersek, onceki mesajlarimdan birinde yazmis oldugum kokuya donuyorum:
*valentino uomo *intense veya *klasik uomo bulabilirseniz mutlaka bir sans verin. kanimca kaliteli icerikler ve nish havasiyla son yillarda piyasadaki bir cok populer dizaynir kokulardan onde bir koku oldugunu dusunuyorum....

kanimca cok cok basarili bir secim. *gio nun *parfum olanini daha once deginmistim. klas bir kokudur ,kanimca markanin en basarili isidir. batch konusunda problemler oluyor son yillarda. guzel gunlerde kullanman dilegiyle.....

@Ismail ARI

cok iyi bir secim. sahsen, givency markasinda bos koku oldugunu dusunmuyorum. tipki guerlain markasinda oldugu gibi.. her tarza yonelik her tur kokusu mevcut. elit bi havasi var kokularinin...
benim bu marka da ilk kullandigim koku incense olani (mavi sivi)

givency *play ve *pi kokulari ise tercih olarak soguk aylarda kullanirim diger kokular arasinda.....
pi kult bi kokudur, cok cok basarili. gourmad/tatlimsi ama centilmen tarzda severlere tavsiye ederim sahsen....

konuya genel anlamda donersek, onceki mesajlarimdan birinde yazmis oldugum kokuya donuyorum:
*valentino uomo *intense veya *klasik uomo bulabilirseniz mutlaka bir sans verin. kanimca kaliteli icerikler ve nish havasiyla son yillarda piyasadaki bir cok populer dizaynir kokulardan onde bir koku oldugunu dusunuyorum....
Valentino almistim , hatta senin tavsiyenle
oda harika , dior benzettim hafif

Valentino almistim , hatta senin tavsiyenle
oda harika , dior benzettim hafif

sevgili ismail , guzel gunlerde kullanman dilegiyle...

aynen dior homme 'ye benzer. daha once de dedigim gibi *dior dan daha ust duzeyde yapim ve icerik kalitesi anlaminda... sayet imkanin var ise deneme amacli ; * intense olani lutfen bir kokla. ben her ikisini de kullaniyorum. *klasik uomo'yu > dior'un *kalitelisi oldugundan, * intense'i ise nevi sahsina ozel aykiri bir *aurasi oldugundan cok *cekici buluyorum. bastan sona basyapit....

benzer basyapit ve kult koku ; guerlain markasindan l'instant edt ve edp,,, bunun da intense vs var,, ben edt kullaniyorum. valentino gibi cok kaliteli icerikle donatilmis cok iyi bir koku,,,tam centilmen isi gece cikmalik,ic dis mekan fark etmez, aurasi cok klas ve cekici bir koku....

yaza yonelik yeni kokular dusunuyorsan, bir kac sey karalamak isterim nacizane.

selamlar,

sevgili ismail , guzel gunlerde kullanman dilegiyle...

aynen dior homme 'ye benzer. daha once de dedigim gibi *dior dan daha ust duzeyde yapim ve icerik kalitesi anlaminda... sayet imkanin var ise deneme amacli ; * intense olani lutfen bir kokla. ben her ikisini de kullaniyorum. *klasik uomo'yu > dior'un *kalitelisi oldugundan, * intense'i ise nevi sahsina ozel aykiri bir *aurasi oldugundan cok *cekici buluyorum. bastan sona basyapit....

yaza yonelik yeni kokular dusunuyorsan, bir kac sey karalamak isterim nacizane.

selamlar,

en az bir yıl almam bisi ama , sen yine de not düş sana zahmet
not olarak dursun

en az bir yıl almam bisi ama , sen yine de not düş sana zahmet
not olarak dursun

rica ederim lafimi olur.
bu arada sen alinti yaparken ben mesajima eklenti yaptim. guerlain kokusunu ekledim. daha gecen hafta yeni dizayn sisesini aldim ayni kokunun... almond/badem'i cok cekici entegre etmisler genel havasina kokunun... tek kelime ile mukemmel bir eser. zaten kult sinifina girdi bir kac sene once. keza * intense olani da iyidir,tercihe kalmis.

yaz icin, cok var zamanla yazarim dedigin gibi..
ozelden yazarim istersen.

selamlar,

Parfüm çok nadiren kullanırım sürekli kullanmak allerji yapıyor çünkü. O yüzden zara’dan alayım diyorum var mı öneri? Mümkünse kadınlar üstüme atlasın

Parfüm çok nadiren kullanırım sürekli kullanmak allerji yapıyor çünkü. O yüzden zara’dan alayım diyorum var mı öneri? Mümkünse kadınlar üstüme atlasın

Yazın 8.0 kışın da 9.0 kullan. Pişman olmazsın.

images

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

karsi cinsten olumlu tepki alma konusu / koku bazli cekici bulunmak. gibi gibi nuanslar elbette goreceli....

*ustte yazdigim kokular da bu anlamda cok basarilidir. salt bu anlama yonelik ortaya cikmasalarda...

zara markasi sartsa, tarafsiz gozle bakarsam, '' NO'' lu serilerden bir kokusu vardi, kaliteden bagimsiz, basarili bir is oldugunu dusunmustum... sahsen ,marka olarak tercih etmem koku konusunda.

@Sertan Doğan genel kullanici ozelinde * o kadar para verilir mi tercihe kalir bildigin uzere...

>>>> * mont blanc markasindan > *explorer kokusunu tavsiye ederim ,hem makul hem kaliteli hem basarili bir eser. her iki urunu de kullanmis biri olarak, sahsen explorer'i cok basaril ve versatile buldum.

İlk seriden sonra aynı kokuyu alamayanlar çoğunlukta ,zira en verimli dönemim ananasları ile yapılmış ,sonradan aynı esansı verecek iklim özelliklerini yakalayamadıklarını okumuştum
+

malesef *marka da son yillarda el degistirdi. sirket/firma ismi ve isadaminin ismi aklima gelmiyor...sadece haberini okumustum. suan tam hatirlamiyorum eglence sektorundendi yanilmiyorsam....

@Emrah Duvar

zara nin tobacco serisi ve leather/deri serisi ragbet gorenlerde en ondeydi yanilmiyorsam bir donem marka ozelinde....

+

malesef *marka da son yillarda el degistirdi. sirket/firma ismi ve isadaminin ismi aklima gelmiyor...sadece haberini okumustum. suan tam hatirlamiyorum eglence sektorundendi yanilmiyorsam....

@Emrah Duvar

zara nin tobacco serisi ve leather/deri serisi ragbet gorenlerde en ondeydi yanilmiyorsam bir donem marka ozelinde....
Tobacco serisini ben çok seviyorum ve etraftan güzel sözler de duydum.

Tobacco serisini ben çok seviyorum ve etraftan güzel sözler de duydum.
marka ozelinde guzel ve basarili bir secim.

diger yandan, alternatif olmasi adina ekliyelim. tobacco bazli her segmente urun mevcut kanimca.
misal basarili buldugum dizaynir koku ilk aklima gelen; dolce gabbana > the one edt,edp....

tobacco severlere onerebilcegim basarili bir kokudur. ilk ciktiginda kullanmistim. satis basarisindan dolayi devam serileri cikti...

orj ilk cikan etkileyici bi koku olarak takdirimi kazanmisti kullandigim donemler.

selamlar,

marka ozelinde guzel ve basarili bir secim.

diger yandan, alternatif olmasi adina ekliyelim. tobacco bazli her segmente urun mevcut kanimca.
misal basarili buldugum dizaynir koku ilk aklima gelen; dolce gabbana > the one edt,edp....

tobacco severlere onerebilcegim basarili bir kokudur. ilk ciktiginda kullanmistim. satis basarisindan dolayi devam serileri cikti...

orj ilk cikan etkileyici bi koku olarak takdirimi kazanmisti kullandigim donemler.

selamlar,
tercih sebebim sosyo ekonomik segmentler :asd:

bana parfüm öneririr misiniz armani stronger with you aldım ama memnun değilim olan 1000 lirama oldu. mümkün olduğu kadar kalıcı ve hanımefendilerin beğeneceği bir parfüm arıyorum

bana parfüm öneririr misiniz armani stronger with you aldım ama memnun değilim olan 1000 lirama oldu. mümkün olduğu kadar kalıcı ve hanımefendilerin beğeneceği bir parfüm arıyorum
Tester almaya çalış
Kokularını öyle bul
Bir çok değerli yorum ve güzel parfümler var konuda
Özelikle @Suat Kara yorumları başarılı

sevgili mertis,

biraz daha acar misin - memnun ne yonden olmadin ? koku genel olarak mi hosuna gitmedi yoksa , kalicilik dolay mi problem yasadin ?

bahar,yaz,, sonbahar ,kis ozelinde ayri 'kokular bulunduruyosundur diye tahmin ediyorum...

armani konusuna gelirsem nacizane ,

*stronger'in 4 veya 5 versiyonu var yanilmiyorsam...
yazdigin gibi olan seklindekine yorumum:

cok baskin bir koku hatirladigim kadariyla... diplerde * tatli kestane sekeri / *kestane , vanilya,tarcin bayagi kendini belli ediyor...pek begenmedim bu yonunu....
* giris de ise kahve cekirdegi, nane vs ve orta notalarda kullanilan tropikal meyve elementleri ozellikle begenmistim ... * fakat > *son durak olan *dip nota elementler ozelinde benim adima sinifi gecmemisti, <> asirisi baskin tatli yonu ve barbekumsu tatli sosu andiran yonuyle...

kanimca bu koku klasik clubber kokusu veya hafif surumle bar kokusuna uygun.

karsi cinsten etkilesim alma konusunda. simdi , bu konu cok * goreceli takdir edersen. misal bu koku dan olumlu donusler alan da var, almayanda...

benzer cok baskin ve clubbing tarz ve soguk aylarda kullanima boss bottled edp ,,,jean paul guailtier ultramale , , joop homme, bilumum thier mugler baskin kokulari ayni aileden...

bu tur kokulardan kullandiklarim ,thiery mugler ve jpg le male serileri oldu. ki, bu iki marka cok basarili urunleri ile meshurdur.kult kokulari vardir.

armani markasi ozelinde ise, en begendigim koku, *prive serileri disinda, az once ustlerde eklenen @Hakan Motz un da belirttigi > *profumo olan koku....

genel oneri olarak bu baglamda ise, ustlerdeki mesajlarda sevgili @Ismail ARI 'e yazdigim valentino , givenchy , dolce gabbana markalarinda belirttigim nacizane kullandigim kokularini cok cok basarili buluyorum.

kullanim sezonu , yeri vs onemli kistas ayrica...
misal, yaz kokusunu gidip kis sezonunda kullanan birey, kokunun tende fazla kalamadigini fark edecektir.

ucu acik bir dunya koku konusu... her gun farkli koku onerisi getirilebilir.
goreceli.

tek tavsiyem: magazaya gittiginde hemen karar verme. ilk nota hemen ucar, orta nota az dinlenir , dip nota son durak senle bir kac saat teninde sana asil eslik edecek olandir. dolayisiyla tavsiyem < - >. net 1 saat deneme yapmandir. yani, magazada tende bilek vs dene, sonra biraz dolas , 1 saat sonra yanitini ver olumlu olumsuz magazaya....

diger turlu ilk goruste begendigin sey sonra hayal kirikligi yaratabilir. cogu kiside bu oluyor gozlemledigim ,okudugum,duydugum kadariyla...

kor/blind olarakta almak riskli keza. bekledigin gibi cikmamasi yuksek oluyor. anca referansla kokuyu kullanmis birinin yorumuna katilip deneyip almak veya *blind alip iyi veya kotu bir sonucla karsilasman olasi sonuc.

tercih meselesi. benim tavsiyem deneme suresini ustte belirttigim sekilde uygularsan, basari yuzdesi bayagi artar ,memnun olma konusunda....

diger arkadaslarda yardimci olacaklardir tahminim.

ne tarz kokulardan hoslandigini belirtirsen -fiyat vs keza - bu yonde ornekler cogalir uyeler tarafindan oneri olarak...

ps; tester konusu, sample deneme minik sise vs ,- sevgili @Ismail ARI nin da dedigi gibi cok iyi fikir bence de.

Kullandığım ve çoğu denk geldiğim karşı cinsin çok beğendiği koku Dior Sauvage. Onun dışında benim için önemi olanı kalıcılığı ve bu konuda gerçekten çok başarılı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt