Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.898
- 22.391
- 2.663
Gorbachov osurugu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hacı Şakir mi bu.Hacı esansı
ustte yazdiklarim bir yana , celine tuxedo veya dizaynir izdusumu ; rochas mustache denersen yorumunu okumak isterim. klas bir vibe bulutu sunuyorlar. ince dokunuslari basarili buldugum tadinda bir koku . centilmen bir tarz .Kalıcı, biraz daha resmi ortamlara gidecek bir koku / marka arayışındayım ben de abi. Bakacağım bunlara da ♥
*clone olarak bir iki nuans disinda ayni fikirdeyim.Al Haramain Amber Oud Tobacco Vanille deneme sansin oldumu? Ben Tom Ford ile karsilastirdim büyük bir fark bulamadim (ilk 10-15dksi haric).
bunu denemedim.Madawi 40 years
erba ile kiyasiya bir versus da olsalar da, ikisi de basarili kokular. ben kirke'yi bir tik daha onde goruyorum. tatli vibe bazli olduklarindan otomatik *albenisi yuksek kokular .Tiziani terenzi kirke
tek kelime ile kult olacak bir koku. ancak *blind buy dan uzak bir koku.Memo paris african leather
herod ve layton bu marka ozelinde en tuttugum kokulari. zaman zaman bahsettim.hatta son mesajimda da .Parfum de marly herod
Bunlar favorilerim
üstad yararlı bilgiler için teşekkürleryine bir uzun yazi olacak okuyacak olan arkadaslara tesekkurler.
.
ustte yazdiklarim bir yana , celine tuxedo veya dizaynir izdusumu ; rochas mustache denersen yorumunu okumak isterim. klas bir vibe bulutu sunuyorlar. ince dokunuslari basarili buldugum tadinda bir koku . centilmen bir tarz .
dior amber nuit da cok begendigim bir kokudur ,turk gulu/turkish rose
amber one cikan temalar di bu koku ozelinde. ust segment oldugu icin asiri kaliteli bir urun. < - yapan ustad cok begendigim bir isim .
rochas bu hafta yeniden aldigim bir koku. donup dolasip aldigim kokular arasinda . nish olarak elbette muadilleri var, aldim da. ancak orj ilk cikan kult kokuya donemsel donuyorum. rochas ve rochas mustache.
rochas aykiri sise tasarimli olan modelinden mocha/cappucino kahve kokusu vibe'i alirim. inanilmaz basarili bir prototip koku. kult olmasi halen bunca yildir ayakta durmasi kokunun sanatsal dna tasarimindaki
usta isciliginin bir basarisi olsa gerek .
tek fisla , maks iki fisla kullandigim kokulardir. gece cikmalarinda ise
2 veya 3 fis . <- oran ve begeni goreceli tabii .
*clone olarak bir iki nuans disinda ayni fikirdeyim.
bu *clone da fark nedir tftv'ya nazaran ;
*hint cayi vardir bilmem bilir misin sevgili hakan -*masala cayi- ,
giriste clove(karanfil) ve tarcin bold bizi karsiliyor, yaninda zencefil eslik ediyor -giris ve ortalardan bu durum - ortalardan sona sut,misk ve kakao esintisiyle- dip bolgeye gelince, karanfil ,tarcin ,zencefil dip notalarda bold aktif rollerden cikmis oluyorlar , dipte kuru meyve, kremsi vanilya,tutunsu ve odunsu efektler vibe'i aldim . genel anlamda basta dedigim gibi ;
hava olarak *kavrulmus(roasted) *masala cayi hatta ek olarak *chai latte baskin tema kokusu esintileri ile eslik ediyor bu aoat modelinde .
<-alip kullandigim bir urun degil. ancak clone/dupe olarak takdir ederim.
genel anlamda gozlemim - bu marka clone dupe kokular cikarmalariyla fiyat performans olarak alicisini memnun eden ,
-parfumlerinin kullanicilari adina- iyi sentezlenmis dupe kokulari ve butce dostu olmasiyla bayagi revacta bir marka yanilmiyorsam .
velhasil ,burundan buruna elbette fark var . goreceli elbette .
diger yandan, ben bu markayi ''nukleer doz'' koku sinifinda goruyorum.
ozellikle bazi modellerini tek seferlik de olsa denedigimden bu vibe'i aldim. dolayisiyla , hem bu bahsini ettigin modeli hem bir onceki mesajimda beliirttigim modeli olculu kullanim onerimdir.
* modarete ( asiriya kacmadan,olculu kullanim ) . ayni sekil thiery mugler a*men ve montale nin cogu kokusu kanimca modarete asiriya kacmadan kullanim mantikli gibi . diger turlu bogucu olur.bence.
genelde *oily tarz kokularda *macarete olmasi beklenir . alameti farikasi bir kac ay sonra sise de belli olur. gibi gibi .
bunu denemedim.
erba ile kiyasiya bir versus da olsalar da, ikisi de basarili kokular. ben kirke'yi bir tik daha onde goruyorum. tatli vibe bazli olduklarindan otomatik *albenisi yuksek kokular .
tek kelime ile kult olacak bir koku. ancak *blind buy dan uzak bir koku.
marka ozelinde en begendigim kokusudur. keza , gecmiste bu basliikta bir iki defa deginmisligim oldu.
bu kokuyu begenmek icin *kanimca kullanicinin ;
* cardamom/kahve kokusunu bariz sevmesi gerekir . cardamom sinifinda kanimca referans gosterilecek bir aurasi ve belirliligi var .
baskin kahve disinda , koku da one cikan diger notalar *nazarimda ;
bold spice( fazla baharat ,kimyon ,safran vs ) patchouli, bi tik vetiver,
ortalardan sonra anca kendini hafif hissettiren leather oil /deri yagi(petrolumsu koku) ,
sonlarda bir tik agar sinifindan oud/ud .
cardamom seviyesi burada kuru/dry sekilde ele alinmis.
tatli sekilde ele alinisi - > YSL la nuit homme de gorebilirsiniz.
(cok begendigim ysl kult kokularindandir) .
@Aras Şimşek arascim , bu ysl la nuit'i de bir *dene istersen .
kanimca marka ozeliinde bir basyapit bu modeli .
african leather'e tekrar donersek ,
ismi yaniltici olabilr kimi burunlara . bence bu koku cardamom ailesi nin bir ferdi . deri/leather lik bold bir nuans alamadim....
bold deri/leather denince aklima ; tom ford tuscany leather veya fendi uomo , ungaro uomo III geliyor .
velhasil sevgili arda , guzel bir secim yapmissin .
african *leather degilde - *kanimca *ismi ;
african sahara olsa tam olurmus gibi bir vibe aldim .
cardamom cok sevdigim bir nota oldugundan cok begendigim bir kokudur african leather. sonbahar kis kullanimi favorim. hatta hafif tatli/gourmand kokuyla da sentezliyorum duruma gore.
herod ve layton bu marka ozelinde en tuttugum kokulari. zaman zaman bahsettim.hatta son mesajimda da .
goreceli elbette.
saygi ve selamlar .

Ekli dosyayı görüntüle 278864
Koleksiyonuma biri yenisi daha eklendi arkadaşlar ve ne diyebilirim direkt aşık olduğunu bu kokuyu sizlere şöyle anlatayım:
Eger derin, yogun ve gizemli kokulari seviyorsan, Nasomatto Black Afgano tam senlik. Odunsu, recineli ve hafif dumanli bir havasi var. Ilk sikista yogun bir esrar ve tutsu kokusu geliyor, sonra derinlesip tatlimsi odunsu notalara donusuyor. Kaliciligi ve fark edilirligi inanilmaz guclu. Maskulen ama unisex bir havasi da var. Karanlik, etkileyici ve bagimlilik yapici bir parfum ariyorsan, denemeye deger
@Suat Kara
Alırım kötü çıkarsa ağır saplarımEkli dosyayı görüntüle 278864
Koleksiyonuma biri yenisi daha eklendi arkadaşlar ve ne diyebilirim direkt aşık olduğunu bu kokuyu sizlere şöyle anlatayım:
Eger derin, yogun ve gizemli kokulari seviyorsan, Nasomatto Black Afgano tam senlik. Odunsu, recineli ve hafif dumanli bir havasi var. Ilk sikista yogun bir esrar ve tutsu kokusu geliyor, sonra derinlesip tatlimsi odunsu notalara donusuyor. Kaliciligi ve fark edilirligi inanilmaz guclu. Maskulen ama unisex bir havasi da var. Karanlik, etkileyici ve bagimlilik yapici bir parfum ariyorsan, denemeye deger
@Suat Kara
kıvanc tatlıtugun favorisiymişAlırım kötü çıkarsa ağır saplarım
Koku bağımlılığım var ama genelde böyle hypelanan öneriler tırt çıkıyorkıvanc tatlıtugun favorisiymiş
mafyalar ve agırabiler kullanıyormuşKoku bağımlılığım var ama genelde böyle hypelanan öneriler tırt çıkıyor
aventus'u da sevmem mesela
Dene iyi cikmazsa beni domaltabilirsinKoku bağımlılığım var ama genelde böyle hypelanan öneriler tırt çıkıyor
bu marka ozelindeEkli dosyayı görüntüle 278864
@Suat Kara

Cok iyi bir öneri
Daha önce denedim ve cok begendim
Alırım kötü çıkarsa ağır saplarım
kivanc, kenan, burak vs nin kullandigi urunler arasinda olabilir. aralarinda en cok kenan'in secimlerini begenmistim.Koku bağımlılığım var ama genelde böyle hypelanan öneriler tırt çıkıyor
devam :d
sevgili ismail , ^ gorsel var mi ?
^ kesinlikle sasmaz bir denklem .^ devam :d
Dene iyi cikmazsa beni domaltabilirsin
sevgili ismail , ^ gorsel var mi ?
^ kesinlikle sasmaz bir denklem .
nazarimda , yapim dna olarak ^zamansiz bir kokudur. uzun yillar da bu devam edecege benziyor...
<-> salt ysl veya dizaynir ozelinde degil , nish'ler dahil , nazarimda kendileri ^patek saatleri gibidir''zamansiz'' . bi nevi nesilden nesile gecebilecek has bir koku . bahar yaz aylari rotasyonda mutlak bulundurdugum ,cogu kullanicisinin dedigi gibi -seksapeli~centilmen havasi aurasi yuksek bir eser .
kendisinden sonra cikan
<- nish muadili elbette var . -> benim denk geldigim bir ornegi ,xerjoff markasi ozelinde mevcut .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .

Elixir imza parfümüm yıllardır da yazın çok gitmiyor sanki yaŞöyle beğendiklerimden bir kuple sıralayayım
1- Initio Side Effect
Müthiş bir koku. Çok iltifat alır.
Ekli dosyayı görüntüle 270496
2-Parfums de Marly Kalan
Lan bu nasıl bir kokudur arkadaş. Dönüp dönüp kolumu kokladım.
Ekli dosyayı görüntüle 270495
3- Tom Ford Oud Minerale edp
İlk etkisiyle ben bunu sıkmam diyorsun sonrası çölde bir vaha gibi, kutupta yaz gibi sayın seyirciler.
Ekli dosyayı görüntüle 270497
4- Dior Sauvage Elixir
Bak ben bunu kullanırım. 4 mevsim de sıkarım.
Ekli dosyayı görüntüle 270498
5- Tiziana Terenzi Kirke
Meyve bombası. Unisex bir koku. Bunu kadın sıksa erkek bayılır, erkek sıksa kadın bayılır.
Ekli dosyayı görüntüle 270500
kanimca , ilk ciktigi donemden ve sonrasi -armani- *prive olayin da iyi/kaliteli icerikler kullanmanin karsiligini aldi .