Partizan Taraftarı Ultraslan Pankartı Yaktı

iyimi yaptilar kötü mi yaptilar bilemedim, ultraslan o eski günlerinden cok uzakta.

Reisi göreve çağırıyoruz.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1416768512300.webp
    uploadfromtaptalk1416768512300.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 78
iyi yapmışlar ne demek? bunun uA ile ilgisi yok iş savaşa doğru gidiyor resmen iş ciddileşmeye başladı.

Anderlecht macinda sirplar taraftarimiza saldiracak, buraya yaziyorum sonra yok efendim saldirma supriz oldu felan demeyin.

twitterda dönen muhabbet içerdeki olympiakos maçına sırpların da yunanlılarla geleceği,bunlar neyi amaçlıyor..ayrıca sırbistandaki bi kaç kişinin sırf Türk olduğu için dövüldüğü haberleri geliyor ... olympiakos tarftarları bir pankart açmış bunlar kendilerini ne sanıyor ???

B3FbXJ-IgAAqXtq.jpg

Son düzenleme:
Bizim hocayı bu sırpların eline mi versek napsak yoksa başka türlü kurtulamıcaz bu italyandan. Düşünüyorum da partizanda filan olsa bizim hoca bu hocayı delik deşik etmişlerdi bu sonuçlardan sonra

twitterda dönen muhabbet içerdeki olympiakos maçına sırpların da yunanlılarla geleceği,bunlar neyi amaçlıyor..ayrıca sırbistandaki bi kaç kişinin sırf Türk olduğu için dövüldüğü haberleri geliyor ... olympiakos tarftarları bir pankart açmış bunlar kendilerini ne sanıyor ???

B3FbXJ-IgAAqXtq.jpg

Kardes takim.

Beraber olmeye geliyorlar gerizekalilar.

Şu mevzu ciddiye binmesin başka bir şey istemiyorum. Alakamız olmayan bir olaydan ötürü şu gerizekalılarla daha fazla muhatap olmayalım.

B3FbXJ-IgAAqXtq.jpg

Bazi yunan ve sirp takimlari birbirlerini kardes olarak görüyor (din dolayisiyla).

Bunlar bu konuyu cok abartir, benden demesi. Umarim olay fazla büymez ...

Iyi yapmis diyenler neyin kafasinda? Orda galatasarayimizin renkleri var

B3FbXJ-IgAAqXtq.jpg
"KİM ELİNİ DAHA ÇABUK TUTACAK..."
Sırp taraftarlar, açtığı pankartta "Kim elini daha çabuk tutacak, ilk Türk kanını kim akıtacak" ifadelerine yer verdi.

Crvena Zvezda facebook sayfasında nasıl faşistleştiklerini görseniz dudağınız uçuklar.
Yunanlar da hemen adamları gazlamışlar.
Türk kanı akıtmaktan söz eden bir sürü mesaj var.

Hiç kendilerinde suç bulmuyorlar.
Bir ülkeye girip orada ki insanlara saldırıyorlar.
Böyle holiganlardan arındırılması lazım sporun.

Bu adamlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.
Ben Marko'nun ölmesine üzüldüm ama bu olayın yaşanmasında buraya gelen Sırp taraftarların payı çok yüksek.
Biraz da suçu kendilerinde aramayı deneseler güzel olacak.

Ayrıca polisimiz de bu holiganlarla Galatasaray taraftarını nasıl karşı karşıya getirdi orası da ilginç.
Polis ne yapıp edip holiganları uzak tutmak zorundaydı görevini layıkıyla yerine getiremediler Kızılyıldız maçında maalesef.

Delilik ediyorlar.

Çok tehlikeli gruplar bunlar, yakinda çetnik isareti filan yaparlar.
1000 kadar Sırp, çetnik işaretleri ve Markoİvkoviç fotoğrafları ile Türkiye Büyükelçiliği önünde..

78l6BW.jpg

Crvena Zvezda sayfalarında yunanlar ile beraber yazdıklarını görünce kanım dondu resmen.
Ruh hastası bunlar.

Polis teşkilatımız büyük hata yaptı bu holigan grupla taraftarı karşı karşıya getirerek.
Sert müdahale edip grupları karşı karşıya getirmemek için herşey yapılmalıydı.

Ultraslana bizden hariç kimse laf sokamaz ! Yakarsak biz yakarız

Çocuğun ölmesini tabiki istemezdik de amacınız ne olum sizin ölmeyi bayılmak mi saniyosunuz lan siz yunansaniz sırpsaniz bizde Türküz lan.

Ultraslan'ı severiz sevmeyiz ancak Galatasaray'ın taraftar gurubunun bayrağı yakılıyorsa ve bunlar hadlerini bu kadar aşıyorlarsa gerçekten aranıyolar

Birde Partizan taraftarı yapıyor bunu.. Galatasaraylı bir taraftar öldürülse Fenerbahçeli taraftarlar bunu yapsa.. O derece vahim durum aklı olan kuşlar dikkatli olsun partizan maçında :)

Olayın videosu izlendiği zaman Galatasaraylı taraftarlara doğru atılan meşaleler falan gözüküyor.
Askeri birlik gibi saldırıya geçiyorlar falan buna ne gerek var?
Amaç ne?

Fenerliler ve bjkliler Galatasaray düşmanlığı yapmak adına çakma hümanistlik moduna geçmişler.

25 yaşında bir insanın ölümüne sevinecek halimiz yok. Biz de üzüldük.Ama Sırp holiganlar kendilerinde de hata aramalılar.

Crvena Zvezda sayfasına bir insan hayatının herşeyden değerli olduğunu yazdım bir Galatasaray taraftarı olarak çok üzgün olduğumu belirttim.
Bir spor müsabakasının bu kadar abartılmasının gereksizliğinden bahsettim ama nafile adamlar kafayı taktı :D
Olayı büyütmek yerine her iki tarafında hatalarını gözden geçirmesi gerektiğini savundum
300-400 kişilik gruplarla başka bir ülkede rakip taraftara saldırmanın çok saçma birşey olduğunu ve holiganlık kavramının spordan arındırılması gerektiğini anlattım.

Söylemedikleri küfür kalmadı yapıcı bir mesaj atmama rağmen :)
Gerçekten bu tarz gruplar aşırı derecede ruh hastası

Son düzenleme:
Genç birisi ölmüş, yorumlara bakınız. Bu konuya yazanlar siz kimsiniz ? Neyi, kimi savunuyorsunuz ?

Geri
Üst Alt