Parliament 7 Lira Oldu

Elbette bana ne ama keşke 85 lira olsa da millet sağlığından olmasa , bir insan bile bile nasıl kendini zehirler aklım almıyor. Bakın 5 6 ay önce yaşanan bir olayı anlatayım, aklınızda bulunsun. 3 kişinin yerinden oynatamadığı içi tuğlalarla kaplı demir döküm sobasını tek başına sırtına alıp 5. kata merdivenle çıkaran amcam 1 ay içinde sigaradan dolayı iskelete döndü, hastaneye yattıktan 3 gün sonra da kaybettik. Geride 4 çocuk ve paramparça bir aile. Artık durumu anladığında zaten öleceğim işte ver bari içeyim rahat rahat demiş yengeme. Hatta vasiyet olarak da mezarıma 3 paket sigara bırakın ziyarete gelen arkadaşlarım içsin dedi. Böyle pislik bir şey işte çok ciddiyim hatta son anlarında sayıklarken bile yatağın oraya sigara düştü onu alın yanmasın hastane diyordu Sigara diye diye gitti resmen .Tiryakiyiz, bırakamıyoruz diye de bir şey olduğunu zannetmiyorum, annem babam yıllarca içti ve ikisi de aynı gün durduk yere bıraktı yani bu kadar adam bırakabildiyse öyle pek zor iş olmasa gerek .Neyse gereksiz şeyler yazdım kusura bakmayın , bu indirim sevincinizi bölmeden ayrılıyorum zaten.

Elbette bana ne ama keşke 85 lira olsa da millet sağlığından olmasa , bir insan bile bile nasıl kendini zehirler aklım almıyor. Bakın 5 6 ay önce yaşanan bir olayı anlatayım, aklınızda bulunsun. 3 kişinin yerinden oynatamadığı içi tuğlalarla kaplı demir döküm sobasını tek başına sırtına alıp 5. kata merdivenle çıkaran amcam 1 ay içinde sigaradan dolayı iskelete döndü, hastaneye yattıktan 3 gün sonra da kaybettik. Geride 4 çocuk ve paramparça bir aile. Artık durumu anladığında zaten öleceğim işte ver bari içeyim rahat rahat demiş yengeme. Hatta vasiyet olarak da mezarıma 3 paket sigara bırakın ziyarete gelen arkadaşlarım içsin dedi. Böyle pislik bir şey işte çok ciddiyim hatta son anlarında sayıklarken bile yatağın oraya sigara düştü onu alın yanmasın hastane diyordu Sigara diye diye gitti resmen .Tiryakiyiz, bırakamıyoruz diye de bir şey olduğunu zannetmiyorum, annem babam yıllarca içti ve ikisi de aynı gün durduk yere bıraktı yani bu kadar adam bırakabildiyse öyle pek zor iş olmasa gerek .Neyse gereksiz şeyler yazdım kusura bakmayın , bu indirim sevincinizi bölmeden ayrılıyorum zaten.

basin sagolsun kardes..

cagimizin en kötü hastaligi stres,depresyondur..bu lanet olasi pislik zaten bütün hastaliklari tetikliyor..misal stresli olup iki bira icmek ile neseli olup iki bira icmenin arasinda daglar kadar fark var..ondan sadece icki veya sigaraya baglamamak lazim..misal benim dedem 87 yasinda ve halen günde ik pakete yakin sigara iciyor ve turp gibi masallah..tabii bu sigaranin iyi oldugu anlamina gelmiyor...

Ulan bizim kent slim hala 9 liradır..Normalin yarısı kadar sigara içiyorum fiyatı daha pahalı ne biçim iş anlamadım..Parlıamente dönesim geldi..

Camel'de 6,5 olmuş, içki fiyatlarıda düşşe çok iyi olacak.

Paliament ve Marlboro'nun fiyat düşürmesi güzel oldu. Camel'ı rahat bırakırlar böylece bulabiliriz.

Bende göremedim ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

düşürsünler arkadaş..

zamlardan sonra millet kaçak sigaraya yüklendi

paralar teröristlere gidiyor

murattı içiyorsan içme kardeşim ben 1-1.5 sene içtim tiksindim sonra midemi bulandırıyor murattı

Muratti rosso içiyorum ilk çıktığından beri ve bende ne öksürük nede miğde bulantısı oluyor ama başkasigara içtiğimde öksürmeye başlıyorum. Galiba insandan insana değişiriyor dediklerin renktaş

Düşmez. Zannetmiyorum. Bu arada Camelde hayatının reklamını yaptı burda.:D

★SⅢ Tapatalk★

sıkıntı var, bu konulara girmek pek olmadı sanki :)))

Geri
Üst Alt