- 15 Aralık 2008
- 6.673
- 748
- 1.878
Böyle diyen birinin üstüne Cem Ceminay'daki Emlakçı Metin'i salmak lazım 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece e-bilet gecerli olacak, Passolig kartina sahip olmaya gerek yok daha..
Peki e-biletleri nereye yükleyecekler??
Mahkeme tedbir koyuyor ama TFF "mahkeme kararini tanimiyorum" diyor bir de "anayasaya aykiri bir karar" diyor.
Komediye gelllll![]()
Mahkeme tedbir koyuyor ama TFF "mahkeme kararini tanimiyorum" diyor bir de "anayasaya aykiri bir karar" diyor.
Komediye gelllll![]()
beyler bir sorum olucak şimdi sezon öncesi olacak olan süper kupa maçına gitmek istesem passolig çıkarmak zorundamıyım bide hangi kart tipi daha faydalı olur?
beyler bir sorum olucak şimdi sezon öncesi olacak olan süper kupa maçına gitmek istesem passolig çıkarmak zorundamıyım bide hangi kart tipi daha faydalı olur?
passolig ile ilgili pek haber okumadım hocam karşıydım çünkü ben manisalıyım maç manisada olunca mecburiyetten sordum eyvallahpassolig durduruldu, haberlere bak arada siradaHep playstation oynama :smiley_simmons: