Partizan Taraftarı Ultraslan Pankartı Yaktı

Olayın videosu izlendiği zaman Galatasaraylı taraftarlara doğru atılan meşaleler falan gözüküyor.
Askeri birlik gibi saldırıya geçiyorlar falan buna ne gerek var?
Amaç ne?

Fenerliler ve bjkliler Galatasaray düşmanlığı yapmak adına çakma hümanistlik moduna geçmişler.

25 yaşında bir insanın ölümüne sevinecek halimiz yok. Biz de üzüldük.Ama Sırp holiganlar kendilerinde de hata aramalılar.

Crvena Zvezda sayfasına bir insan hayatının herşeyden değerli olduğunu yazdım bir Galatasaray taraftarı olarak çok üzgün olduğumu belirttim.
Bir spor müsabakasının bu kadar abartılmasının gereksizliğinden bahsettim ama nafile adamlar kafayı taktı :D
Olayı büyütmek yerine her iki tarafında hatalarını gözden geçirmesi gerektiğini savundum
300-400 kişilik gruplarla başka bir ülkede rakip taraftara saldırmanın çok saçma birşey olduğunu ve holiganlık kavramının spordan arındırılması gerektiğini anlattım.

Söylemedikleri küfür kalmadı yapıcı bir mesaj atmama rağmen :)
Gerçekten bu tarz gruplar aşırı derecede ruh hastası
Kardeşim link atsana

Yalnız ultrAslanda boş bi grup değil yani. Gelirlerse net olarak Sırp ölü sayısı artar. Biliyoruz Leeds olaylarını

Türkiye´yi baska ülkelerle karistirmayin sümüklüler. Geldiniz buraya, diger ülkeler gibi tirsacagimizi mi sandiniz?

Geldiniz, artistlik yaptiniz, cevabinizi aldiniz, defolup gittiniz. Bu kadar basit. Hic entellik yapamayacagim simdi. Dua edin, 1 kisiyle sinirli kaldi.

Dünyanin en pis holiganlarindan birisiniz. Millet demiyorum yine. Her ülkede olay cikartirsiniz, kendinizi bi mok sanirsiniz.

Burasi Türkiye sümüklüler.

Videolarda ve İsmail Şenol ve Ergin Ataman'ın açıklamalarına bakılırsa ilk saldırıyı yapanların sırp holiganları olduğu çok açık.
Bir insanın ölmesi tabi ki üzücü bir durum ama bu eylemleri yapmaktaki amaçları ne onu anlamıyorum.
Çok masumlarmış gibi kendilerinde hiç kusur bulmuyorlar.

Bir insan hayatı spor müsabakasından daha önemli tabii ki ama Sırp holiganlar bu olayın en büyük suçlusu.
Rahat durup maç izlemeye gelmiş olsaydılar kimseye birşey olmazdı.

Son düzenleme:
Türkiye´yi baska ülkelerle karistirmayin sümüklüler. Geldiniz buraya, diger ülkeler gibi tirsacagimizi mi sandiniz?

Geldiniz, artistlik yaptiniz, cevabinizi aldiniz, defolup gittiniz. Bu kadar basit. Hic entellik yapamayacagim simdi. Dua edin, 1 kisiyle sinirli kaldi.

Dünyanin en pis holiganlarindan birisiniz. Millet demiyorum yine. Her ülkede olay cikartirsiniz, kendinizi bi mok sanirsiniz.

Burasi Türkiye sümüklüler.

Bu ülkeye adam gibi maçını izlemeye gelen hiç bir taraftar gurubu zarar görmemiştir, ama ne zaman sağa sola sataşmaya kalkan olur o zaman canları yanar hep adamlar savaşmaya geliyo

Adamlar sadece 50 tane bilet almis galiba sonra 300 kisi ile gelmisler, digerleri neden bilet almamis? Bunun nedeni varmi ?

Yalnız ultrAslanda boş bi grup değil yani. Gelirlerse net olarak Sırp ölü sayısı artar. Biliyoruz Leeds olaylarını
@familyPARTIZAN@UltrasGate7@delije_net
Partizan,Olympiakos,Kızılyıldız

Bu üç grup Olympiakos ile yapacağımız maç için beraber gelme kararı almış galiba böyle şeyler konuşuluyor twiterda.
Saçma sapan iş yapıyorlar.
Amaçları terör estirmek ardından karşılık verenler olursa hiç ağlamasınlar.

Birçok euroleague maçına gittim.
Hiç bir yabancı takım taraftarına daha önce kötü bir muamele olduğunu görmedim.
Ama bu adamlar resmen savaşmaya gelmiş.
Tek amaçları maç izlemek olsaydı bu üzücü olay asla yaşanmazdı bence.

Son düzenleme:
Bu ülkeye adam gibi maçını izlemeye gelen hiç bir taraftar gurubu zarar görmemiştir, ama ne zaman sağa sola sataşmaya kalkan olur o zaman canları yanar hep adamlar savaşmaya geliyo

Neden siyasi anlamda bu kadar tirstik, entellik yaptik, onu da anlamiyorum. Sirbistan kim ya?

Geldiler, artistlik yaptilar, taraftara saldiran da onlar, biri yamulunca özür dileyen niye biz oluyoruz? Kim onlar?

Müslüman düsmani serefsizler. Yaptiklari katliamlari unutmadik. Yemisim Sirbistan´i. Kim ülkemde artistlik yapiyorsa, PKK dahil, hepsinin kafasini kopartsinlar.

bunlar bir de ezeli rakibiymiş Kızılyıldız'ın. adamlar gelip olay çıkardılar, şimdi de hep beraber savaş çıkarmaya çalışıyorlar, siz "Ultraslan Selçuk'ı destekledi, iyi olmuş" diyorsunuz kendinize gelin

Adamlarin toplam 20bin takipcisi var twitterda bizim 900binden fazla var twitterde

Galatasaray taraftari - en az 25 milyon
Sirbistan halk - 7 milyon 250 bin
Yunanistan halk - 10 milyon

Yunan sirplari toplasan GS taraftari etmiyor....

Kimie savas actiklarinin farkinda bile degiller.

Neden siyasi anlamda bu kadar tirstik, entellik yaptik, onu da anlamiyorum. Sirbistan kim ya?

Geldiler, artistlik yaptilar, taraftara saldiran da onlar, biri yamulunca özür dileyen niye biz oluyoruz? Kim onlar?

Müslüman düsmani serefsizler. Yaptiklari katliamlari unutmadik. Yemisim Sirbistan´i. Kim ülkemde artistlik yapiyorsa, PKK dahil, hepsinin kafasini kopartsinlar.
Kesinlikle
Şimdide bir olacaklarmış yunan takımı taraftarı ile
Gene olay çıkartmaya gelecekler büyük ihtimal
Gene cevabı alıp gidicekler
Bunların anlamadığı birşey var
Herhangi bir ülkede bunları yapabilirsin,sağa sola sataşabilirsin onların insanları size bakar hiç birşey yapmazlar ancak bunu Türkiye'de yapamazsın adamın aklını alırlar, Türkler'de orada maç izlemeye gittikleri zaman efendi gibi izleyip dönerler ama bunların gittikleri her yer olay, daha başlarına gelecek çok olay var bunların.

Adamlarin toplam 20bin takipcisi var twitterda bizim 900binden fazla var twitterde

Galatasaray taraftari - en az 25 milyon
Sirbistan halk - 7 milyon 250 bin
Yunanistan halk - 10 milyon

Yunan sirplari toplasan GS taraftari etmiyor....

Kimie savas actiklarinin farkinda bile degiller.
25 m tamam da bunun kadını var , çocuğu var , yaşlısı var , eliti var. Hepsi tribün çocuğu değiller ya :)

su topu takımımızın 29 kasımda sırbistanda partizanla maçı var çok önemli güvenlik önlemleri alınmalı

Aynısını biz de yapardık. Her şartta kendimizi haklı gösterme çabalarını bırakalım. Adamların bir vatandaşı öldürüldü burada. Suçlu biziz ya da değiliz onları ırgalamaz. Türkiye'de bir taraftar öldürüldü ve bu bizimle yaptıkları maç kapsamında yaşandı. Ne yapmalarını bekliyordunuz ?

su topu takımımızın 29 kasımda sırbistanda partizanla maçı var çok önemli güvenlik önlemleri alınmalı
18 aralık günü de yurolig maçımız var Olympiakos ile ve bu maça Partizan,Olympiakos,Kızılyıldız taraftarları beraber gelme kararı almışlar.

Buraya gelirlerse bu sefer baya ölüm olur.

Buraya savaşmaya gelir gibi gelen Sırp holiganları saygıyı haketmiyor ama ölen kişiye üzüldüm.

Ayrıca bu ''Delije'' denen taraftar grubunun ''Bosna da Türk kanı içtik'' gibi bir tezahuratı varmış.
Bu adamlar gerçekten ruh hastası.

Hümanist olacağım diye bu holiganları savunup kendi insanımızı kötüleyen ve Galatasaray düşmanlığı yapmak için adamlara yalakalık yapan fbjk tayfasına selam olsun.

Bir kişi öldüyse ne olursa olsun tabii ki üzüleceğiz ama bu adamların geliş amaçları sakat bir kere savaşa gelmişler resmen.
Olayın karşılıklı dersler alarak kapatılması gereken yerde bir kaç grup birleşerek İstanbul'a öldürmeye geliyoruz demeleri çok salakça bir harekettir.

Bu iş gereksiz şekilde büyüyecek gibi akıllanmıyorlar çünkü.
Oly maçı için gereken önlemler alınsın da spor müsabakası yüzünden boşu boşuna başka insanlar ölmesin.

Son düzenleme:
Aynısını biz de yapardık. Her şartta kendimizi haklı gösterme çabalarını bırakalım. Adamların bir vatandaşı öldürüldü burada. Suçlu biziz ya da değiliz onları ırgalamaz. Türkiye'de bir taraftar öldürüldü ve bu bizimle yaptıkları maç kapsamında yaşandı. Ne yapmalarını bekliyordunuz ?

özeleştiri yapmalarını bekliyorduk. onlar buraya olay çıkarmaya değil de adam gibi takımlarını desteklemeye gelselerdi bunlar olmazdı

Geri
Üst Alt