- 16 Haziran 2010
- 204.032
- 156.092
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takımı gönülden destekleyen var mı yav acaba.
Para ile başarı başarı degildir bana göre. Diğer bir deyişle para ile varolan takımlar. City, Chelsea gibi.
Tarihi olmayan takımları izlemekten hiç zevk almıyorum sahsen.
Bu takımların futbol piyasasının da ağzına sicmasi zaten ayrı konu.
City ve PSG direk arap sermayesi.
Chelsea konusu onlara göre başarı hikayesidir çünkü çok fazla yatırımcı böyle kulüp alıp batırdı. Liverpool'un yükselişi de mesela temelde parayla bağlantılı, hocaları çok iyi olsa da.
Bu konuda en iyi örnek Atletico zaten, öyle ahım şahm harcamayıp en başarılı kulüp onlar.
PSG konusu farklı ama, Neymar ve Mbappe ile piyasanın içine ettiler.
Al-sat dengesine bakılırsa Chelsea fitleşen bir kulüptür herhalde bu yıl bozdular bunu biraz. Üstüne marka değerini çok yükseltti takımın.Roman Abramovich'in Araplardan ne farki var yahu
O donem de o piyasayi mahvediyordu
+City ve PSG direk arap sermayesi.
Chelsea konusu onlara göre başarı hikayesidir çünkü çok fazla yatırımcı böyle kulüp alıp batırdı. Liverpool'un yükselişi de mesela temelde parayla bağlantılı, hocaları çok iyi olsa da.
Bu konuda en iyi örnek Atletico zaten, öyle ahım şahm harcamayıp en başarılı kulüp onlar.
PSG konusu farklı ama, Neymar ve Mbappe ile piyasanın içine ettiler.
Bu takımı gönülden destekleyen var mı yav acaba.
Para ile başarı başarı degildir bana göre. Diğer bir deyişle para ile varolan takımlar. City, Chelsea gibi.
Tarihi olmayan takımları izlemekten hiç zevk almıyorum sahsen.
Bu takımların futbol piyasasının da ağzına sicmasi zaten ayrı konu.