Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları | 26 Temmuz - 11 Ağustos

Ulan sizin şerefinize tüküreyim. Normalde madalya değil sıralamaya giremeyen adamlar transım diyerek madalya kazanıyor. Bu durum yüzünden yüzmede transların yarışması yasaklamıştı diye hatırlıyorum. Hatta 3. bi kategori yapacaklardı. Kadınlar- erkekler- translar diye.

1 tane bile bu tür işler için ufak kabinimsi perdeli bir şey yok :D

tüm sezon ana bacı sövdükleri samet milli takımda hasbelkader gol attı diye galatasaraylıların önüne koyan vatansız köpekler şimdi de devşirme vargas harici takım oyunuyla oynayan ekipte galatasaraylı diye ilkin'i çok görmüşler. ilkin'i şu takıma çok görenler bok yesin ama sırf galatasaraylı diye linçleyenlere

1722514179110.webp

ikramımız var

Cezayirli boksörün uzun videosunu izledim hem boy hem kas yapısından dolayı erkek gibi duruyor. Yani kadınlara oranla çok fazla kas yapısı var bence olimpiyatlarda yarışmamalı haksız rekabet.

Trans veya değildir bilemem ama testosteron hormonunun erkeklere yakın olduğu kesin. Bir kere boy farkı fazla 1.80 kadın boksör mü var olduka uzun boyu

trumpcu hesaplari ciddiye almak baya sacma, baska seyin pesindeler gibi

durum bu:
- yüksek testosteron yüzünden IBA'dan (International Boxing Association) ban yemis
- IBA baskani böyle sporcularin XY kromozomu oldugunu söylemis (spekülasyon sadece)
- IBA son yillarda verdigi kararlar yüzünden (Rusya'ya yakin bir teskilat) Olympiyatlar icin ban yemis ve IOC sporcunun katilmasina izin vermis

yani kadin olarak dogmus yüksek testosteronlu biri, trans vs diyenler lgbt ile sorunlari var veya twitter'da yanlis hesaplardan bilgi aliyorlar

sonuclara bakarsak o kadar süper bokscu da degil gibi ama avantajli oldugu belli, acikcasi cözümün ne olmasi gerektigini bilmiyorum

Tebrikler Kızlarımız. Harikaydınız. Ama en önce İlkin Aydın. Herkese cevabını ürettiği 10 sayıyla ve oynadığı oyunla vermiştir. Vargas zaten tarihin en iyisi olabilir. Ebrar, Hande, Zehra, Eda, Gizem hepsi iyiydi. Böyle devam. Sana özel tebrik İlkinim 🤍
InCollage_20240801_115340308.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt