- 29 Şubat 2012
- 13.438
- 1.310
- 1.468
Ben denizli de yasiyorum. Bir gün arenaya maç izlemek için gelmek istesem gelemeyeceğim. Bu uygulama kapsamında sonuç bu oluyor değil mi?
Tapatalk
Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben denizli de yasiyorum. Bir gün arenaya maç izlemek için gelmek istesem gelemeyeceğim. Bu uygulama kapsamında sonuç bu oluyor değil mi?
Tapatalk
Hem evet hem hayır, eğer ki ben passolig kartı almam uğraşamam dersen gelemeyeceksin, passolig alırım dersen gelebileceksin...
Ben alırım muhtemelen sene de 3-4 defa maça gidiyorum, öyle çok bir angaryası yok, sitede dediğine göre başvuruyosun evine yolluyolar, sonra o Kart'a para yüklüyosun bileti'de passolig ile satın alıyosun anladığım kadarıyla, olmasa daha iyi olur tabi ama bana söylendiği kadar kötü gelmedi
Buna niye bu kadar tepki var anlamış değilim.Sonra burada gelip 10. dünya ülkesiyiz falan dersiniz.Bir de uğraşamam diyorsunuz da sanki gidip ekmek kuyruğuna gireceksinizNetten başvuru yapacaksın eve kart yollanacak.Tek sıkıntı 15 lira olması.Seneye bu fiyatı 5 liraya falan çekseler daha iyi olacak.Türkiye için mutlaka gerekli birşeydi bu.Fişlenme derken ne tür bir fişlenmeden kastediyorsunuz onu da anlamadım.Mesela eskiden FB'li adam Galatasaray maçına bilet alıp olay çıkarsa suçlusu klup oluyordu şimdi onun da önü kapandı.Mantıklı bir uygulama.Bir de bilet alma sıkıntısından da kurtaracak.O da iyi.