Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.233
- 33.601
- 3.073
bu arada busenazın maçı 3 ağustos cumartesi günü. saati belli mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
normalde kg sikleti olur boksta ama bu kız baya uzun rakibinden nasıl aynı kilodalar merak ettim. italyan kız 1.72m karşısındaki rahat 1.80 var. google ve olimpiyat 1.78m yazıyor
18:05bu arada busenazın maçı 3 ağustos cumartesi günü. saati belli mi?
Sorun o değil ki. Kadın olarak doğmuş. Evet. Ama yüksek hormonal aktiviteler vücudunda bir anomali olduğunu söylüyor. Yüksek testosteron hormonu salgılayarak gücü, kuvveti, fiziki yapısı artık bir erkek ile eşdeğer.Olimpiyattaki işleyişi, kuralı bilmiyorum da gördüğüm kadarıyla boy/kilo farkıyla öyle göze batan bir şey yok. 1.05 ve 1.49 durdurup baktım, İtalyan da gayet uzun duruyor. Siklet olarak denkler.
Zaten kadına, erkeğe benzediği için yükleniliyor, trans olayı da gerçek değilmiş, kadın olarak doğduysa yarışmasında ne sakınca olabilir ki.
Şu noktaya varabilmek için insanın kendi kararlarını düşünerek verebilmesi gerekiyorKralÜye Metenin de dediği gibi fazla testolu erkeksi kadın atlet muhabbeti yeni bişey değil
İnternetteki yabancı aşırı sağ tiplemeler uğraş olsun diye böyle şeyleri kaşıyor. Bizdekiler de eksik kalmıyalım diye ha hu yapıyor.
Erkekken kadın olup kadınlarla yarışan üçkağıtçılar ayrı bu tip kadınlar ayrı. Amerikada bi tane yüzücü vardı erkekken 500. olup kadınlarla yarışınca şampiyon olan. Onun gibi örneklerle başlıyan furya yanlış biçimde bu gibi olaylara sıçratılıp sanki bir ongoing adaletsizlik varmış gibi bir şiarla politize ediliyor
Vatandaşlarımıza noluyor onu çözemedim bu arada. Türk diye abuk subuk ülkelerden adamlar yarıştırılırken bişey yok ama fi tarihinden beri olan bişeye yalandan hau. Ki bunlar bizim ülkemizde abes karşılanan şeyler değildi. Şimdikinden 10 kat güzel zmnlarda tvde bülent ersoyla huysuz virjin olurdu her akşam. Kimsenin de aile yapısı bilmemnesi bozulmadı. Yalandan outrage yaratan yabancı internet tiplemelerinin harladığı lüzümsüz diyaloglardan ibaret.
Bu mantıkla bazı basketçiler de hayvan gibi zıplıyor, haksızlık, bu kategoride yarışmaması lazım diye uzatılabilir bu meseleKadının vücudundaki anomali nedeni ile bu kategoride yarışmaması lazım.
Bu mantıkla bazı basketçiler de hayvan gibi zıplıyor, haksızlık, bu kategoride yarışmaması lazım diye uzatılabilir bu mesele
Olmaz, bu kadın bir yerde mücadele edecek, genetik avantajı varsa var o zaman boyun eğeceksin rakibine. Bu ne böyle çirkef bir karalama kampanyası. Sanki hile yapmış hak gasp etmiş. Bam diye yumruğu indirip zırlatmış 1 cengaver var sadece ortada
Trans değilmiş o sporcu, doğuştan genetik bir durumu varmış. Bence hiç alınmaması gerekiyordu ama karışık da bir konu.
Öyle karilar var ne yazikkiErkek bu koltuk altından belli
tmm işte hormondan dolayıErkek bu koltuk altından belli