Partizan Taraftarı Ultraslan Pankartı Yaktı

olaya spartak moskova taraftarları da dahil oldu yanan Türk bayrağı resimleri paylaşmaya başladılar üçlü tamamlandı böylece(kızılyıldız-olimpiakos-spartak moskova)

Şüphesiz ki bıçak kullanmasalar İngilizler de Sırplar da rahatlıkla döver bizim süt oğlanları.

Aynısını biz de yapardık. Her şartta kendimizi haklı gösterme çabalarını bırakalım. Adamların bir vatandaşı öldürüldü burada. Suçlu biziz ya da değiliz onları ırgalamaz. Türkiye'de bir taraftar öldürüldü ve bu bizimle yaptıkları maç kapsamında yaşandı. Ne yapmalarını bekliyordunuz ?
Dortmund maçında meşale ses bombası atanlardan biri ölseydi beni kesinlikle ırgılamazdı.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunların Türk düşmanlığı şimdi değil taaa Osmanlı'dan itibaren başlıyor. 500 yıl boyunca Türk egemenliği altında yaşadılar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen her mini etek giyene "bu bana verecek" diye mi bakıyorsun biji cund? böyle aptal şeylerle laf sokmaya çalışma git başkasına yap trollüklerini

biraz beyninin randimanini yukselt, ne dedigimi anlamayip sana soyledigimin aynisini bana yoneltmissin. msj yazarken artik iq seviyenizi test edip yazicam cunku anlamayip aptal saptal seyler yazip ustune bana troll diyosunuz

twıtterda face de bazı fenerlı rum tohumları normal olarak slav halkının yanında yer almıs

biraz beyninin randimanini yukselt, ne dedigimi anlamayip sana soyledigimin aynisini bana yoneltmissin. msj yazarken artik iq seviyenizi test edip yazicam cunku anlamayip aptal saptal seyler yazip ustune bana troll diyosunuz

abicim mal mısın bir de anlamayıp senin yazdığını tekrar yazmışım gibi konuşuyorsun? dur beyninin randımanı yeterli gelmedi herhalde açıklayayım. ilk başta ne demişim, olay çıkarmak yerine adam gibi takımlarını desteklemeye gelseler böyle olaylar yaşanmazdı değil mi. sen buraya kavga çıkarmaya gelirsen sonuçlarına da katlanırsın. sakın ama onlar kimseyi öldürmedi bizimkiler öldürdü diye saçmalama. mini etek konusuna gelelim, sanırım mini eteği kışkırtma aracı olarak görüyorsun. benim orada yazdığım şey (hani senin anlamadığın) "mini etek giymek kışkırtmak değildir" idi. ben alıntı yaptığın mesajda kışkırtmaktan bahsettim, yani benim yazdığımla da alakası yoktu yazdığının. önce alıntı yapacağın mesajları anla, sonra trollük yapmaya çalış ki böyle rezil olma anladın mı

abicim mal mısın bir de anlamayıp senin yazdığını tekrar yazmışım gibi konuşuyorsun? dur beyninin randımanı yeterli gelmedi herhalde açıklayayım. ilk başta ne demişim, olay çıkarmak yerine adam gibi takımlarını desteklemeye gelseler böyle olaylar yaşanmazdı değil mi. sen buraya kavga çıkarmaya gelirsen sonuçlarına da katlanırsın. sakın ama onlar kimseyi öldürmedi bizimkiler öldürdü diye saçmalama. mini etek konusuna gelelim, sanırım mini eteği kışkırtma aracı olarak görüyorsun. benim orada yazdığım şey (hani senin anlamadığın) "mini etek giymek kışkırtmak değildir" idi. ben alıntı yaptığın mesajda kışkırtmaktan bahsettim, yani benim yazdığımla da alakası yoktu yazdığının. önce alıntı yapacağın mesajları anla, sonra trollük yapmaya çalış ki böyle rezil olma anladın mı

olay cikarmaya gelmenin bicaklanmayi justify ettigini dusundugun icin sana mini etek benzetmesi yaparak mini etek giyen bir kadina tecavuz edilmesinde kadini da suclu bulan mentaliteyle benzesen bir sey soyledigini ima etmeye calismistim ama malesef beynini iskalayip baska bir tarafa gitmis
ayrica olay cikarmaya gelmeleriyle bicaklanmalarinin arasinda bir bag yok. bicaklanma tamamen karambol olmasini firsat bilen bir psikopatin karsisindaki sirp diye bicagi saplamasi. leedslilerle olan gibi
anlamayacaksan cvp vermene gerek yok

Sosyal medyada ortaya atılan iddia, büyük ses getirdi
– Kızılyıldızlılar, bıçaklanıp öldürülen Ivkoviç için 18 Aralık’ta Olympiakoslular ile İstanbul’a gelmeyi planlıyor.
Fenerbahçe veya Anadolu Efes, Euroleague’de tur atlarsa Kızıl Yıldız’la bir sonraki grupta eşleşme ihtimali var.
– Ivkoviç’i anma töreninde rahip, “Marko ortodoksluk için şehit oldu, artık yeni bir Miloş Obiliç’imiz var” dedi.

Ilk bastan belliydi, olay ne spor nede Galatasaray ile alakali, sirplarin istanbula gelip olay cikarmasi tamamen eziklik duygularidir. Yüzyillarca bizim kölemiz oldular, karilari kizlari Atalarimizin ganimeti oldu onun kuyruk acilari var heriflerde. Bizim hümanist, sevgi pitirciklarida halen olayin uA ile bir alakasi oldugunu sanmasida ayri bir komedi.

olay cikarmaya gelmenin bicaklanmayi justify ettigini dusundugun icin sana mini etek benzetmesi yaparak mini etek giyen bir kadina tecavuz edilmesinde kadini da suclu bulan mentaliteyle benzesen bir sey soyledigini ima etmeye calismistim ama malesef beynini iskalayip baska bir tarafa gitmis
ayrica olay cikarmaya gelmeleriyle bicaklanmalarinin arasinda bir bag yok. bicaklanma tamamen karambol olmasini firsat bilen bir psikopatin karsisindaki sirp diye bicagi saplamasi. leedslilerle olan gibi
anlamayacaksan cvp vermene gerek yok

sen olay çıkaracaksan sonuçlarını göze alarak çıkarırsın bu kadar basit, hele hele deplasmana gidiyorsan. bunun sonucunda ya sen bıçaklanırsın, ya psikopatın biri denk gelir iki el kafana sıkar ya da 5 kişi birinizi kıstırıp doğduğuna pişman eder hepsi aynı. sen karşındakine yapmazsan karşındaki affetmez yani onlar bıçaklanmasa bizden biri bıçaklanırdı emin ol. her türlü kavgada her şey olabilir adı üstünde kavga. boks, karete gibi spor dalı değil. yani olay çıkarmalarıyla bıçaklanmaları arasında çok bağ var, kavga etmek yerine adam gibi takımlarını desteklemeye gelselerdi bunların hiç biri olmazdı sonuç yine aynı.

sen olay çıkaracaksan sonuçlarını göze alarak çıkarırsın bu kadar basit, hele hele deplasmana gidiyorsan. bunun sonucunda ya sen bıçaklanırsın, ya psikopatın biri denk gelir iki el kafana sıkar ya da 5 kişi birinizi kıstırıp doğduğuna pişman eder hepsi aynı. sen karşındakine yapmazsan karşındaki affetmez yani onlar bıçaklanmasa bizden biri bıçaklanırdı emin ol. her türlü kavgada her şey olabilir adı üstünde kavga. boks, karete gibi spor dalı değil. yani olay çıkarmalarıyla bıçaklanmaları arasında çok bağ var, kavga etmek yerine adam gibi takımlarını desteklemeye gelselerdi bunların hiç biri olmazdı sonuç yine aynı.

ewt gelmeseler adam olmeyecekti bu dogru
neden geldiler? sirp yetkilinin aciklamasina gore giseden bilet alinabilecegi soylenmis onun icin gelmis olabilirler
olay cikardilar mi? ewt ama kimsede herhangi bir weapon gozukmuyor zaten boyle bir durum olsa emniyet orayi gaza bogardi ya da daha sert mudahele ederdi. yani holiganlarin kimseye hayati tehlike olusturdugu soylenemez
bicaklanmanin olay cikmasiyla alakasi? YOK, eger mesru mudafa olarak bicaklandiysa birsey diyemem, kamera kayidi da yok o yuzden bu ancak adli surecte ortaya cikabilir. yani fbli burak yildirim adli taraftarin oldurulmesindeki gibi bir adama saldiran bir grup insan olayi varsa ve kendini savunma/tirsma aninda bicaklanma varsa anlarim
onun disinda psikopatin birinin olayi firsat bilip boyle birsey yapmis olma ihtimali yuksek duruyor ve dedigim gibi adamlarin ortaliga tas mas atmalari, mesale yakmalari falan ile bicaklanma bagdastirilamaz. adamlari doversin hastanelik edersin o bagdasir ama ortada bir weapon yokken sadece hirlasan iki grup varken boyle birsey oluyorsa o zaman biraz mantikli dusunup ne oldugunu cozmeniz gerekir

Geri
Üst Alt