- 1 Mayıs 2018
- 58.728
- 49.463
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50ml -100ml arası küçücük şişelere çuval çuval para vermek bana saçma geliyor nedense.
Şöyle maksimum 50€'ya güzel yaz kokuları var mı. Böyle yaz ayları için hafif ama kalıcı kokusu olan.
Bir arkadaş Jil Sander Sun mı ne önermişti geçen, ama hiç bilmiyorum daha denemedim bile.
yeşil mi mavi miSlazenger bitmek üzere yenisini alacağım

yeşil mi mavi mi
yeşil alsam mavi, mavi alsam yeşil aklımda kalıyor![]()
paramiz yok
est. maksat muhabbet olsun.kendimce bir seyler karalamaya calisiyorum . oylesine bi kullaniciyim.Suat abi net olarak bu forumda parfümden en cok anlayan üye sensinTskler abi bakarim firsat bulursam
Imagination, Naxos ve Versace Eros bu 3 parfümü kullaniyorum su an icin digerlerini tükettim ama Naxos da bitmek üzere![]()
bildigin uzere , bu da goreceli elbette sevgili can. kimi ihtiyac, kimi,hobi, kimi baska nedenler den para ayiriyor . kimisi de hic para ayirmam kolonya ,limon kullanirim daha iyi ,vs vb .50ml -100ml arası küçücük şişelere çuval çuval para vermek bana saçma geliyor nedense.
Şöyle maksimum 50€'ya güzel yaz kokuları var mı. Böyle yaz ayları için hafif ama kalıcı kokusu olan.
Bir arkadaş Jil Sander Sun mı ne önermişti geçen, ama hiç bilmiyorum daha denemedim bile.
Memnun kaldın umarım üstadTeşekkürler Gökhan bey. Hemen aldım.
@Kolpa Kemal G. Veren , @Hayri Cund , @Can BÜYÜK , @Oğuzhan Sesko , @Berat Ulucan , @Gökhan Aytepe ,
ve basliga katki yapan diger kiymetli renkdaslarin nezninde bir soru sorayim ,maca kadar offtopic takilma babinda ;
sizce, kohn'un kullandigi parfumun ismi ve modeli nedir .
->
sahsen, bir markaya cok benzettim. modeli de cikarmis olabilirim.tam emin degilim. tahminleri alalim . sonra tahminimi yazarim.![]()
saygi ve selamlar

@Kolpa Kemal G. Veren , @Hayri Cund , @Can BÜYÜK , @Oğuzhan Sesko , @Berat Ulucan , @Gökhan Aytepe ,
ve basliga katki yapan diger kiymetli renkdaslarin nezninde bir soru sorayim ,maca kadar offtopic takilma babinda ;
sizce, kohn'un kullandigi parfumun ismi ve modeli nedir .
->
sahsen, bir markaya cok benzettim. modeli de cikarmis olabilirim.tam emin degilim. tahminleri alalim . sonra tahminimi yazarim.![]()
saygi ve selamlar
Evet Burberry doğruEkli dosyayı görüntüle 249735
Şu parfüm bence abi ama kendisinin değil kız arkadaşının parfümü
Burberry Her
Ekli dosyayı görüntüle 249735
Şu parfüm bence abi ama kendisinin değil kız arkadaşının parfümü
Burberry Her
Evet abi bir dönem önce Boss Bottled çok yaygındı burda şöyle:ivedi kiymetli geri donusun den dolayi tesekkur ediyorum sevgili kemal.
uzaktan ilk bakista burberry disinda , bi ihtimal *prada amber'i cagristirmisti sise bazli .
ancak, belirttigin marka -*burberry- ve modeli , nokta atisi olmus. tebrikler.
bu marka dan bahsetmisken,
burbery london alip bi yakinima hediye etmistim . kullanmadim ancak eskiler den brit'i hatirliyorum - classic .
almanya da *bu marka ve modeli populer kokular dan mi - bu da ayri soru isareti .
bildigim, hugo boss en cok tutulan koku idi bir donem avrupa genelinde.
sise satis sayisi *guiness'e girmisti o donem.
gecmiste dizaynir baglamin da italyan centilmen stili olarak dolce gabbana pour homme classic'i cok basarili buluyordum, bahar yaz .
*kadinlar da yanilmiyorsam *chloe bayagi revacta idi son yillarda . keza eskiden *dolce gabbana light blue bayagi revacta idi . light blue nun homme olani pek albenili degil kanimca . tum bunlar goreceli elbette.
saygi ve selamlar.
bayagi detaylandirmisin, kalemine saglik .Evet abi bir dönem önce Boss Bottled çok yaygındı burda şöyle:
Y Kusagi: Boss Bottled/Jean Paul Gaultier 2
Z Kusagi: Paco Rabanne / Le Male
Gen Alpha: Dior Sauvage
Su şekilde devam ettirebiliriz listeyi![]()
Hugo Boss'un eski kalıcılığından eser yok. Ömrü hayatımda kullandığım en iyi parfümdü.ivedi kiymetli geri donusun den dolayi tesekkur ediyorum sevgili kemal.
uzaktan ilk bakista burberry disinda , bi ihtimal *prada amber'i cagristirmisti sise bazli .
ancak, belirttigin marka -*burberry- ve modeli , nokta atisi olmus. tebrikler.
bu marka dan bahsetmisken,
burbery london alip bi yakinima hediye etmistim . kullanmadim ancak eskiler den brit'i hatirliyorum - classic .
almanya da *bu marka ve modeli populer kokular dan mi - bu da ayri soru isareti .
bildigim, hugo boss en cok tutulan koku idi bir donem avrupa genelinde.
sise satis sayisi *guiness'e girmisti o donem.
gecmiste dizaynir baglamin da italyan centilmen stili olarak dolce gabbana pour homme classic'i cok basarili buluyordum, bahar yaz .
*kadinlar da yanilmiyorsam *chloe bayagi revacta idi son yillarda . keza eskiden *dolce gabbana light blue bayagi revacta idi . light blue nun homme olani pek albenili degil kanimca . tum bunlar goreceli elbette.
saygi ve selamlar.