Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
Allahtan yekta kumanova cezalı, yoksa ateşe verirdi buraları![]()
Kesin. :happy:
sigara konusunda din muhabbeti![]()
Cidden ya, buraya nasıl getirdim acaba konuyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahtan yekta kumanova cezalı, yoksa ateşe verirdi buraları![]()
la ne güzel iste.forum sayemizde reyting yapiyor...![]()
serbaya takılıyorum ya,ateşin üstüne benzin dökmeyi seven bir arkadaş kendisi:redface:
7 tl değil 70 tl olsa bile az
içmeyin kodumunun cigarasını
serbaya takılıyorum ya,ateşin üstüne benzin dökmeyi seven bir arkadaş kendisi:redface:
Yanacaksa tam yansın, yarım iş yapmam ben.Tartışmayı severim ya, o yüzden konuları kestirip atamıyorum.
![]()

Kahkaha attım la :happy:
la adam sana "sopalarim seni" diyor,sende laf söyleyecegine kahkaha atiyorsun..seni müdafaa etmem artik..serkan hakliymis!!!
la adam sana "sopalarim seni" diyor,sende laf söyleyecegine kahkaha atiyorsun..seni müdafaa etmem artik..serkan hakliymis!!!
:cool: serbay böyle değildi daha önce elimde kaseti var ondan birşey demiyor
Serkan yaptı beni böyle.2 cümle yazamaz oldum, devamlı tehditler filan. İfşa edecekmiş.
![]()
sigara içmiyorum hem sağlık olarak hem maddi olarak kazanıyorum sizlerede şiddetle tavsiye ederim.
Aslında bir kazanç söz konusu değil,sağlık ve maddi anlamda kendine zarar vermiyorsun demek daha doğru olur. Bu mesajı niye yazdığımı da bilmiyorum açıkçası, serkan-serbay ve gökhan arasında ki muhabbet beni benden aldı.