Parliament 7 Lira Oldu

rbcj2.gif

Sıgara bi uyusdurucudur

Sadece toplumsal acıdan onaylandı icin bu gercek degismez

Ulan 500 tl yapsalarda kurtulsak

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dışarda farkettim herkesin dilinde bu, gündem olmuş resmen. İçmediğimiz için bi bilgimiz yok. :)

Valla kacak sigara icmem dedim bosuna ugrasma kanka dedim zorla icirdi bana gauloises .. simdi marlboro getirsen degismem. 10 numara bi sigara. .

Güzel oldu. Camel düştüğünden beri herkesin elinde Camel. Büfelerin rafları bomboş.

Birde üstüne camel içerek yaptığım karizma sıradanlaşmaya yüz tutmuştu.

O değilde Gitanes bulamıyorum. Gençken içmiştim bir ara ama sonra bi daha bulamadım...

Daha doğrusu İstanbul'a gittiğimde aldığım ve vitrine koyduğum Gitanes'ı bizim valide misafirlere ikram edip adam öldürmeye teşebbüsün kıyısından dönene dek içmiştim. :redface:

Sonra bi daha içmedim.

SON DAKİKA Simdi arkasima sordum henuz degil ama olaBİLİRMİS kaynagim saglam basligi degiselim

Olay suymus camel 100uncu yil diye dusurmus parlement fln da camel yukseltmez ise bizde dusuruz demis

Bakkala sordum yok öyle bısey dedı daha yenı 10 dan aldık fln dedi

Camel ci olarak 1 karton zulaladım. Gerisi kaç para olursa olsun. :)

Cameli 4 sene içmiş biri olarak dün tekrar alayım bari dedim yıllar sonra maltepe gibi geldi çok kötü çok

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

fiyatları düştü diye sevinmeyelim sağlık elden gittikten sonra dünya kadar malın mülkün olsa ne yazar... içki,kumar,sigara boşverin bunları ben kurtuldum...

fiyatları düştü diye sevinmeyelim sağlık elden gittikten sonra dünya kadar malın mülkün olsa ne yazar... içki,kumar,sigara boşverin bunları ben kurtuldum...

Çok şükür sigara dışında kötü alışkanlığım yok. Zamanında iyi bir rakı içicisiydim. Ama mide kanaması geçirince bıraktım alkolü. Kumar desen yanına bile yaklaşmam.

Şu zıkkım sigarayı bir türlü bırakamadım gitti. Her yolu denedim ama olmadı. Bir de sıkıntılar üst üste gelince bırakılmıyor.

Geri
Üst Alt