Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
Konvoylarla sırbistana girelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bıcağı kim kullanmış acaba. Olayı, açıklamaları takip bile etmeden yazmak çok hoş dimi?Şüphesiz ki bıçak kullanmasalar İngilizler de Sırplar da rahatlıkla döver bizim süt oğlanları.
Bıcağı kim kullanmış acaba. Olayı, açıklamaları takip bile etmeden yazmak çok hoş dimi?
Dortmund maçında meşale ses bombası atanlardan biri ölseydi beni kesinlikle ırgılamazdı.Aynısını biz de yapardık. Her şartta kendimizi haklı gösterme çabalarını bırakalım. Adamların bir vatandaşı öldürüldü burada. Suçlu biziz ya da değiliz onları ırgalamaz. Türkiye'de bir taraftar öldürüldü ve bu bizimle yaptıkları maç kapsamında yaşandı. Ne yapmalarını bekliyordunuz ?
Reisi göreve çağırıyoruz.
Reis artik emekli, coluk cocuk sahibi, hayatini düzene sokmus. Oysaki zamaninda cenesi ile adam dogradigi iddia edliyordu.
Cimbom Old Boy 2 - 2013 ( TekYurek.com ) - YouTube
Aynen bir ara öle işleri bıraktığını açiklamişti.Mini etek giyene tecavuz caizdir ozaman sizin mantiginizdan bunu cikarabiliriz diye tahmin ediyorum prof uygar
sen her mini etek giyene "bu bana verecek" diye mi bakıyorsun biji cund? böyle aptal şeylerle laf sokmaya çalışma git başkasına yap trollüklerini
biraz beyninin randimanini yukselt, ne dedigimi anlamayip sana soyledigimin aynisini bana yoneltmissin. msj yazarken artik iq seviyenizi test edip yazicam cunku anlamayip aptal saptal seyler yazip ustune bana troll diyosunuz
abicim mal mısın bir de anlamayıp senin yazdığını tekrar yazmışım gibi konuşuyorsun? dur beyninin randımanı yeterli gelmedi herhalde açıklayayım. ilk başta ne demişim, olay çıkarmak yerine adam gibi takımlarını desteklemeye gelseler böyle olaylar yaşanmazdı değil mi. sen buraya kavga çıkarmaya gelirsen sonuçlarına da katlanırsın. sakın ama onlar kimseyi öldürmedi bizimkiler öldürdü diye saçmalama. mini etek konusuna gelelim, sanırım mini eteği kışkırtma aracı olarak görüyorsun. benim orada yazdığım şey (hani senin anlamadığın) "mini etek giymek kışkırtmak değildir" idi. ben alıntı yaptığın mesajda kışkırtmaktan bahsettim, yani benim yazdığımla da alakası yoktu yazdığının. önce alıntı yapacağın mesajları anla, sonra trollük yapmaya çalış ki böyle rezil olma anladın mı
Sosyal medyada ortaya atılan iddia, büyük ses getirdi
– Kızılyıldızlılar, bıçaklanıp öldürülen Ivkoviç için 18 Aralık’ta Olympiakoslular ile İstanbul’a gelmeyi planlıyor.
– Fenerbahçe veya Anadolu Efes, Euroleague’de tur atlarsa Kızıl Yıldız’la bir sonraki grupta eşleşme ihtimali var.
– Ivkoviç’i anma töreninde rahip, “Marko ortodoksluk için şehit oldu, artık yeni bir Miloş Obiliç’imiz var” dedi.
olay cikarmaya gelmenin bicaklanmayi justify ettigini dusundugun icin sana mini etek benzetmesi yaparak mini etek giyen bir kadina tecavuz edilmesinde kadini da suclu bulan mentaliteyle benzesen bir sey soyledigini ima etmeye calismistim ama malesef beynini iskalayip baska bir tarafa gitmis
ayrica olay cikarmaya gelmeleriyle bicaklanmalarinin arasinda bir bag yok. bicaklanma tamamen karambol olmasini firsat bilen bir psikopatin karsisindaki sirp diye bicagi saplamasi. leedslilerle olan gibi
anlamayacaksan cvp vermene gerek yok
sen olay çıkaracaksan sonuçlarını göze alarak çıkarırsın bu kadar basit, hele hele deplasmana gidiyorsan. bunun sonucunda ya sen bıçaklanırsın, ya psikopatın biri denk gelir iki el kafana sıkar ya da 5 kişi birinizi kıstırıp doğduğuna pişman eder hepsi aynı. sen karşındakine yapmazsan karşındaki affetmez yani onlar bıçaklanmasa bizden biri bıçaklanırdı emin ol. her türlü kavgada her şey olabilir adı üstünde kavga. boks, karete gibi spor dalı değil. yani olay çıkarmalarıyla bıçaklanmaları arasında çok bağ var, kavga etmek yerine adam gibi takımlarını desteklemeye gelselerdi bunların hiç biri olmazdı sonuç yine aynı.