Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Tamam var da sonuçta topyekün savaş yapmıyoruz![]()
olsun, savasa bile haziriz diyelimki adamlar tirsin. Biz bati avrupa taraftar gruplarina benzemeyiz, sirplardan korkmayiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam var da sonuçta topyekün savaş yapmıyoruz![]()
olsun, savasa bile haziriz diyelimki adamlar tirsin. Biz bati avrupa taraftar gruplarina benzemeyiz, sirplardan korkmayiz.
özeleştiri yapmalarını bekliyorduk. onlar buraya olay çıkarmaya değil de adam gibi takımlarını desteklemeye gelselerdi bunlar olmazdı
Aynısını biz de yapardık. Her şartta kendimizi haklı gösterme çabalarını bırakalım. Adamların bir vatandaşı öldürüldü burada. Suçlu biziz ya da değiliz onları ırgalamaz. Türkiye'de bir taraftar öldürüldü ve bu bizimle yaptıkları maç kapsamında yaşandı. Ne yapmalarını bekliyordunuz ?
Bir insanın hayatını kaybetmesi çok üzücü.Mini etek giyene tecavuz caizdir ozaman sizin mantiginizdan bunu cikarabiliriz diye tahmin ediyorum prof uygar
Bir insanın hayatını kaybetmesi çok üzücü.
Sadece Marko İvkoviç'e üzülüyorum yoksa ''delije'' grubunun saygı hakettiği falan yok.
Ruh hastalarından oluşan bir gruptan başka birşey değil.
Başka bir ülkeye gelip oraya savaşmaya giden asker gibi davranırsan karşılık verenler illa ki olur.
Durduk yerde millete saldırmasınlar o zaman karşılığında ne bekliyorlardı?
Marko'nun ölmesinde ki en büyük suçlu ''delije'' holiganları ve kendi suçlarını görmeyip Galatasaray taraftarını tek suçlu olarak görmek iki yüzlülüktür.
Rahat dursalardı kimse onlara birşey yapmazdı.
Daha önce bir sürü Euroleague maçı oynadık neden böyle birşey olmadı da Sırp holiganları İstanbula geldiğinde oldu?
İnsan gibi maçı izlemeye gelselerdi böyle bir olay asla yaşanmazdı.
Adamlar ''Bosna da Türk kanı içtik'' diye tezahürat yapacak ve böyle faşistlere karşı hümanist mi olacağız?
Örneğin buraya Union Olimpia taraftarları da gelmişti neden onlara karşı birşey yapılmadı?
Çünkü insan gibi maç izlemeye geldiler,izlediler ve gittiler.
Yaptıkları hareketin hatalı olduğunu anlamaları konusunda özeleştiri beklememiz doğal.
Tabii ki bu kimseye bir insanın canını alma hakkı vermiyor.
Oraya giden taraftarın ''bugün bir sırp öldüreyim bari'' düşüncesiyle gittiğini de sanmıyorum.
Olympiakos,Partizan,Kızılyıldız taraftarlarının ''türk öldürmeye gidiyoruz'' diye birleşerek, buraya gelirlerse ve karşılık görürlerse sen yine Galatasaray taraftarını suçlarsın.
Türk ve müslüman düşmanlığı beyninin derinlerine işlemiş çünkü
Adamların buraya gelme amaçları sakattı bir kere.
Dediğim gibi Marko İvkoviç'e üzüldüm boşu boşuna öldü.
Ama ''delije'' grubu hiç bir şekilde saygıyı haketmiyor ruh hastalarının bir araya gelmesinden oluşmuş bir grup.
R.İ.P Marko
Düzgün konuş.tamam sus sende konuda anca sen yazmışsın
Düzgün konuş.
Yazarken sana mı sorucam?
Forum kuralları dışına çıkmadığım sürece istediğim kadar mesaj yazarım.
Sana mı hesap vericem?
Tek suçları Sırp olmak değil holigan olmak.tek suclari sirp olmak ve zamaninda sirplarin bosnalilari oldurmesi gibi bir durum var ortada. Zaten videodaki yallah bismillah allahu ekber laflari bunu destekliyor. dedigin gibi Rip
buna katilmak mumkun degil cunku yapayanlis bisey. Birini sirtindan bicaklamak icin cok extrem bir durum olmasi lazim ki oyle birsey yok ortada. Maca biletsiz gelen sirplarin mesale yakip taskinlik yapmalariyla adamin bicaklanmasi cok farkli klasmanda olaylar ve ikisinin birbiriyle alakasi yok. O zaman dortmundda oraya buraya mesale atan Gs taraftari da bicaklansa bicaklayan kadar suclu olacaktiBen bu ölümü asla savunmuyorum sadece sırp holiganların en az öldüren kişi kadar sorumlu olduğunu söylüyorum.
Bahane üretmiyoruz.buna katilmak mumkun degil cunku yapayanlis bisey. Birini sirtindan bicaklamak icin cok extrem bir durum olmasi lazim ki oyle birsey yok ortada. Maca biletsiz gelen sirplarin mesale yakip taskinlik yapmalariyla adamin bicaklanmasi cok farkli klasmanda olaylar ve ikisinin birbiriyle alakasi yok. O zaman dortmundda oraya buraya mesale atan Gs taraftari da bicaklansa bicaklayan kadar suclu olacakti
biraz mantikli dusunerek konuya devam edelim. Bu konuda bias olmaz neyse ne. Leedslileri bicaklayan mentalite yine can aldi ve hala bahane uretiyonuz. Ayip imo