Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları | 26 Temmuz - 11 Ağustos

madem öyle 2028'deki kadın futbol takımımız

1722534714394.webp

Ben İlkin'e karşı voleybolcularda da bir mesafe hissediyorum; özellikle Eda ve Vargas'dan. Vargas'ınkini anlayabilirim bir nebze Kübalı açıklamasından dolayı ama Eda'ya ne oluyorsa?
Gecen fotograf cekilmislerdi. Maçlarda da çak yapıyorlar. Araya nifak tohumu atmayalım Berkan Bey

KralÜye Metenin de dediği gibi fazla testolu erkeksi kadın atlet muhabbeti yeni bişey değil

İnternetteki yabancı aşırı sağ tiplemeler uğraş olsun diye böyle şeyleri kaşıyor. Bizdekiler de eksik kalmıyalım diye ha hu yapıyor.

Erkekken kadın olup kadınlarla yarışan üçkağıtçılar ayrı bu tip kadınlar ayrı. Amerikada bi tane yüzücü vardı erkekken 500. olup kadınlarla yarışınca şampiyon olan. Onun gibi örneklerle başlıyan furya yanlış biçimde bu gibi olaylara sıçratılıp sanki bir ongoing adaletsizlik varmış gibi bir şiarla politize ediliyor

Vatandaşlarımıza noluyor onu çözemedim bu arada. Türk diye abuk subuk ülkelerden adamlar yarıştırılırken bişey yok ama fi tarihinden beri olan bişeye yalandan hau. Ki bunlar bizim ülkemizde abes karşılanan şeyler değildi. Şimdikinden 10 kat güzel zmnlarda tvde bülent ersoyla huysuz virjin olurdu her akşam. Kimsenin de aile yapısı bilmemnesi bozulmadı. Yalandan outrage yaratan yabancı internet tiplemelerinin harladığı lüzümsüz diyaloglardan ibaret.

Trans değilmiş o sporcu, doğuştan genetik bir durumu varmış. Bence hiç alınmaması gerekiyordu ama karışık da bir konu.

Trans değilmiş o sporcu, doğuştan genetik bir durumu varmış. Bence hiç alınmaması gerekiyordu ama karışık da bir konu.

genetik avantaji varsa bence fazla yapilacak birsey yok, bu sporda ve olimpiyatlarda olan bir durum sonucta

mesela Michael Phelps icin de gecerliydi:

Our bodies produce lactic acid in response to high-intensity activity, and lactic acid makes you tired and sore. Most people need a rest period to flush the lactic acid out of their muscles before they can perform again.

Researchers have found that Phelps produces half the lactic acid of his competitors. These low levels of lactic acid mean Phelps can recover quickly, which can be especially helpful when pushing through grueling training sessions.

adam travesti. biyolojik olarak erkek; testesteron filan değil olay.
Travesti ne yav ?
Bunlara intersex deniyor
Transların katılması yasak zaten yarışmaya
Xy kromozumlu ama pipisiz bunlar
Cezayirden trans olup olimpiyata katılacak kişiye 1000 tane madalya verirdim ben açıkcası 😂😂

Kadına yazık. Cezayirli kadına yani. Tek yumrukta kaçmış italyan çok canım yandı diye. Kıyamam. Düşünsene rakibi tek hamlede yeniyorsun ama sana trans diyip tipinle dalga geçiyorlar, üzücü.

Kadına yazık. Cezayirli kadına yani. Tek yumrukta kaçmış italyan çok canım yandı diye. Kıyamam. Düşünsene rakibi tek hamlede yeniyorsun ama sana trans diyip tipinle dalga geçiyorlar, üzücü.
normalde kg sikleti olur boksta ama bu kız baya uzun rakibinden nasıl aynı kilodalar merak ettim. italyan kız 1.72m karşısındaki rahat 1.80 var. google ve olimpiyat 1.78m yazıyor

Geri
Üst Alt