Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.900
- 28.131
- 1.933
madem öyle 2028'deki kadın futbol takımımız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen fotograf cekilmislerdi. Maçlarda da çak yapıyorlar. Araya nifak tohumu atmayalım Berkan BeyBen İlkin'e karşı voleybolcularda da bir mesafe hissediyorum; özellikle Eda ve Vargas'dan. Vargas'ınkini anlayabilirim bir nebze Kübalı açıklamasından dolayı ama Eda'ya ne oluyorsa?
Fenerli birini tutmuyorum zatenCezayirli travesti karşısında Busenazın işi zor maalesef.
Trans değilmiş o sporcu, doğuştan genetik bir durumu varmış. Bence hiç alınmaması gerekiyordu ama karışık da bir konu.
Our bodies produce lactic acid in response to high-intensity activity, and lactic acid makes you tired and sore. Most people need a rest period to flush the lactic acid out of their muscles before they can perform again.
Researchers have found that Phelps produces half the lactic acid of his competitors. These low levels of lactic acid mean Phelps can recover quickly, which can be especially helpful when pushing through grueling training sessions.
Fenerli olduğunu bilmiyordum. O zaman tıravesti apla dövsün şikeciyi.Fenerli birini tutmuyorum zaten
Ts'de idi para için Fb'ye geçti ve bunu tam olimpiyat senesinde yaptı diye biliyorum yani 4-5 ay önce yaptı diye biliyorum.Fenerli olduğunu bilmiyordum. O zaman tıravesti apla dövsün şikeciyi.
Aga ezsin ozaman travestiler kralı bunu.Ts'de idi para için Fb'ye geçti ve bunu tam olimpiyat senesinde yaptı diye biliyorum yani 4-5 ay önce yaptı diye biliyorum.
tamda ilk turda elenme tipleri var

Travesti ne yav ?adam travesti. biyolojik olarak erkek; testesteron filan değil olay.
benim intersexten anladığım buTravesti ne yav ?
Bunlara intersex deniyor
Transların katılması yasak zaten yarışmaya
Xy kromozumlu ama pipisiz bunlar
Cezayirden trans olup olimpiyata katılacak kişiye 1000 tane madalya verirdim ben açıkcası![]()
Trans değilmiş o sporcu, doğuştan genetik bir durumu varmış. Bence hiç alınmaması gerekiyordu ama karışık da bir konu.
Fenerlilerin ağlaması için bir neden olduçocukluk fotoları çıktı harbiden bayanmış
ama fiziksel olarak hiç öyle durmuyor
normalde kg sikleti olur boksta ama bu kız baya uzun rakibinden nasıl aynı kilodalar merak ettim. italyan kız 1.72m karşısındaki rahat 1.80 var. google ve olimpiyat 1.78m yazıyorKadına yazık. Cezayirli kadına yani. Tek yumrukta kaçmış italyan çok canım yandı diye. Kıyamam. Düşünsene rakibi tek hamlede yeniyorsun ama sana trans diyip tipinle dalga geçiyorlar, üzücü.