Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.216
- 10.439
- 2.413
iyimi yaptilar kötü mi yaptilar bilemedim, ultraslan o eski günlerinden cok uzakta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benden fazla yasıcan Atakan ben paylascaktim şimdi.
Anderlecht macinda sirplar taraftarimiza saldiracak, buraya yaziyorum sonra yok efendim saldirma supriz oldu felan demeyin.
twitterda dönen muhabbet içerdeki olympiakos maçına sırpların da yunanlılarla geleceği,bunlar neyi amaçlıyor..ayrıca sırbistandaki bi kaç kişinin sırf Türk olduğu için dövüldüğü haberleri geliyor ... olympiakos tarftarları bir pankart açmış bunlar kendilerini ne sanıyor ???
![]()
twitterda dönen muhabbet içerdeki olympiakos maçına sırpların da yunanlılarla geleceği,bunlar neyi amaçlıyor..ayrıca sırbistandaki bi kaç kişinin sırf Türk olduğu için dövüldüğü haberleri geliyor ... olympiakos tarftarları bir pankart açmış bunlar kendilerini ne sanıyor ???
![]()
![]()
1000 kadar Sırp, çetnik işaretleri ve Markoİvkoviç fotoğrafları ile Türkiye Büyükelçiliği önünde..Delilik ediyorlar.
Çok tehlikeli gruplar bunlar, yakinda çetnik isareti filan yaparlar.